ערוץ הספורט מסתפק בביסבול במקום הגמר,אנחנו בלינקים

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Aug 6, 2006.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא סביליה , לא ריאל ואפילו לא ברצלונה .

שידור ישיר בודד במחזור מספר 21 : ולנסיה - אתלטיקו מדריד ,מוצ"ש 23:00

2. קלייברט Member

מה הסיבה?

3. Pipe Member

2 שידורים מאיטליה, ומשחק מרתק בליגת ווינר לנשים. יפי קה איי! עוד אורגזמה למורן ברק.מורן ברק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

Last edited by a moderator: Jan 29, 2007
  4. Dimitar Berbatov Member

איזה בושה!

הם מעדיפים לשדר מליגות בצרפת והולנד במקום לשדר את בארסה - אוסאסונה או ריאל - לבאנטה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת , חוץ מאוסאסונה-בארסה שיכול להיות שם הפתעה שאר המשחקים די צפויים (ריאל תנצח את לבאנטה וסביליה את סוסידאד) .

6. Dimitar Berbatov Member

כמו שריאל נראת שום דבר לא בטוח...

7. Quique_Flores Member

אני שמח שסוף סוף משדרים את ולנסיה, אבל למה ב-11? כל פעם שיש משחק ב-11 אני קם יום אחר כך כמו זומבי (למרות שמהשניים האחרונים שראיתי-ויאריאל-ריאל ואספניול-בארסה מאד נהניתי)

תמוה למה לא משדרים בארסה אוסאסונה, משחק מצוין

8. villa Member

מה כבר קרה?! המשחק של ולנסיה-אתלטיקו נהדר!
    קרב על כרטיס לליגת האלופות, שתיהן עם 36 נק'... תפרגנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נכון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

Last edited: Jan 29, 2007
  9. MHFC Member

מה בושה בזה שהם משדרים משחק אחד הפעם?
    פשוט התרגלתם לקבל 3 שידורים, אז קשה לכם לקבל הפעם את השידור היחיד שמשדרים אותו, ולטעמי בחירה מצוינת של ספורט 5 לבחור ולשדר את המשחק בין ולנסיה לבין אתלטיקו מדריד, חבל רק על השעה המעצבנת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . את ריאל כנראה לא משדרים הפעם בגלל השיעמומון שלה, ולא בגלל היכולת סביר להניח. את המשחק אוסאסונה- ברסה עוד איכשהו ערוץ הספורט היה צריך לבחור ולשדר אותו.

אני לא יודע אם כבר כתבו פה, אבל ביום חמישי יהיה שידור של הדרבי בין בטיס לסביליה.

Last edited by a moderator: Jan 29, 2007
  10. EL Capitan Member

הציבור הספרדי הרבה יותר גדול מהאיטלקי ובטח שמהגרמני. ואחרי שהאנגלית נרכשה ע"י צרלטון, ספורט 5 מנסה להוביל לחשיפה קצת יותר גדולה לספרדית, אז לחזור לבארסה וריאל רק- זה לא מספיק. בכל מקרה, בהחלט מילה טובה על השידורים של הדרבי הסביליאני (ואני רוצה לראות אותם משדרים גם את 2 הדרבים הבאים!) ועל בארסה נגד סארגוסה, אבל אני רוצה המשכיות. משחק אחד או שתיים לא עוזרים לי, ולא ישנו כלום מבחינת החשיפה של הליגה. צריך להמשיך כך, כי אם הם לא יעשו את זה, זה כאילו הם לא עשו כלום.

בקשר לשידור 1 מהמחזור הקרוב, אני מניח שהשידורים מהקופה הם הסיבה לכך. מה לעשות, יש גם היבט כלכלי, וזאת כנראה היתה מעין עסקת חבילה. ואם צריך לבחור, אתלטי נגד ולנסיה הוא המשחק הכי מעניין במחזור, ואני מברך על ההחלטה הזאת. ובקשר לשעה המאוחרת, אני דווקא אוהב את השידור הלילי של לה סקסטה בשבת. משו קצת שונה, באווירה קצת שונה. אגב, אני גם לא חושב, שצריך להיות יותר מדי כפויי טובה לספורט 5 ולרשום בכותרת "יורדים לזנות", כשלמעשה יש כאן התעלמות מוחלטת מהשידורים מהקופה. אז כן, יש הרבה מקום לשיפור (הצעד הראשון יהיה למצוא מישו טוב יותר מעמיחי שפיגלר המעצבן, כשנדב מתעצל קצת), אבל אי אפשר לצפות שהכל יעשה בבום. צעד-צעד, לאט אבל בטוח.

11. Barcik Member

האם רק אני מרגיש שנדב יעקבי התדרדר מאוד כשדר בחודשים האחרונים? הוא הפך להיות ממש מרגיז, הרבה יותר שגיא כהן ממה שאנשים אומרים על כהן עצמו. כמה סצסיוני אפשר להיות? מדוע להחליף את הדעה על המשחק מדי 5 דקות ובהתאם לשער/מצב האחרונים? יש לבן-אדם הזה המון ידע, פה אין ספק, וגם העביר שידורים מוצלחים בעבר. אז מה קורה לו העונה?

12. Dimitar Berbatov Member

בוריס, מסכים איתך באמת נדב מדרדר בזמן האחרון.
    לא מזמן החזקתי ממנו הפרשן הכי טוב של הארץ, יש לו ידע גדול בהרבה תחומים חבל שהוא לא מנצל אותו.

מפגרנים, מפרגנים באמת משחק מצוין, אבל גם בארסה נגד אוסאסונה משחק מצוין.
    כמה חבל שהמשחק ב-11 בלילה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

Last edited by a moderator: Jan 30, 2007
  13. EL Capitan Member

חוץ מזה שלכל אחד יש את הפאקים שלו, אני כבר מזמן הגעתי למסקנה בעניין שלו: לנדב יש המון ידע בכדורגל, על זה אין ספק, אבל הבנה של המשחק עצמו אין לו הרבה. ואני מדבר על היבטים טקטים ובכלל.

ובהחלט יש מצב, שהעונה הוא יותר גרוע מבדר"כ. בכל מקרה, הוא הכי טוב שיש לספורט 5 להציע (או לחלופין הכי פחות גרוע, תבחרו אתם), כי הוא לפחות יודע מה הולך, מתעדכן במה שהולך בספרד, יודע ספרדית, ויודע להעביר קצת ממה שמתרחש בספרד לצופים במהלך השידור (בהנחה כמובן שלא כולם מתעדכנים בנעשה).

אגב, אני פוחד מההחלטה לשדר את ולנסיה נגד אתלטי. במחזור שלאחריו יש עוד דרבי, אבל אוהדי ריאל ובארסה בטח יציפו את ספורט 5 בביקורות על האין שידור במחזור הזה. ואחרי שהם ישדרו את הדרבי בגביע באמצע השבוע, הם בטח יעדיפו ללכת שוב על הקל, המשעמם והבנאלי- ריאל ובארסה.

14. Pipe Member

השידורים של הקבוצות האחרות בליגה פרט לבארסה וריאל כבר נכנסו עמוק לתוך ספורט 5. זה לא קרה פעם אחת, לא פעמיים ולא שלוש, אלא הרבה יותר, ואם הם כבר עשו את הצעד קדימה עם הבאת משחקי הקופה, ואם הם עשו את הצעק קדימה בשידור סביליה-רקרה, או ולנסיה-ויאריאל ועכשיו גם ולנסיה-אתלטי, הם גם ישדרו את הדרבי בליגה(שהוא למעשה בעל הכי הרבה חשיבות מכולם) לא משנה כמה אוהדי ריאל ובארסה יקטרו. וחוץ מזה, מי אמר שהם ישדרו רק משחק אחד?

15. EL Capitan Member

כן, אבל בהתחשב בכך שבמחזור ה23 (זתומרת, המחזור שאחרי הדרבי) יש גם ולנסיה נגד בארסה, גם סביליה- אתלטי וגם ריאל-בטיס, אז קשה לי להאמין שהם ישדרו שבועיים ברציפות 3 משחקים.

ושון, אני במקומך לא הייתי כל כך בטוח, שהשידורים של הקבוצות האחרות בליגה פרט לבארסה וריאל כבר נכנסו עמוק לתוך ספורט 5. בקרוב נראה אם הם רוצים באמת לעשות משו או שלא.

Last edited: Jan 30, 2007