דויטשלאנד: Neuer; L. Bender, Hummels, Badstuber, Lahm; Khedira, Schweinsteiger; Müller, Özil, Podolski; Gomez חוץ מבנדר שמחליף את בואטנג המושעה אין שינוי.
דנמרק Andersen; Kjaer, Agger, S. Poulsen, Jacobsen; Kvist, Eriksen; J. Poulsen, Zimling, Krohn-Dehli; Bendtner
עוד לפני פתיחת הטורניר אמרתי שהתחושות שלי כלפי הולנד בקמפיין הזה הם לא טובות. עד עכשיו הם נפילה גדולה, אבל הערב זה משחק על כל הקופה ולשם שינוי עושה נכון ואן מרוויק שפותח עם הונטאלר וואן דר וארט. זה הוכח בעיקר במחצית השנייה מול גרמניה. ועדיין, הולנד חייבת היום את אריאן רובן במייטבו. בכלל, המשחר הזה הוא צ?אנס עצום מבחינתו, ומבחינת כריסטיאנו רונאלדו שאוכל הרבה מאוד חרא מהתקשורת, מהחברים שלו לנבחרת ומכלל המדינה שלו. על פני השטח יש לו את התפאורה המושלמת להשתיק את כולם היום, בעיקר שההגנה ההולנדית רופפת לגמרי. אני לא צופה יתרון לאף נבחרת, כמובן שהולנד לחוצה הרבה יותר כשהיא חייבת לנצח בהפרש 2 שערים, וגם לתת מבט לדנמרק. ערב מהנה שיהיה לנו, אחרי הדרמה של אתמול אנחנו מצפה ללא פחות מזה
הלוואי ולספרד היה מאמן עם ביצים כמו של ואן מרווויק, דל-בוסקה לא היה עולה עם שיטה כזאת גם עם היינו בפיגור 3-0. הולנד קוטשת את פורטוגל ברבע שעה הראשונה, תענוג לראות אותה, פורטוגל פשוט לא בעיניניים. ואמוס הולנד!
פתיחה חלומית של ההולנדים, אבל אחרי שער היתרון הם פשוט נעלמו מהמגרש. השער העיר את פורטוגל שככל שחולפות הדקות מגיעה לעוד ועוד מצבים מסוכנים. פושיטגה הורג אותם בהתקפה. שער השיוויון היה רק עניין של זמן, הגנה רעה מאוד של ההולנדים, מחלקים מתנות בלי סוף. כריסטיאנו יכול לחזור לעצמו היום, הכל מוכן עבורו
כמובן שלא. ובוודאי שהשומר של רונאלדו הוא רחמנלא ליצלן ואן דל וויל. אין להולנד הגנה וככה אי אפשר להצליח.
מישהו אמר על זה היום שזה מיס מאצ'. אני חושב שמיס מאצ' זה הכי אנדרסטייטמנט שאפשר להגיד על המאצ' האפ הזה. זה כמו תינוק מול אדם בן 25, כמו יוגב אוחיון מול לברון ג'ימס, כמו פדרר נגד שחר פאר. תמשיך אתה עם הדימויים.
אין לי כח לדבר על ואן דר ויל שלא סתם שמע בשנתיים האחרונות שריקות בוז מאוהדי אייאקס. אין מה להגיד על מרכז ההגנה שווה לגבינה הולנדית מחוררת ומגן שמאל בן 18 שבכלל לא היה צריך לשחק. השער של ו.ד וארט הגיעה מוקדם מדי. פורטוגל שכמו תמיד לא מבינה שכוחה אך ורק בהתקפה התחילה לשחק וזה היה סוף הסיפור בשביל הולנד. בכל קו יש לפורטוגל יתרון. אם אני נותן ציונים אז הנה תמונת המשחק: הגנה - להולנד אני נותן 3, לפורטוגל 5 קישור - הולנד 5 בגלל הפתיחה, פורטוגל 6 התקפה - רונאלדו לבד שווה 7. לראות את רובן למשל זו שערורייה. מילה אחרונה על ריצולי. שופט מצוין! ראו בבירור שפורטוגל התחילה עם הרמאות המקובלת שלהם, אבל האיטלקי לא שרק. הצלילות לא קיבלו מהשופט אור ירוק ופורטוגל הבינה את זה. מחצית שנייה? פורטוגל תנצח. הומו או לא, רונאלדו מודה היום שהוא קיבל את הולנד...שחקן שביחד עם מסי ללא ספק הטוב בעולם. אם היה יוצא מהארון הייתי אפילו אוהד אותו בפומבי.