פיימן, תגיד, אתה זוכר שאתה כבר בכיתה יא'? למה אתה רואה את המורדים? ---- הסיבה היחידה שערוץ 10, שיש לו חדשות מעולות, תוכנית תחקירים עוד יותר טובה, סדרות מצוינות כמו 24, נשות הכדורגל, סיינפלד, ועוד פצצות רייטינג כמו המורדים, משחקי מכבי ומשחקי ליגת העל, לא מצליח ברייטינג זה השיטה המפגרת של הפיפל מיטר. נכון, זה נשמע כמו איזה משהו בסגנון "הרצפה עקומה", אבל זה פשוט ככה. אנשי הפיפל מיטר לקחו חברים שלהם, מפלח אוכלוסיה מאוד מאוד מסוים(השכלה נמוכה יחסית, הכנסה נמוכה יחסית וכו'), ונתנו להם את הפיפל מיטר. יופחי, עכשיו מתפלאים איך זה שזבל כמו פיספוסים ואדיר מילר מקבלים 30%. אני לא מעביר חלילה ביקורת על האנשים שרואים את זה, איש איש וטעמו, אבל אני בהחלט מעביר ביקורת על האנשים שנתנו להם, ולא נתנו יצוג הולם לכל האוכלוסיה. כי הרי כל המדינה בערך צפתה בפרק הראשון של 24, והוא קיבל רייטינג נמוך מאוד.
משהו נוסף: ערוץ 10 עשו טעות כשהם עלו לאוויר הם החליטו שאי אפשר לקלוט אותם מחוץ לכבלים. כלומר כאלה בלי כבלים שקולטים רק ערוץ 1 וערוץ 2 לא קולטים אותם.... וזו בעצם טעות כי אנשים כאלה מביאים יותר רייטינג מאשר אחרים שיש להם הרבה יותר אלטרנטיבות.
אני לא מביהנ איך ערוץ 10 לא לוקח הרבה ערוצים הרבה פחות טובים. קודם כל הוא הביא תוכנית יחידה מסוגה- אקזיט. למרות שאני לא יושבת ורואה את התוכנית הזאת, כל פעם שאני מזפזפת אני רואה שיש אשכרה משהו שמושיב בבית אנשים מגיל 11-17 לראות דוגמניות כוסיות ובחורים מצחיקים שעתיים ביום. נשות הכדורגל ו-24 סדרות מעולות, החדשות של 10 מתעלות על של 22 עם כל הכבוד ויש גם ריענונים שאין ב22 ו-11 כבר שנים (כמו "קול המדינה"/ "שיחקת אותה" וכ'ו) אני אישית משאירה את ערוץ 10 בלי בעיה דלוק כשאני סתם מול המחשב ורוצה להציץ מידי פעם בטלויזיה.אחלה ערוץ,צריך לתת לו זמן להסתגל.
בזמן האחרון פורסם כי ארז טל ישאר בערוץ 2 בעקבות האי ודאות עם ערוץ10 חבל מאוד כי זה היה נותן פוש רציני לערוץ 10 החולה..
קודם כל,לדעתי הנפילה של ערוץ עשר הייתה בכמה מישורים. קודם כל בתחום המשכורות,מכיוון שהם היו חדשים,בלי נסיון,הם שילמו משכורות מפוצצות למנחים ולעובדים(למשל המשכורת של ארז טל,משכורת מפוצצת). שנית,הם באו היו צריכים להיות זמנים גם לאנשים בלי הכבלים,ערוץ 1,מצליח איכשהו לשרוד היום בגלל אותם אנשים בלי כבלים. דבר שלישי,בתוכניות הספורט,שאמורים היו להביא ריטינג גבוהה,היה פער גדול בין הציפיות למה שנתנו. הדוגמא הכי טובה זה הריטינג של המשחקים של מכבי,שאמורים היו להביא לערוץ צופים רבים,אבל במקום לעסוק דוגרי במכבי בליגה האירופאית,ולספק תוכנית ברמה,הם הלכו על דברים מטומטמים כמו כל הפורמים,והביאו שני שדרים,שמה לעשות,פשוט מלקקים למכבי את התחת. אחרי הפסדים,הם פשוט לא תוקפים את בלאט וחבורתו,ולצופה בבית נמאס לראות את זה. גם בכדורגל הם אכלו אותה,עזבו שהם קיבלו את היום הכי גרוע לשידור(שני),אלא גם לקחו את המשחקים הכי חלשים,במקום לשדר משחקים של בית"ר,ומכבי תל אביב,שמביאים ריטינג גבוהה,הם שידרו יותר משחקים של מכבי פ"ת והפועל תל אביב. הנפילה הכי גדולה,זה מבחינת הבנת הציבור הישראלי. או איך שחבר שלי אמר "התוכניות שלהם שם ברמה הרבה יותר גבוהה מערוץ 2,אבל אנחנו הציבור בישראל,אוהבים תוכניות ברמה נמוכה",ואני חייב להסכים,הצופה הישראלי,כמה שננסה להדחיק,מעדיף לראות תוכנית מטומטמת כמו,ראשון בבידור מאשר לראות תוכנית איכותית בערוץ 10. בקיץ הם מדברים על בנייה מחדש,והפיכה לערוץ כמו 2,מבחינת רמת התוכניות,לדעתי זה חבל,אבל מצד שני,זה הרמה של הצופים בישראל.
אמממ...ה' יודע למה, פשוט אוהב את הסדרה, אולי בהשפעות הידידות שלי ראיתי את הפרקים הראשונים, אח"כ ראיתי את מיה ומריצה החלטתי שאני ממשיך לראות.... אגב גם הייתי בהופעה עם רני..חחח לאן הגענו!
אני אמנם לא רואה המורדים אבל אם הייתי גבר אני מודה שמיה הזאת היתה מקבלת אצלי אלבום תמונות אישי במחשב חופשי.
רגע ליהי.. בגלל שאת לא גבר את לא מודה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx אכן, השרלילה הצעירה הזאת (יש פה בפורום אנשים אילתים שהם יותר מבוגרים ממנה, הם יכולים להיחשב פדופילים) מקבל מקום נכבד בתיקית "התמונות שלי" אצל כמה וכמה זכרים. לא אנקוב בשמות.
אנשים :!: :!: :!: מחר לא להחמיץ...פרק הסיום של העונה הראשונה של אחת מהסדרות הישראליות הטובות שיש. תיק סגור כאמור סוגרת עונה..וגם שמי שלא ראה עד היום כדי לראות