לא מסכים. אני רוצה להתחיל עם זה ששלושת הפרשנים הבכירים של הערוץ ( אבי מלר, שגיא כהן ונדב יעקובי ) הם אנשים משכילים, מבינים בכדורגל, מעודכנים במה שהולך מסביב ועם ידע היסטורי נרחב. בקטע של הבנה של המשחק עצמו והיבטים טקטיים שולט שגיא כהן שיודע לנתח מהלכים של קבוצה מראש ועשה זאת יפה מאד עם הישראליות באופ"א. יצא לי לפני יומיים לקרוא טור של שגיא מגיליון ההכנה של מעריב ליורו 2004, בטור שגיא אומר שההפתעות של פורטו ומונאקו בליגת האלופות לא יהיו היחידות בזמן הקרוב ושזהו העידן של הנבחרות הקטנות והחכמות, מי היה מאמין שיוון שענתה בדיוק לתיאור של שגיא תזכה ביורו חודש לאחר פרסום הכתבה. נדב יעקובי מומחה יותר להיבטים שמסביב לכדורגל והידע שלו לכדורגל לטיניי ככלל וספרדי כפרט הוא נהדר, במיוחד בגלל שהוא דובר את השפה הספרדית וסביר להניח שאת רוב המידע מוציא מאמצעי תקשורת בשפה הזאת. אבי מלר הוא לדעתי הפרשן האיכותי ביותר בערוץ (למרות שגם השאר מצויינים כמו שרשמתי), הידע שלו בכדורגל בריטי מדהים והיכולת שלו תמיד להשחיל סיפור היסטורי הזוי לכל סיטואציה מדהימה. אין הרבה אנשים שכל היסטוריית הכדורגל הבריטי מסודרת להם במוח כמו אבי מלר, וכמו שציינתי בנוגגע לנדב, מאד עוזר לו כמובן שהוא יודע את השפה האנגלית ואת מרבית הידע שלו רכש בשפה זאת.
אתה יכול להסביר לי מה כל מה שאמרת קשור למה שאני טוען בקשר לנדב? ותוציא את שגיא ובעיקר מלר מהעניין, כי לא הם הנושא.
אז לא הצלחת "להעמיד אותי על טעותי". אתה דיברת על הידע שלו בכדורגל ספרדי, בין השאר גם בגלל מוצאו האורגוואי. אבל אני דיברתי בכלל על משו אחר לגמרי. ולא "הכפשתי" אף אחד. רק אמרתי את הדעה שלי. המצב מבחינת השדרים והפרשנים בספורט 5 הוא טעון שיפור.
מצוין. שהדחיה תמשך כמה שיותר. ככה יהיה לנו גם תדרבי של סביליה מחזור הבא, גם ולנסיה נגד בארסה וגם ריאל נגד בטיס ולואיס פרננדס (סיכוי לכותרת בשביל הטמבלים בארץ שלנו- מבית"ר לנצח את ריאל).
כל הכבוד לערוץ הספורט שחוזר למתכונת שלושה שידורים, למרות הנסיבות... כן, תוכנן רק משחק אחד (ולנסיה-אתלטי).
תגובת אבי מלר לאי שידור משחק העונה בליגה בגרמניה , ואיכשהו עוקץ את הספרדי (אבל בטח שזה די בהומור כפי שהכרנו אותו)
כן , מאז האירוח שלו כאן הפכנו להיות החביבים עליו . וכשהוא אמור לשדר איזה משחק מגרמניה , הוא נכנס לפורום כאן כדי לקבל מידע .