פורטו אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Reyes, ‏24/2/04.

1. MATERAZZI Member

לא עדיך להיות שחצנים ותוך שבוע לאבד את כל החלומות שדיברתים אליהם....
    מה באמת חשבת שתצליחו לקחת את ליגת האלופות???

2. ArsenalFan Member

לא, לא חשבתי שניקח את ליגת האלופות. כן, ציפיתי לעבור את צ'לסי. והכוונה במה שאמרתי לא הייתה להשתחצן, אלא הייתה בכך שהגענו למצב שבו אנחנו אוכלים את הלב, כמו אוהדי אינטר. זה הכל.

ולירן, זכינו בגביע המחזיקות (94) ובגביע אופ"א (70). זה אולי לא רקורד מדהים, אבל חסוך את ההתרברבות- צ'לסי עדיין לא עשתה הרבה יותר...

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חס וחלילה אני לא מתרברב.

4. ArsenalFan Member

אגב, לכל אלו שתהו למה ונגר החליף את הנרי- הוא אמר שהנרי נפצע בירך ובגלל זה הוחלף. הוא גם לא ישחק בסוף השבוע מול ליברפול וניוקאסל.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא בטוח בכלל.

איך אתה יכול לקבוע כזה דבר 3 ימים לפני משחק? אתה לא יכול לדעת.

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה ערב שחור.
    אני ואיתי צפינו במשחקים בגרנד קניון בחיפה על מסכי ענק וקשה לומר מי היה יותר מאוכזב בסיום.
    דגש על כך שעצב לא היה, פשוט אכזבה עמוקה. אני לא יכול לדבר בשמו אבל אני לא מאמין שלא עשינו את זה. באנו ביתרון מבטיח של שני שערים, סך הכל להפסיד בפחות משני שערים וגמרנו, יש חצי גמר.
    אבל מונאקו לא נשברו מהתוצאה בספרד, להיפך, השער של מוריינטס בסוף ( 4-2) נתן להם דחיפה גדולה.
    והיום הם עשו שיעורי בית (קרדיט לדשאן הלוואי שנה הבאה ליובה הקבוצה שלו) וסגרו מה שהיו צריכים לסגור. ריאל היו חסרי עונים ואני פשוט מת מקנאה במי שהיה היום במגרש על שם לואי ה- 2.

בקשר לארסנל, תזכרו מה אני אמרתי בדיון הגביע לאחר ההפסד למנצ'סטר יונייטד (אני עוד מעט אביא ציטוט).

עוד דבר, אני לא יודע בודאות אם צ'לסי או מונאקו יעלו לגמר (זו תהיה הסטוריה בכל מקרה!) אבל ניתן להכתיר היום את מילאן כאלופת אירופה בפעם השניה ברציפות אם היא תעלה מחר (יאללה וולטר פאנדיאני העם איתך!).

הנה הנבואה מהגביע האנגלי ביום שבת, אני עומד מאחורי דבריי:

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/04
  7. raul madrid Member

וולטר פנדיני העם בהחלט איתך ...

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל הפסידה פעמיים לבורו, הנבואה שלך לא נכונה.

9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב נו, הנבואה מתחילה מכאן:
    קטנוניים זה בכלל לא קשור הטעות הזו.

מה שבאסה זה שלא ניצלתי את הכישרון הנבואי שלי והימרתי דווקא על ארסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

בקשר לקירוש, לא פוטר ולא בטיח וגם לשמועות על עזיבת שחקן X או Y או על החתמתו של שחקן W או Z אין שום בסיס. מה שכן, קירוש לא יאמן בעונה הבאה במדריד, דל בוסקה תחזור הביתה!

10. Reyes Member

איזה יום גרוע היה אתמול, ראינו את ריאל מדריד בשיא עליבותה, מפורקת לגמרי ע"י קבוצה שבתחילת העונה כמעט והורדה ליגה עקב חובות כספיים גדולים. כן, מונאקו שכמעט הורדה ליגה קרעה לגזרים אמש קבוצה שהחלה את העונה עם תקציב של 293 מליון יורו. וזה רק מראה על הכישלון של ואלדנו וקירוש. אבל זה היופי בכדורגל. תאמינו או לא, אני לא מאוכזב מאתמול (וכן, אני אוהד שרוף). ידעתי שלא ניקח שני תארים - או גביע או ליגת האלופות (או כלום). מונאקו הפגינה משחק פשוט מצוין, היא נתנה את המשחק הטוב ביותר שראיתי השנה, ללא שום ספק. כל גול במשחק - בונבוניירה. הבודד של ריאל מנגיעה של ראול כמו שרק הוא יודע - איזו קלאסה. הראשון של מונאקו (איזו התקפה!) מוולה לאחר בישול של מורו, השני בנגיחה לאחר הרמה של אברה והשלישי עם עקב מתוחכם של ז'יולי שהוא שחקן נפלא. וזה יכול היה להגמר ב-1-5 אילולא שתי הקורות של מונאקו - תארו לכם מה היה קורה אז. עוד יותר משפיל. בדקה ה-90 בערך אמרתי לעצמי - "שיט, קולינה לא משוחד, תוספת של שתי דקות מקסימום הוא יוסיף" אבל הוא הוסיף 5 והם, הם לא כבשו. האמת הפסדנו את המשחק במצב של 1-2, קירוש התעקש לא להכניס קשר, לרענן את הקבוצה ולצופף את המשחק וזה לדעתי מה שהביא אותנו לספוג את השלישי. זה לא קירוש זה, זה קרש. בתחילת העונה ריחמתי על אוהדי בארסה, עכשיו הם צריכים לרחם עליי. רייקארד עדיף עליו! אלי אוחנה עדיף עליו! לפחות בשנה הבאה לא נראה אותו במדריד (וזה כמעט בוודאות). ומגיע לו. למה הוא נזכר להכניס את פורטיו 3 דקות מהסיום? 3 דקות יספיקו לו כדי לכבוש? אני לא מבין את זה, באמת שלא. ונכון, מונאקו שטפה את המגרש ונתנה תצוגה מרהיבה אך הרבה בגלל שזידאן לא הגיע למשחק - איפה הוא היה בכלל? איזו יכולת חלשה. לא הרגישו אותו. אותו דבר לגבי רונאלדו שיכול היה ללכת להתחנן למוריינטס להחליף איתו חולצות. ואותו דבר לגבי פיגול'ה שמציג יכולת לא טובה בשנה האחרונה (האמת שמאז שביקש מהדרום קוריאנים להאט את קצב המשחק במונדיאל, ידעתי שהוא נחלש). ובקהאם, בקהאם חשב שהכל גמור והרשה לעצמו לקבל כרטיס צהוב בסביבות הדקה ה-90 במשחק הקודם - והנה זה התנקם בו. מעניין מה הוא עשה בזמן המשחק - פאן עם המאהבת שלו אולי? זבל. עכשיו קצת שבחים לשחקני מונאקו - אברה פני התינוק שיחק אותה, מורו נקם טוב טוב בואלדנו שזרק אותו, שני השחורים של מונאקו היו פנטסטיים ורומא נתן משחק סביר. מי שלא היה במשחק אצלהם וטוב עשה דשאן (ווינר אמיתי) שהחליף אותו, הוא דדו פרשו, אותו אחד שנתן בראש לדפורטיבו. והצחיק אותי באולפן כשיורם ארבל אמר שמגיע לו לשדר כאלה משחקים אחרי הזוועות שהוא רואה אצלנו בליגה...
    לגבי המשחק השני - רייס אמנם כבש גול וסיכן פעם אחת נוספת את השער מהתקציר שראיתי, אבל הוא הודח לצערי, ככה שמעכשיו, אני בעד הקבוצה שהדיחה אותנו (יותר נכון בעד מורו). הלוואי והוא ייעלה לגמר, זה יהיה מרשים. האמת שאפשר לומר את זה כבר (למרות שאחרי אתמול כלום לא בטוח) - מילאן נגד פורטו וצ'לסי נגד מונאקו בחצי הגמר.
    וקירק, שים לך קצת קטשופ וחרדל על הכובע ותתחיל לאכול. אכלת אותה. ליגת האלופות סיפקה לנו אתמול כדורגל גדול, כמו שרק היא יודעת לספק. הראתה לנו למה אנחנו כ"כ אוהבים אותה. זהו, כישלון טוטאלי שלנו ותארו לכם איך התקשורת בספרד מתייחסת למשחק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_2gunsfiring_v1.Xxx

11. raul madrid Member

נמאס מולדנו ופרז !ריאל חייבים לחזור לשיטה הקודמת הגלקטיקוס זה לא שיטה וזה הורס את ריאל ואת ראול המלך!
    אמן ולדנו יעוף בשנה הבאה דל בוסקה יחזור מורו כמובן יחזור השמן יעלם ומיס בקאהם יעוף חזרה לאולד טרפורד והכל יחזור לקדמותו .

12. DJallesandro Member

לדעתי שני משחקי רבע הגמר שהיו אתמול בהחלט היו שניים מהמשחקים הטובים ביותר בשנים האחרונות והם מצטרפים ל (יובה-ריאל....ועוד הרבה טובים.....)

בקשר למשחק של מונאקו......

הם נתנו משחק גדול....פשוט ענק.....ומיד זה מזכיר לי את ה3-1 של יובה. מול אותה קבוצה...רק במעמד אחר..... . יובה נתנה הצגה.......לא פחוט טובה מאשר מונאקו.....

אבל אני רוצה להתייחס לשחקן אחד.......שלדעתי הוא כיום אחד הטובים באירופה..אם לא בעולם כולו.... קפטן הקבוצה..לודוביק ג'ולי!
    שחקן פשוט ענק.....טכניקה גבוהה ביותר...שליטה בשני הרגליים....והגולים?! איזה גולים הוא נותן השנה!!!....ת'אמת? לא הכרתי אותו לפני שנה או שנתיים!....את רוב הקבוצה לא הכרתי!....
    מי שראה את הגול הראשון שלו בטח נזכר בכמה שערים יפים שלו שמזכירים את מה שהיה אתמול...(הגול האדיר בליגה- לא זוכר נגד מי!!)
    השחקן הזה הוא פשוט תותח.....ותקנו אותי אם אני טועה.......-.-.-.נדמה לי שהוא דומה לנדבד!!!
    יכולת ניהול משחק מצוינת...בעיטה נפלאה...ועוד הרבה דברים אחרים וטובים1
    אתמול ראיתי ת'משחק והתפללתי שיובה תקנה את השחקן!...זה לא סוד שליובה יש בעיות(ואני לא ירחיב אליהן)....אבל על שחקן כמו ג'ולי אסור ליובה לוותר..........

עוד שחקן מצוין שבטוח ירדפו אחריובאירופה הוא רוטן...שהציג אתמול משחק אדיר...תצוגת הגנה פשוט ברמה הגבוהה ביותר!!!!....

(מצטער שהבעתי את דעתי ממבט של אוהד יובה...)..פשוט ראיתי את השחקים ופתחתי את הפה!!!!

13. שבצ'נקו Member

במונאקו יש הרבה שחקנים טובים,,ולראות אותם משחקים זה תענוג.

14. ArsenalFan Member

עוד נקודה שאף אחד כנראה עדיין לא שם לב אליה כאן- אלא אם כן דפורטיבו לה קורוניה תעשה היום משהו גרנדיוזי ומדהים (אני בספק, אבל לכו תדעו), הליגה הספרדית שבשנים האחרונות שלחה נציגות כל שנה ל-4 האחרונות תישאר ללא אף נציגה. וזה עוד הסבר לעונה המשוגעת של הצ'מפיונס ליג השנה.

15. שגיא Guest

את המשחקים אתמול אמנם לא ראיתי, לא הייתי בבית, אבל ברגע שחזרתי ראיתי באינטרנט, ריאל הפסידה. או יותר נכון ריאל מדריד לא עלתה. לרגע לא הבנתי, איך הגיוני שריאל לא תעלה? היא עוד באה עם יתרון של 4-2 מהמשחק הראשון, ומולה משחק בסך הכל מונאקו. כשהבנתי שריאל מדריד עוד הובילו, זה בכלל עשה לי טוב. מונאקו הקטנה, הנסיכות הצרפתית, זאת שהשאילה העונה מריאל את החלוץ מוריינטס, דווקא היא, ודווקא הוא, הדיחו את ריאל מליגת האלופות, כבר בשלב רבע הגמר. ולחזור מפיגור מול ריאל, כאשר התוצאה הכוללת כבר הייתה 5-2, זה לא קל. אבל מסתבר שגם דברים כאלה יכולים לקרות, ואפילו מוריינטס כבש, וזה רק מוסיף למתיקות של ההפתעה.

רבים נוטים ישירות להתייחס לעובדה שריאל לא תהיה בחצי הגמר, אולם צריך להתייחס גם למי כן תהיה שם, מונאקו, מי היה מאמין בכלל. ומולה צ'לסי, גם היא לא בדיוק הייתה הפייבוריטים במפגש שלה ושל ארסנל, וגם במפגש הזה המודחת (במקרה הזה, ארסנל), כבשה ראשונה, אבל גם פה זה לא בדיוק עזר, אלא רק הרע את מצבה של ארסנל, שספגה שני שערים, ואחרי איבוד הגביע האנגלי, עכשיו היא מאבדת את ליגת האלופות. מנגד, צ'לסי ניצחה ועשתה הסטוריה, פעם ראשונה שהיא עוברת את רבע הגמר, ובחצי היא תפגוש את מונאקו, מה שנותן לה אפשרות פז להיות בגמר ליגת האלופות.

מה שמסתמן לנו זה גמר בין מילאן לצ'לסי (במידה שההפתעות בליגת האלופות ידלגו על המילאנזית). יודעים מה, זה אפילו גמר לא רע.