פורטו אלופת אירופה!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Reyes, Feb 24, 2004.

1. ArsenalFan Member

נכון, ולפיכך-

יום ב', 5.4- ליל הסדר
    יום ג' 6.4 (חג הפסח) ארסנל- צ'לסי, מונאקו- ריאל מדריד
    יום ד' 7.4 (חוה"מ פסח) לה קורוניה- מילאן, ליון- פורטו

האמן לי שבדקתי את זה הרבה פעמים...

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה ליל הסדר זה יום ב'?!
    אופס, שכח מזה... אבל עדיין זה כמעט צירוף מקרים.

3. ArsenalFan Member

וזה גם לא בדיוק צירוף מקרים, כי בליל הסדר בשנה שעברה שיחקנו נגד מנצ'סטר יונייטד.

4. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז סלח לי לגמרי, אני לא בעניינים.
    למרות שכשזה נוגע לכדורגל אנגלי, עצם זה שזכרתי שזה היה ארסנל כבר מצריך תשואות סוחפות...
    לא משנה. יאללה 3-3 היום בדרבי!

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי ארסנל אני מתפלא עליכם:
    עשו מפגש בערוץ 5 כמו עם באירן - ריאל ואתם לא שם?!
    הייתם צריכים לראות פה שזה קורה..

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדל היחיד בין ריאל למילאן ולא רק התוצאה (כבר לא רק תוצאה,הנה מורינטס עושה 4-2 עכשיו) זה שמילאן פירקה את דפורטיבו,ריאל אפילו לא התקרבה לרבע מזה,פשוט למונאקו נגמר הכוח והתפרקה.

מונאקו לחצה מצויין את ריאל,כל שחקן פאשיסטי שקיבל כדור הוקף מיד בשני שחקנים,וכמובן שהם בני אדם ולא רובוטים והגיע הזמן שהם התעייפו ונגמר להם הכוח,ואז זידאן שהוא אחד השחקנים הגרועים במגרש היום כובש את השני,ואז טעות של המגן של מונאקו שכבש את השער הראשון (סקילאצ'י?) עושה טעות ומכשיל את רונאלדו,ולא מספיק לזה ,פיגו מחמיץ את הפנדל ושחקנים לא רצים להפריע לו להגיע לריבאונד,ואז רונאלדו חופשי ועושה את ה4-1,מזל שהם שכחו שמורינטס עבר למונאקו...

ריאל קבוצה במשבר,קבוצה כזו לא יכולה להרשות לעצמה לשחק כל כך חלש,סופר סטארים כמו ראול,זידאן ורונאלדו שלא הורגשו במשחק הזה בכלל צריכים לעשות את ההבדל הגדול (למרות השערים שלהם היום) גם לגוטי לא היה איזה משחק .

ולגומלין מוןנאקו תחסר יכול להיות את המגן השמאלי אורה שנחת גרוע מאוד על הרגל,ומניסיון לא רק שזה כואב,זה חמור מאוד.

והציטוט מהמשחק הזה שייך לאלי אוחנה:
    "החילוף של ברוריה בגוטי חילוף טוב כי גוטי היה חלש מאוד....."
    אוחנה התכוונה כמובן לבורחה ,שבאנגלית זה רשום BORJA

Last edited: Mar 24, 2004
  7. shmulikwe Member

משחק פושר מאוד של ארסנל ואף שחקן לא הוציא יותר מ60% לעומת צ'לסי שכל שחקן שם הוציא מאה אחוז מעצמו והם הצליחו לצאת עם תיקו ועוד בשער ניסי (למה להמן בעט את הכדור דווקא על גודיהנסן??).
    אולי זה מראה על הפרשי הרמות בין הקבוצות ושבוע הבא ארסנל תלך לחצי הגמר (בהליכה).
    טרי עשה עבודה מצויינת על הנרי שבסוף נראה מיואש והיה חסר לי מסירות של ברגקאמפ.
    ויירה כשלקח על עצמו את ניהול המשחק של ארסנל עשה זאת בהצלחה וחבל שהוא ניסה לעשות את זה רק אחרי שהם נכנסו לפיגור..

8. ArsenalFan Member

נכון, משחק שבו צ'לסי היו הקבוצה הטובה על המגרש (ולפרקים היחידה) ושבנס הסתיים בתיקו ולא בהפסד שהיה שולח אותנו עם סיכויים מעטים לגומלין, הוא המשחק שמראה את פערי הרמות. לטובת צ'לסי, אם כבר.

די ליהירות הזו, ומי שרוצה לקרוא דעה יותר מפורטת על המשחק- בדיון הקבוצות האנגליות באירופה, בפורום כדורגל אנגלי.

9. Reyes Member

מחצית שנייה טובה שלנו בניגוד לראשונה. בסה"כ אני מרוצה מהתוצאה, הרבה פחות מהיכולת. מונאקו בקלות יכולה הייתה לכבוש שערים נוספים, בעיקר במחצית הראשונה, אך בנס לא השכילה לעשות זאת. השער הראשון שלה כולה אשמת שני הבלמים. לעזאזל, תרחיקו את הכדור! לא. הם מתמהמהים. סקילאצ'י מגיע לכדור ורק אלוהים יודע איך הוא מצליח לדחוף אותו פנימה. נו טוב, לא ציפתי ליותר מדי מההגנה הזו. שער השיוויון שלנו בא בדרך נס, אפילו לא הצלחנו לשים לב מי כבש, גם אחרי הילוכים חוזרים. פאבון? שמא הלגארה? העיקר השיוויון. מרגע זה היה ברור שנכתיב קצב מהיר ונכבוש עוד. זידאן כבש את השני. איזו מיומנות. איזה יופי, איך הוא הצליח לגלגל בין השוער לקורה? ענק. לאחר מכן הגיע הפנדל של פיגו - הוא כרגיל, החמיץ אך לא התבלבל והיה שם כדי לנגוח את הריבאונד פנימה. והשער של רונאלדו, השער של רונאלדו הרס קצת. קיוותי שרונאלדו לא ייכבוש אך הוא עשה זאת, לצערי. ואגב, משום מה כל העיתונים שיבחו אותו מאד הבוקר. למה? הוא לא הורגש במיוחד, הוא החמיץ שתי הזדמנויות גדולות לפחות ובקושי והיה מעורב במשחק ההתקפה. איש המשחק שלי הוא פיגו. שוב הוא הראה לי למה אני כ"כ אוהב אותו. איזה מסירות, איזו חוכמה. איזה כיף לראות איך שהוא משגע את המגנים האומללים. תחשבו שבאליפות אירופה בקיץ הוא יישחק במרכז, שם הוא הכי בא לידי ביטוי, זה יהיה קטלני, במיוחד שנבחרת הפורטוגזית הרוב מונח על כתפיו, אין זידאן או בקהאם שיכולים לעשות את העבודה. אני מקווה שהוא יהיה בזמן זה בכושר, ואם כן, פורטוגל תלך עד הסוף. עוד אחד שנתן אמש משחק גדול הוא מיצ'ל סלגאדו שעובר את העונה הטובה ביותר שלו מאז הגיע לריאל מדריד. איזה הצלות, איזו יכולת חזרה מהירה להגנה. כל הכבוד. מי שדווקא כמעט ועשה לי התקף לב היה מיחי - רבותיי, דדי בן דיין עדיף עליו! הפעם הוא היה לא רגוע, איבד כדורים, מסר לא מדויק וסגר לא נכון. שמישהו בהנהלה יתעורר ויביא שחקן הגנה. וכמה שרוברטו חסר... ריאל בלי רוברטו היא כמו ריאל בלי ראול, ואני לא מגזים. עוד משהו - קירוש בדרך החוצה, תודה לאל. נראה שלא מרוצים ממנו. ואיזה גול של מורו - כל כך קיוותי שהוא ייכבוש בברנבאו. יופי. אה כן, כמעט שכחתי, אוחנה - למד את שמות השחקנים לפני שאתה עולה לשידור. בורחה, מה זה בורייה?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב אני לא ראיתי את המשחקים אז אני לא יכול להגיב מקצועית אז אני אתייחס לתוצאות.

לדעתי 3 משחקים סגורים. כמובן בלונדון הכל פתוח.

מילאן תעלה בביטחה ואני לא רואה את דפור מצליחה לנצח 3-0 או 4-1 היא פשוט לא מסוגלת לעשות את זה לקבוצה כמו מילאן והפתיע אותי לשמוע שמילאן ניצחה כזה בגדול את דפורטיבו אבל זה בערך הפערים בין 2 הקבוצות אבל חשבתי שדפור תצליח לבוא חדורה מוטיבציה ולתת את משחק חייה, מה שלא קרה. מילאן בשלב הבא.
    פורטו גם רגל וחצי בשלב הבא, פורטו היא הפתעה נעימה היא כביכול הקבוצה הכי קטנה שתעלה אבל היא לא קטנה באמת ופורטו מסוגלת לנצח כל קבוצה באירופה ביום נתון. ליון לא פראיירים אבל פורטו יותר טובים ונראה לי שהם יעברו בהצלחה את המשחק בצרפת והיא בהחלט מסוגלת להגיע עד לרגע של הנפת הגביע, לדעתי.
    ריאל מדריד גם כביכול סגרה עניין אבל פה אני דווקא משאיר סיכוי למונאקו. לא יודע למה, יש לי הרגשה שמונאקו תעשה משהו טוב במשחק הבא או לפחות מסוגלת לעשות, זה בטוח כי יש לה את הכלים לעשות את זה מול ההגנה הלא טובה של מדריד. ריאל קרובה לעלות אבל לא הייתי פוסל את מונאקו לגמרי.
    עכשיו לדרבי, אני מרוצה. כל עוד לא הפסדנו זה כבר טוב ולא משנה שהמשחק היה אצלנו. לדעתי במפגשים בליגת האלופות בין 2 קבוצות מאותה המדינה במיוחד בדרבי הזה הביתיות לא כל כך משמעותית מבד"כ חוץ מחשיבות שערי החוץ. ז"א שצ'לסי בהחלט מסוגלת להוציא משהו מהייבורי כמו שאתמול הייתה יכולה לנצח ולפי מה שהבנתי שעד ההרחקה היא הייתה עדיפה. אבל אני לא תופס את הראש ומאמין בקבוצה שיכולה לחזור מהייבורי ולהזמין כרטיסים למדריד. כל הסיכוים נגדנו וזה יהיה הכי קשה בעולם אבל סיכוי בהחלט יש.

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

יסלחו לי אוהדי ארסנל אבל אני, כאובייקטיבי שאהב את הכדורגל של ארסנל בזמן האחרון, ממש שונא אותה אחרי אתמול. ראשית- שיחקו מגעיל (חוץ מסול קמפבל הענק שהלוואי שיגיע לריאל! נמצא בכל מקום!) כל המשחק אבל זה מילא, פשוט הרסה את כל המשחק הבאמת טוב אתמול שהיה במשך 60 הדקות הראשונות.
    המחצית הראשונה הייתה טובה עם יתרון קל לצ'לסי אבל את המחצית השניה הכחולים פתחו בסערה בכדורגל מצויין, קצבי, לצערי ידעתי אחרי השער שיהיה תיקו (רק חשבתי שרב שערים) וקצת ריחמתי על הקהל שלהם שיראה אותם מאבדים יתרון עם כזה כדורגל טוב. צ'לסי היו קרובים כל כך מספר פעמים להכפלת היתרון ואני התמוגגתי מהנאה!
    שגיא כהן שם עין על זה שויירה חזר לנהל בחופשיות את ההתקפות וכשראיתי את פירס רץ חופשי 30 מטר עד לקו ה- 5 כבר ידעתי שהוא יקבל את הכדור ויכבוש. שער יפה, המשחק נהיה ממש מסריח ולא מעניין, צ'לסי פראיירים למרות ששיחקו טוב. אם ג'ו קול היה משחק במקום סקוט פארקר שהיה עלוב ביותר (לא מתאים לרמה הזו) צ'לסי היו מנצחים בהפרש של שניים שלושה שערים.
    אגב, מישהו יודע איפה הנרי היה אתמול? משחק חלש שלו.
    יאמר לזכותה של ארסנל, שהיא השיגה את מטרתה, ושידעה להרוס את המשחק המצויין הזה בדיוק בזמן כדי לאפשר לי לרדת לקומה למטה לטלויזיה השניה ולצפות שם (ממש באותה שניה שירדתי) בשער השני, השלישי והרביעי של ריאל ובשני של מונאקו.
    ניתן לומר שראיתי את הכדורגל הטוב שהיה בכל מגרש. אבל כבודה של ארסנל צנח לטעמי.

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל לא יורדת בד"כ לבונקרים (אלא אם כן יש משבר או מכת פציעות, כמו המשחק מול יונייטד העונה) אם זה לא בדקות האחרונות כשאנחנו ביתרון. צ'לסי פשוט היו עדיפים במרכז השדה ולחצו אותנו אחורה. מקאללה, פארקר ודאף היו פנטסטים והם ראויים לשבחים.

13. Javier Zanetti Member

פארקר ודאף באמת לא היו כאלה פנטסטים :\
    מקללה היה טוב...
    פנטסטים:
    ג'ון טרי ווויין ברידג'
    מוטו והנרי איבדו כל כדור שקיבלו

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

טעות שלי כמובן. פארקר=פרנק למפארד.

דאף לטעמי היה מעולה.

15. Javier Zanetti Member

דאף היה בסדר...למפארד היה טוב מאד...
    אבל אנשי המשחק שלי הם : ווין ברידג', ג'ון טרי מהצד של צ'לסי ואשלי קול וסול קמפבל מארסנל...

מצחיק איך שדווקא הרכשים היקרים של צ'לסי לא מספקים את הסחורה(מוטו,קרספו,דאף(ככה ככה))
    ושחקנים שלא ציפו מהם להרבה(ווין ברידג' גלן ג'ונסון איידור גודיונסן) תורמים הרבה יותר...
    לפחות נראה ככה