פורטוגל לא משאירה להולנד סיכוי

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י cazzo, ‏16/6/12.

  1. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    כל הכבוד לשחקן הטוב באירופה ובעולם, סוף סוף הופיע לטורניר גם עם שערים מצויינים. מקווה שימשיך ככה גם מול הצ'כים, למרות שלדעתי לפורטוגל לא יהיה קל בכלל ויהיה לנו קרב מסקרן.
     
  2. Ricky van Wolfswinkel Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/11
    הודעות:
    2,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה לעשות שנלסון שם שני שערים העונה ועושים ממנו אלוהים.
    עוד אחד מהשחקנים שיבלעו בלגיון הזרים של בנפיקה.
     
  3. ראיין אדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    879
    לייקים שהתקבלו:
    3
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    שמח מאוד שלמרות הביקורות הקוטלות היום רונאלדו חזר לעצמו והוכיח עד כמה שהוא שחקן ענק, בקלות היה יכול לכבוש את השלישי שלו.
    עכשיו איפה כל המבקרים שיצאו נגדו רק לפני יומיים?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  4. Der Rotbart Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/11
    הודעות:
    1,014
    לייקים שהתקבלו:
    2
    כדי לא לקפח את גרמניה-דנמרק... גרמניה נראתה יותר קרובה לזו מהמשחק מול פורטוגל מאשר זו של הולנד אבל למרבה המזל זה הספיק. דנמרק נתנו משחק מצויין, פתוח והתקפי ובחלקים ארוכים במחצית השנייה לא היו רחוקים מסנסציה. חבל שלא עלו לרבע הגמר, הם נתנו טורניר מעולה.
     
  5. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,539
    לייקים שהתקבלו:
    26,839
    מין:
    זכר
    מעולם לא ראיתי נבחרת הולנדית כל כך רעה. תצוגת אימון מהגרועות ביותר שהיו ברמות האלה.
     
  6. Zizou10 Member

    הצטרף ב:
    ‏2/12/04
    הודעות:
    2,091
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אפשר וצריך להלל את רונאלדו אבל אני חושב שההגנה בראשות פפה ואלבס הבלמים היו פשוט חומה בצורה. לא ראיתי משחק כ''כ משכנע של פפה כבר המון המון זמן, כמעט ללא טעויות בכלל, חבל שמתעסקים ב'כיסוחים' שלו כי שהוא רוצה ומפוקס ישנה יכולת פנטסטית, מספר אחת בלי ספק. גם קונטראו שיחק פנטסנטי מול התקפה די מפחידה אבל עם קישור לא קיים ועדיין שיחק טוב והצטרף טוב בקו וגם היה קרוב לכיבוש.

    נאני שחקן שאני מאד מאד אוהב, מחוייב, נלחם, מלא בכישרון, רונאלדו לדעתי בפעולה הכי טובה במשחק השאיר לו כדור באלגנטיות מול השוער - מהלך שהיה חייב להסתיים בשער של נאני. אבל שניהם באגף בהחלט מפחידים. גם מיירלש ראוי בהחלט לציון והיה טוב מאד, המסירה של ז'או פריירה לרונאלדו בשער הראשון הייתה פשוט מושלמת, איזה ביצוע. בעמדת החלוץ אולי בנטו צריך לעשות חושבים לקראת צ'כיה, האמת שגם ההצלבה האירה לפורטוגלים פנים והיא בהחלט צריכה לעבור את הצ'כים.


    לגבי הולנד -
    ואן מארוויק ילך הביתה. הדחה אפשר לקבל אבל אפס נקודות זה פשוט מביך ויכולת מביכה. הנבחרת הזאת צריכה להתאפס לקראת המונדיאל ויש לה את הכלים לעשות את זה. בעיקר צריך לבנות סגל בדגש על הגנה וקישור אחורי שאני חושב שהקמפיין הזה הגנה וקישור אחורי אחרי הויתור על ואן-בומל בהרכב לא ממש היו. זמן טוב לעשות חושבים עם עצמם, כולל השחקנים - רק אני לא מבין איך רובן דקה 90 רואה את השוער מרוויח זמן עד שיתפוס אותו ופשוט הולך אליו באדישות? תן ספרינט, תלחם על הכבוד שלך ושל האומה שלך. אני אפילו לא מדבר על נצחון.
     
  7. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    de Middenweg

    "דווקא מולנו מצא את הרשת..."
    סלח לי וזה באמת לא בא בהקנטה או משהו כזה, נגדיכם היה הכי קל למצוא את הרשת. זה באמת לא היה כוחות רונאלדו נגד ואן-דר-ויל, וזה נס שהוא לא סיים את המשחק הזה עם עוד כמה שערים (ובישולים, נאני עם אחת מהחמצות הטורניר).


    בסופו של דבר, המאמן ההולנדי נכנע ללחץ ופתח כמו שהוא היה צריך לפתוח במשחק על כל הקופה בו הם חייבים ניצחון של שני שערים. זה נפתח נהדר עם השער הנפלא של ואן-דר-וארט, אבל איפה הם היו לאחר מכן? הפורטוגלים הצליחו להתאפס על עצמם ונתנו פה משחק יוצא מהכלל, והציגו שיעור של איך לצאת למתפרצות. שיחקו נהדר, ואני שמח שהם עלו על חשבונם של הדנים.
    קשה לציין מישהו שלא תיפקד אצל הפורטוגלים, רונאלדו נהדר, נאני נהדר, קואנטראו נהדר, כולם נהדרים.
    אצל ההולנדים, סניידר מנסה יותר מדי דברים בכוח, חלופת הצדדים של רובן לא ממש תרמה להולנדים (רובן אפילו הורגש פחות), הגנה מחוררת, חוסר מזל (ואן-דר-וארט לעמוד) וחוסר ניצול מצבים מצוינים (ואן פרסי מול השוער בעיקר הדבר שזכור לי, אף-על-פי שזה היה על סף סיום ככה שספק אם זה היה תורם במשהו).

    בקיצור, הפורטוגלים עולים בצדק, חבל לי על הולנד שמסיימת ככה טורניר (רציתי שיעלו לשלב הבא), אבל אני מקווה שהם יצאו מחוזקים מהטורניר הזה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  8. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק מצוין של רונאלדו, אבל זה די מגוחך לעשות ממנו השחקן הכי טוב בעולם בגלל משחק אחד, כאילו הארגנטינאי ההוא כבר לא קיים יותר...
    כמו שלא היה נכון לעשות ממנו אפס אחרי המשחק מול דנמרק, ככה גם אין מקום להיסחף יותר מדי בגלל שהוא סוף סוף מראה גם בנבחרת את היכולות שכולנו ידענו שיש לו.
    משחק טוב גם של פורטוגל כקבוצה ושל נאני שהיה קטלני באגף שלו לא פחות מרונאלדו. אולי זה מוקדם להספיד את צ'כיה אבל הדרך ל4 האחרונות נראית סלולה.
    הולנד אכזבה ענקית. כנראה שפשוט עדיף לוותר מראש על כל תחזית שמנסים לתת לגביה לפני טורניר גדול. כשהיא בא למונדיאל וא, אחד לא ספר אותה, הולנד הציגה נבחרת מחוברת ונחושה שעשתה את כל הדרך עד לגמר. עכשיו כשכל העולם נכתיר אותה כאחת מ3 המועמדות הראשיות לזכייה, כלום ושום דבר. סף הכל זה אותו סגל מהמונדיאל מלפני שנתיים ככה שיהיה מגוחך להגיד שזאת נבחרת בינונית או נבחרת של שחקנים בודדים, אבל היא בהחלט נראתה ככה ביורו הזה. רובן אגואיסט כהרגלו, ואן פרסי מחמיץ ללא הכרה, סניידר לא קיים, וכשה3 האלה נראים ככה לא מפתיע שהולנד הולכת הביתה.
    ד"א רק לי ווילמס נראה כמו דרנתה 2? סתם ילד עם דריבל סביר פלוס. מה הוא עושה בהרכב של נבחרת הולנד? אני לא בטוח שגם לואן מרוויק יש הסבר.
     
  9. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    מה אתה לא יודע, מנדוקיץ' החלוץ הטוב באירופה? בגלל ההייפ המטורף של טורנירים כמו יורו ומונדיאל, הופכים שחקנים לגרועים בעולם אחרי משחק אחד(סניידר לדוגמא), ושחקנים בינוניים לכוכבי על, רונאלדו היה השחקן המאכזב באירופה לפני שבוע, היום הוא הטוב בעולם, פרופרציות אין בטורנים האלה.

     
  10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏17/11/10
    הודעות:
    3,509
    לייקים שהתקבלו:
    580
    תרשו לי להסתייג קמעה מהפנייתם של חצי הביקורת הרבים אל עבר ברט ואן מארווייק. אמנם, קשה לתייג קמפיין של 0 נקודות בשלב הבתים כהצלחה, אך בכל הקשור לרמת הציפיות מהאוראנז' (אשר הרקיעו שחקים לפני הטורניר) אני סבור כי העניינים יצאו מכלל פרופורציה. אין צורך באינטיליגנציית כדורגל נדירה כדי להבחין בחולשתו המשוועת של העורף ההולנדי, אשר דל בהרבה בהשוואה לכלים של שאר הנבחרות ה"גדולות" בטורניר; משום כך, ייתכן שהביקורות על אוזלת ידו של המאמן בכל הקשור למשחק ההגנה הכתום פשוט חוטאות לאמת.

    במלוא הכנות, להוציא את ההפסד לדנמרק (שגם הוא היה תולדה של חוסר מזל, בעיקר), האם מצאתם עצמכם מופתעים מתוצאותיה של נציגת השפלה? בסופו של יום, היכולת של הולנד שיקפה במדויק את רמת השחקנים שלה: היא הניעה כדור היטב והגיעה למספר מצבים קורצים מדי משחק, כיאה לקבוצה שנהנית מחוליית התקפה איכותית, אך בד בבד הציגה קו אחורי רך ונרפה. רצה הגורל וההגרלה זימנה לאוראנז' שלוש התמודדויות עם נבחרות טובות וחזקות (שתיים מתוכן אינן נחותות ממנה באיזשהו אספקט של המשחק), ומולן, למרבה הצער, ההיצע המוגבל של הכדורגל ההולנדי לא הספיק. כך זה כאשר לא נהנים ממפגשים מול סלובקיה ומשירותיה של אלילת המזל במשחק נגד ברזיל...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  11. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואו, רונאלדו! שני שערים מול הנבחרת השנייה הכי חלשה בכל הטורניר! ועוד באחד על אחד מול שוער! עכשיו הוא בטוח לא ייעלם במאני טיים!
     
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    ככה נבחרת פורטוגל צריכה להראות בכל משחק בכל מה שקשור לטירוף ותשוקה. היה כיף גדול לראות את כולם עובדים כמקשה אחת כדי לסגור את הכתומים ואת המהירות הקטלנית שבה הקבוצה יצאה להתקפות מתפרצות. נאני ורונלדו הם צמד רצחני ואין מי שיעצור אותם במגרש הפתוח. נהנתי מאוד לצפות במשחק ומחכה כבר לרבע הגמר מול צ'כיה.
     
  13. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,504
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    אל תדבר שטויות, זה לא רק השערים
     
  14. h2z Member

    הצטרף ב:
    ‏29/8/04
    הודעות:
    1,601
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אמנם שיחקו טוב, אבל מאוד לא אהבתי את כל ההצגות שלהם סטייל הליגה הספרדית: בכל פעם שהיה פאול, הפורטוגלים נפלו על הדשא כאילו פגע בהם ברק והם קמו אחרי כמה שניות ורצו כמו משתמשט שרץ מרתון אבל לא יכול להתגייס לצה"ל. זכורה לי לרעה גם ההצגה הבאמת מגוחכת לאחר הכניסה של ולימס במוטיניו - שחקנים תפסו את הראש במה שהזכיר פציעות כמו של לארסון ואדוארדו בזמנו, השחקן אפילו ירד על אלונקה...ההילוך החוזר אישש את ההשערה שלי ששוב מדובר באופי פורטוגלי. השחקן חזר אחרי פחות מדקה למשחק והמשיך לרוץ כמו בדקה הראשונה. בושה לראות כאלו נבחרות.
     
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    גרמניה אתמול היתה רחוקה מלשכנע, אבל הנבחרת אפקטיבית וזה חשוב מאד.
    המאמן הדני הצליח להביך את משחק הקישור הגרמני ששם את קוויסט (הנפלא, פרט לטעות אחת של הרחקה לא טובה) כשומר האישי של אוזיל ושמסוט רע ביום כמו אתמול כל משחק הקישור לא טוב.
    שוויני שוב חושך, קדירה לא תומך מספיק, מולר היחידי שעוד ניסה ופולדי חוץ מהגול על תקן תייר.
    מול יוון אני צופה דברים דומים, היוונים ינסו לשתק את אוזיל דרך שומר אישי, יצופפו את מרכז ההגנה שפולדי בטעות לא יתפוס יום (מולו כמובן טורוסידיס הנפלא) וימנעו מגומז להכנס למשחק. מה שגורם לי לתקוות שמולר (שהיה אתמול הבולט בין שחקני הקישור) ימשיך בשיפור שחל בו.
    אני מקווה שלמרות המשחק הטוב אתמול של בנדר שבואטנג יחזור להרכב. מבחינה הגנתית ג'רום טוב יותר.

    לגבי הדנים, מאכזב אותי שהם לא בשלב הבא, אבל ההפסד לפורטוגל היה מיותר. העיקר שקוויסט יקבל מנוחה, צריך אותו בכושר כמו של אתמול בעונה הקרובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx