מוצ"ש 21:00 , סוסידאד - ריאל , ספורט 5 23:00, בטיס - סביליה , ספורט 5 ראשון 20:00 , ברצלונה - סנטאנדר , 5 פלוס מי חשב שמשחק כל כך פשוט ורגיל מול ראסינג סנטאנדר בקאמפ נואו יהפוך למשחק המרגש של העונה עד עכשיו , אטו (ואולי מסי) חוזרים .
כן. אני בהתחלה חשבתי, שהוא לא רוצה להזדהות, ולכן נרשם עם הניק הזה. אבל עכשיו הוא הזדהה, ככה שאין סיבה לא לגלות שמדובר בו.
בעיקרון ענבל רואד זאת מישהי מהמערכת של ערוץ הספורט שנכנסה לפה פעם אחת, שהוא נמצא בעבודה אז הוא פשוט נכנס ישירות עם הניק הזה.
הערב ,22:00, ספורט 2 , אנגליה 21 - ספרד 21 מחר , 22:00 , ספורט 2 , אנגליה - ספרד :aaaprot: שודדדדדדדדדיייייים
ברצינות? פתוח לכולם?!? תענוג!! סוף סוף אזכה לראות קצת את מאטה אדאן סרחיו סאנצ'ז נגרדו ובואנו.. אז כן ..חח.. זה אושר.. המשחק הוא בחינם ופתוח לכולם! תהנו!!!!
כמה טעויות צפויות בשידור אתמול, כמו תמיד: השחקן החדש של אתלטיקו, ג'וראדו(נכון, האנגלים לא מבטאים ח אז קצת קשה לשדר האנגלי, אבל להם אין תרוצים.). ויאדוליד היא קבוצה מהליגה הראשונה בספרד. ואני בטוח שאם הייתי רואה גם את החצי שעה האחרונה הייתי מוצא עוד כמה. שידור חלש ממוצע של צ'רלטון למרות שזלצר "הרשים" כשלא טעה יותר מדי בתחום הוא הוא שולט, בכל זאת מאמן הנבחרת האולימיפת אמור לדעת דבר או שנים לגבי שחקנים צעירים בעולם. אה, ולאלו שלא רגילים לצ'לרטון(ואני מניח שהרוב פה לא רגלים) תתכוננו להרבה תסכולים על השדרים. בU21 זה פחות מורגש, חכו חכו מה מצפה לכם במשחק היום.(אני כבר רואה את זלצר אומר:"פרננדו מוריינטס עושה חיל עם ריאל מדריד לצידו של ראול".)
כתבה שלמה על סאביולה, המשחק של ריאל מול סוסיאדד, וכמה מילים מקבל הדרבי? אפילו לא אמרו שזה דרבי. "במשחק נוסף". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
עמיחי שפיגלר משדר את הדרבי? יעקובי לא מושלם, אבל אני עדין מעדיף אותו על פני כל פרשן אחר ואין ספק שהוא בעל הכי הרבה ידע. תמוה מאוד.