פוליטיקה - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י בית"רי מלידה, ‏10/1/07.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאור, להילחם במה? לאיזו מטרה?

2. spurs229 Member

Maor321 אני לא יודע מה איתך, אני לא נלחם באף אחד כרגע.

3. T0XiN Member

אתה כניראה לא מודע לכח הרב שיש ל-JTF אם אני היחיד שראית,כדי שתפקח את עיניך לאנשים שמסבבך.
    התנועה של JTF כוללת בתוכה כמות עצומה של פעילים,כאשר המנהיגים הם נעם פדרמן,איתמר בן גביר,חיים בן פסח ועוד רבים וטובים.
    כדי לך לקרוא קצת ולראות עד כמה התנוע שלנו גדולה.
    www.jtf.org/g

בכל מקרה אתם בשיחה הזאת כנראה לא תראו אותי יותר,אין לי סבלנות לויכוחים החסרי משמעות האלה על ימין ושמאל,זה לא יוביל לשום מקום.

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/07
  4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

תנחומיי לך ולקרוביך. ואגב, זו הפעם השלישית ברציפות שבמקום להתייחס לפחות לקטנה שבנקודותיי אתה בוחר לחזור על אותה המנטרה, זה די אומר הכל.

5. Maor321 Member

אני נלחם (לפחות ברמה השכלית, ברמה הערכית, ככה חונכתי וככה אני אחנך את הילדים שלי בעתיד בע"ה) על המדינה שלי, המדינה השלמה שלי כפי שנלחמו כל אבותיי לאורך כל השנים, כפי שעשו אנשים בלי הפסקה מול התנגדות מוחלטת של העולם כולו. מי אני בכלל שיתן עכשיו את עצמי ואת האדמה שלי ככה מבלי להילחם עד הרגע האחרון.

מדינת ישראל היא מדינת היהודים כפי שהובטח, היא מדינת היהודים ברמה הערכית וברמה הפיזית. היא מדינה שכל שטחיה הם שלנו ועלינו הוטל כפי שהוטל על כל האנשים עד היום להילחם עליה ולא לוותר. כמו שאני לא אתן לאף אחד להוציא אותי מהבית ולתת את אשדוד לערבים, כך אני לא אתן שאף יישוב, אף בית שנמצא בשטחים של ישראל יאלץ לעשות את זה.

סבא וסבתא שלי נלחמו כדי להגיע לארץ, סבלו בלי סוף. היו אנשים במעמד כלכלי מאוד גבוה, עם איכות חיים מעולה במצרים אבל בכל זאת הם עזבו הכל והגיעו רק עם הבגדים שלהם לארץ - רק כי זה שלנו וכדי לתרום לכל העשייה פה. אני ירגיש רע עם עצמי אם ככה אני אתן את המדינה שלי עכשיו.

אם לכם נוח ככה בקלות לוותר על הכל, ככה בקלות להכריז על מדינת פלסטין, אפילו שאין מדינה כזאת בכלל. זה כל כך אבסורד!! אנחנו אלה שממציאים אותם, הם בכלל לא צריכים לעשות כלום.

6. T0XiN Member

זה מכוון שאין לי כח לקרוא מגילות ולא התעמקתי במה שאמרת ממש אני אחרי חדר כושר אולי מאוחר יותר אני אענה לך.

7. Diamond Cutter Member

אתה מתעלם לגמרי מהבעיה,יש לנו שני מיליון של המון זועם.אנחנו לא יכולים להישאר במצב ביניים,כאשר כובשים יש שתי בחירות,או שמספחים או שנסוגים ומטילים הגבלות שונות על הצד המפסיד.אפשרות ראשונה לא הגיונית בכלל כי אז תהיה לנו מדינה דו לאומית,ככה שאפשר שנייה היא בררת מחדל,זה לא רצוי אבל מצד שני מה אתה רוצה לעשות עם הפלסטינים להכניס את כולם לחללית ולהעי לירח?

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הכל? אנחנו מוותרים על שטחים שכוללים יותר משני מיליון ערבים לצד הרבה פחות יהודים על מנת שנוכל לחיות בשלום באדמה שבאמת חשובה לנו מעבר לרמה האידאולוגית-דתית, גם אם סבא-רבא שלך היה הרצל, סבא שלך בן גוריון, סבתא שלך גולדה מאיר ואתה בעצמך גיבור ישראל, אין לך זכות לקבוע שהשמאל בארץ לא רוצה בטובתה של המדינה הזאת. ושוב פעם, אם אתה לא מתכוון לוותר על אף סנטימטר, לאן לדעתך זה יגיע? לאילו מטרות אתה שואף? השמדת העם הפלסטיני או איך שאתה לא קורא לקבוצה הזאת שחיה לנו שם באדמות שלנו? טרסנפר? או שאתה סתם דואג ל-70 שנה הבאות ומתכוון להשאיר לילדים שלך עם החינוך הנפלא שלהם לנקות את הזבל אחרייך?

9. spurs229 Member

מאור אם אנחנו רוצים לחיות במדינה היהודית שאבותינו הקימו, אין לנו ברירה אלא להכיר במדינה פלסטינית. הסטטוס קוו לא יכול להישמר, הריבוי הטבעי שלהם גדול בהרבה משלנו ולא נוכל לשמור על צביונה היהודי של המדינה. מי שמתעקש לשמור על כל הפלסטינים ביו"ש בתוכנו הוא זה שרוצה להזיק למדינה, ולא זה שרוצה להיפרד מהם.

ל-T0XiN ובעיותיו המנטליות אני ממליץ בכלל לא להתייחס.

10. Maor321 Member

יש לי שאלה אליכם, לכל האנשים שבטוחים כל כך בדרך שלהם ומכירים את כל העובדות.

אם היו באים הפלשטינאים ואומרים תנו לנו רק את ת"א, אנחנו נגור שם והגבול יהיה מסביב. מה הייתם אומרים?

אני בטוח שלא הייתם שוקלים את זה בכלל. אותו דבר אני מרגיש כלפיי השטחים האלה. זה שאתם לא מרגישים ככה מבחינתי זאת כבר בעיה אחרת, אין פה מה להתווכח.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

העם הזה נהנה מהמלחמות, מה לא ברור?

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז העברת את הפוקוס ממך אלינו, למה אתה מתחמק?

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מישה, אני בטוח שעקבת אחרי מה שקרה כאן במלחמת לבנון. למרות כל ההרס, כל ההרג, כל הפחד של הילדים עם המדים שנכנסו ללבנון להלחם בלילות - כולם רצו פה אחד להמשיך את המלחמה גם אחרי החודש המתיש הזה.

אין עם מי לדבר.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, כנראה מוגזם מצידי לצפות שאנשים עם אידאולוגיה כל כך מוצקה ונחרצת יחשבו לרגע לאן היא מובילה אותם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אגב, התגובה להודעה הזו לא תהיה תשובה לשאלה שלי אלא "ולאן האידאולוגיה שלך מובילה אותך שמאלני קטן?! לויתור על האדמות שלנו זה לאן!"

15. Maor321 Member

אני עדיין לא ברוך מרזל.
    אני בסה"כ בנאדם עם עקרונות מסויימים שהוא לא מוכן לוותר עליהם.