בסט, אתה טמבל - ג'ים קארי שחקן ענק. תראה "שמש נצחית בראש צלול ותבין". שלי, לא ממש בסדר כלשהו: 1. הסנדק 2. טריינספוטינג 3. נואובו סינמה פרדיסו 4. עיר האלוהים 5. חומות של תקווה (הסרט שראיתי הכי הרבה בחיי) 6. פסיכו 7. מגנוליה 8. החשוד המיידי 9. ספרות זולה 10. ראן לולה ראן/הנפילה 11. אמריקה X 12. שר הטבעות שלושה שחקנים אהובים: פאצ'ינו, קולין פירת', ג'ק ניקולסון
1. הסנדק הראשון 2. שבעה חטאים 3. החבר'ה הטובים 4. הסנדק השני 5. פריידי 6. סנאץ' 7. ספרות זולה 8. סקארפייס 9. ליאון 10. ריי/טריינספוטינג/קון אייר/יורוטריפ/חומות של תקווה/מועדון קרב ועוד כל מיני בשחקנים האהובים יש את אל פאצ'ינו מעל כולם, ואז ג'וני דפ ורוברט דה נירו.
חומות של תקווה היה הסרט הכי אהוב עליי, עד שעשיתי עליו עבודה מחורבנת בקולנוע... עדיין אוהב אותו, אבל פחות. עוד סרטים טובים: שר הטבעות (חרוש חרוש, אבל עשוי טוב), רקוויאם לחלום, ספרות זולה, 12 המושבעים (סרט ישן וענק!!! כל הסרט מצולם בחדר ועדיין סרט ענק), 7 הסמוראים (לבעלי עצבי ברזל), עיר האלוהים, אמריקה X, ובטח לא ציינתי עוד כמה שמות...
לא מבין איך אף אחד לא הזכיר פה את "קן הקוקיה" של ג'ק ניקולסון. אחד הסרטים הטובים והמרגשים שידע ההוליווד.
א - חח גם אני אריאל. ב - ממש ממש לא.איך אני אם אני אומר לך שאני מכיר כל שורה ושורה מתוך סרטי הבורקס ודומיהם?ושאני נהנה לצפות בהם מאוד מאוד, אבל מה לעשות, זה לא רציני לדרג אותם בעשייריה, כי אחרי הכל, הם סרטים מצחיקים רק מרוב שהם דביליים, ואתה לא יכול לשים סרט כזה לפני סרטים של דה נירו, פאצ'ינו וכו'. ג - תירגע עם הדיבור, אני לא חי בסרט שאני אנגלי, מה לעשות שאני לא אוהב את המדינה שלנו יותר מדי, זה כבר עניין אחר. ד - גיא, טמבל תגיד לאתה יודע מי. ה- עוד סרטים נהדרים - השור הזועם וצייד הצבאים(דה נירו), טריינספוטינג, הניצוץ, חומות של תקווה ומת לחיות 1 ו3.וכמובן עוד רבים וטובים אחרים נהדרים.
רק אני קצת אחרוג מהחוקים: להלן, כל סרטי ה- Perfect 10 שלי, אלה שנמצאים ברמת-על אחת משל עצמם. הטוב, הרע והמכוער התפוז המכני הסנדק הסנדק: חלק 2 אבודים בטוקיו ממנטו שבעה צעדים (Oldboy) ספרות זולה רשימת שינדלר עיר החטאים טראפיק החיים יפים