פורטו אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Reyes, ‏24/2/04.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה איתו..? מלכיוט שורץ שם לאחרונה.

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מדבר על גלן ג'ונסון המצויין...מתי הוא חוזר מפציעה? כי מלכיוט עושה יותר דפיקות לב מסאליבן.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע נראה לי שהוא לא יחזור העונה.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי עירערה היום על הרחקתו משלושה משחקים של מארסל דסאיי.
    לא יודע מה חושבים לעצמם בצ'לסי , אין ספק בכלל שהערעור ידחה בכל תוקף,זאת עבירה יותר חמורה משל רוברטו קרלוס (ששלח מרפק לאחד משחקני באיירן) שהורחק לשני משחקים בגגל זה.

5. burning soil Member

מוזר שאף אחד לא הזכיר שיש חצי גמר ראשון היום,
    פורטו מתאחרת בריאזור אצל לה קורוניה.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מתנצלים על התקלה: בכל אופן בדקות אלו משחקות דפורטיבו לה קורוניה(ימח שמם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ) נגד פורטו בריאזור
    http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/174889_SMALL.Xxx
    האם היא תמשיך להיות עצובה?

כנראה שהיא תישאר כך, לה קורוניה עפה מהאלופות אחרי שהפסידה לפורטו בבית 1-0 מפנדל ועוד דפו הייתה ב-10 שחקנים..

אחח אם מילאן לא היו עושים פלופ.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/04
  7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אוי כמה אני שמח שפורטיבו עפו...
    מגיע להם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

בקשר לפורטו, כל הכבוד..
    אף אחד לא האמין שגמר ליגת האלופות יהיה מונאקו-פורטו (ככל הנראה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/5/04
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ממש לא מבין למה כולם כבר שמים את מונאקו בגמר. עם כל הכבוד לחניכיו של דשאן (ויש כבוד) צ'לסי יכולה לנצח אותם 2-0 עם ההרכב השני שלה, כך שלמרות היתרון המבטיח מהמשחק הראשון בסטמפורד ברידג' צפוי להתפתח משחק שונה לחלוטין.

אני חושב שצ'לסי יתפרקו על מונאקו.

9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי אישית יש חילחולים משנת 99....רבע גמר ליגת האלופות.

ברצלונה צ'לסי...3-1 נגמר בגשר לטובת צ'לסי, ומגיעים לגומלין בקאמפ נואו...5-1 זה נגמר לטובת ברסה.

ומי שפט?

נכון...פריסק.

צ'לסי הולכים לעלות מחר, ובגדול, הקישור מחר יהיה התקפי נטו אחרי העדרותו של מקללה, האגף הימני חוזר לתפקד עם חזרתו של גלן ג'ונסון.

GO CHELSEA.

10. Ilan Member

במילה אחת: איכס.

גועל נפש של חצאי גמר (ביינתים). היה הרבה יותר כייף אם הקבוצות הגדולות של אירופה היו משחקות היום, ולא כל הסינדרלות האלה.
    סינדרלות זה טוב- אבל ליגת האלופות השנה כ"כ משעממת בגללן.

11. Julian Joachim Member

קצת מזכיר לי את המונדיאל הקודם, רק ששם לפחות הייתה קבוצה אחת דומיננטית מאוד מעל כל השאר, כרגע יש הרגשה שכל ה4 (3 בעצם) הן באותה רמה בינונית

12. שגיא Guest

אמנם לא ראיתי את המשחק (יומהולדת לחבר), אבל לפי התגובות פה אני מעריך שלא הפסדתי יותר מידי, אם בכלל. על כל פנים, התוצאה מפתיעה אותי. אני אישית חשבתי שדווקא בריאזור דפורטיבו תשחק את הכדורגל שלה, במיוחד אחרי שהיא באה אחרי נצחון על ריאל מדריד, אבל מסתבר שלא כך היו פני הדברים, ודפורטיבו לא תהיה בגמר כבר. ומי תהיה? פורטו. מי היה מאמין בכלל בתחילת העונה שהיא מסוגלת להגיע לשלב הזה. מעטים מאוד אפילו היו מסכימים עם העובדה שיש לה סיכוי להגיע לרבע הגמר, שלא לדבר על החצי. פורטו נמצאת בעצם בשיא שלה, וגם המאמן שלה, חוזה מאוריניו, שכנראה ימצא את עצמו שנה הבאה מאמן בקבוצה יותר גדולה מפורטו, אבל קבוצה שהגיע הרבה פחות רחוק ממנה. קצת אירוני, אבל שיהיה....

ולגבי היום, אני באמת לא יודע מה יקרה. אמנם למונאקו יש תוצאה טובה מהמפגש הראשון, אבל לצ'לסי יש כלים התקפיים טובים מאוד. הרבה תלוי בפתיחה, ככל שיעברו הדקות בלי שער של האנגלים, הרי שזה עובד רק לטובתה של מונאקו. שער מהיר של צ'לסי והכל פתוח במשחק הזה. אני גם חושב שצ'לסי תצטרך יותר משני שערים כדי לעבור ולעלות לגמר, כי מונאקו ככל הנראה תכבוש גם היא, לפחות שער אחד.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קשור סינדרלות או לא סינדרלות, סה"כ יש לא מעט קבוצות שהן לא מהעילית של אירופה אך כאלה שהיו משחקות כדורגל אטרקטיבי. דפור ובטח שפורטו הן קבוצות מאד לא אטרקטיביות. אחרי רבע שעה במשחק הראשון ביניהם כיביתי את הטלויזיה, וגם על המשחק השני ויתרתי - אף פעם לא אהבתי יותר מדי כדורגל ספרדי שהוא לא סופר קלאסיקו או את הבונקרים של מאוריניו. ככה זה, משעמם, וכששני סגנונות משעממים נפגשים להם מה הפלא שיוצא כזה חרא של משחק.

דפורטיבו, למרות כל השבחים שחולקו לה בפורום - היא ממש, אבל ממש, לא קבוצה אטרקטיבית. ריאל מדריד אטרקטיבית, בארסה אטרקטיבית (בין אם זה בכך שהיא קורעת ליריב את הצורה או שהיריב קורע לה את הצורה, אין אמצע) - אבל דפור? קבוצה מאד חכמה ויעילה שלוחצת בצורה מצוינת. בואו נודה בזה - הכדורגל שלהם מעולם לא היה גדול במיוחד.

אם צ'לסקי לא עולה לגמר אני חושב שאני גם אוותר על הצפיה בו. מונאקו אומנם לא רעה מבחינת אטרקטיביות אבל מאוריניו יהרוס את זה. קבוצה יותר איכותית כמו צ'לסקי כבר יכולה להשתלט על המשחק ולהפוך אותו למעניין יותר. עד שסוף סוף נפטרנו מכל האיטלקיות המאוסות האלה, מגיע לו מאוריניו בתקווה להרוס לנו את החוויה של הגמר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

אף פעם לא ממש אהבתי אותם במיוחד, בטח לא אחרי שהעיפו אותנו מהצ'מפיונז - אבל יאללה צ'לסקי!

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הערב בליגת האלופות: צ'לסיhttp://www.uefa.com/imagescontent/competition/clubs/logos/50x50/52914.Xxx מארחת את מונאקוhttp://www.uefa.com/imagescontent/competition/clubs/logos/50x50/50023.Xxxאחרי שפורטו הבטיחה את מקומה בגמר האלופות שייערך השנה ברמניה מי תעמוד מולה?.

לדיונכם.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/04
  15. Barcik Member

חבל על דפורטיבו, שלא ידעה לנצל יתרון משמועתי באיכות כדי לעבור את פורטו. אני חייב להודות שלא הערכתי מספיק את חוזה מאוריניו, שידע להשיב לאירורטה באותה המטבע לאחר ההסתגרות במשחק בפורטוגל. משחק הגנה מצויין של פורטו. חבל שדפורטיבו פחדו להעיז יותר.

בני, אני בכלל לא מסכים איתך שמדובר בקבוצות לא אטרקטיביות. שתי הקבוצות האלה מסוגלות לשחק כדורגל אטרקטיבי, וגם כדורגל מבוקר. הכדורגל של דפורטיבו מעולם לא היה גדול? לפני שתי עונות הגליסיאנים הציגו את הכדורגל היפה והטוב ביותר באירופה עד להדחה המצערת. לא צריך אפילו ללכת רחוק כל כך - רק לפני חודש הם דרסו את מילאן בתצוגה מדהימה. דפורטיבו יודעת לשחק כדורגל גדול. אך, אירורטה מודע לעובדה שהסגל שלו בינוני. במידה והוא ינסה לשחק את הכדורגל היפה, יהיו לא פחות סיכויים מאשר כאשר הוא ישחק מבוקר, כי אין לו את השחקנים אשר יכולים לכפות סגנון משחק כזה על היריבה. ובסופו של יום, מה עדיף - לשחק יפה או לעוף? אותו הדבר מתאים למאוריניו. בעזרת שלל צירופי מקרים שלא יחזרו על עצמם בעתיד הקרוב הוא נמצא במרחק של משחק אחד מגביע אירופה. אז הוא ישחק על בטוח, עם בונקר חסין פצצות גרעיניות, ואני לא יכול (או מתכוון) לבקר אותו על כך.

גם אני מאמין בתגובה של צ'לסי. אני מהמר על הכחולים.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/04