יש לי כמה לינקים אבל אחרי שבדקתי אותם (ואצלי הכל עובד חלק) אני עצוב להגיד שהם לא עובדים. בכל אופן , אתם מוזמנים להתעדכן כאן : http://www.as.com/futbol/crr/partido.html?...00_01_0005_0003
אגב, ביורוספורט אולי יש איזהשהי תכנית סיכום מחזור של הליגה הספרדית או של כל הליגות הבכירות? אני זוכר, שפעם היה משו כזה...
יש את התוכניות יורוגולס כל יום שני לא זכור לי שעה. שם מביאים מן סיכום כזה של כל הליגות באירופה (פורטוגל,בלגיה,הולנד,גרמניה) אבל לא זוכר בדיוק אם לליגה הספרדית מראים תקצירים של משחקים . אבל מה שאני בטוח שלליגה האנגלית והאיטלקית לא מראים תקצירים רק את התוצאות ואת מצב הטבלה
אני מתחיל לדאוג חבר'ה . ראיתם את הפרסומת היפה של העונה החדשה בערוץ הספורט ? רשום שם את כל הליגות(איטליה,הולנד,צרפת,גרמניה,אוופ"א,אלופות,ארגנטינה) חוץ מהספרדית.... זה כבר מתחיל להדאיג
ספורט 5 לא יעשו את זה, כי הם יודעים, שללא הליגה הספרדית- כולם יבטלו את המנוי אצלהם, ויעשו הרבה רעש. אני מאמין, שהכל יסתדר בסופו של דבר.
האמת עם הם לא ישדרו הם סתם עושים טעות המשחקים של ברצלונה וריאל מביאים הרבה רייטינג. גם אני ראיתי את הפסרומות ואני גם קצת מודאג... חיפשתי שעה את האיימל של ספורט 5 באתר ואין לא מצאתי!.. תנסו אין מצב שאתם מוצאים ...
נראה לי שזה אפילו רשמי.... ערוץ הספורט עשו פרומו ענק עם כל הליגות שיהיו משודרים ממש הכל ושום איזכור לליגה הספרדית. נראה לי שזו כבר עובדה. ואם זה ככה זה ממש ביזיון.
תראה , מצד שני - אין עכשיו כדורגל , יש פגרת נבחרות חוץ מהליגה הארגנטינאית אין צורך לעשות פרומו לשום משחק , אז השקיעו בפרומו ופירסמו אותו מכיוון שעדיין לא ידוע מה יעלה בגורל הליגה הספרדית עוד לא פרסמו (ואפילו לא מדברים על זה שם) אבל ברגע שיהיה סיכום ימצאו איפה לדחוף את הכיתוב הליגה הספרדית בפרומו הזה