יא אללה!!! לא עובד לי כלום עכשיו! גם לא ראסינג נגד אתלטי. למה? לא יודע. יכול להיות שזה קשור גם לזה שנדפק לי הקול במחשב (כן, כן- אני יצטרך לתקן את זה איכשהו).
הצוללת VS הגאלאקטיקוס: 0-0 בסיום משחק משעמם טיחו, מזל שבמקביל אני צפיתי בבית''ר - מכבי מצד אחד אני מאוכזב שלא הבקענו, מצד שני אני גאה בבחורים שהצליחו לבלום את ריאל אף על פי מכת הפציעות. סה''כ חלוקת נקודה צודקת.
אתה לא צריך לשאול את זה בכל אשכול אפשרי. בכל אופן , ספורט5 כפי שזה נראה עוד לא רכשו את זכויות השידור לליגה הספרדית(נקווה שירכשו בקרוב מאוד אחרת הערוץ לא שווה כלום ושום דבר)
אתה רציני? הליגה האיטלקית בעונה שעברה קיבלה שידור בשבוע וגם זה לא תמיד, כמעט כל הזמן קיבלנו את יובנטוס ולפעמים את מילאן. כל שאר הקבוצות קיבלו התעלמות מוחלטת, ואתה מדבר על טרוויזו ואודינזה. חוץ מזה, שהליגה הספרדית תמיד (כל עוד צ'רלטון על הליגה האנגלית) קיבלה את מספר השידורים וההתייחסות הרבה ביותר. בעונה שעברה כמעט כל משחק של ברצלונה שודר בערוץ הספורט, גם מול אותן קבוצות ברמה של טרוויזו ואודינזה. אז משחק אחד לא תראה מול הטלויזיה, תתאמץ קצת ותחפש באינטרנט, כמו שאוהדי הכדורגל האיטלקי עשו במשך שנים. חוץ מזה, שאני בטוח שבזמן הקרוב העניינים יסגרו, תקבלו את כדור ההרגעה ותחזרו לראות את רונאלדיניו בערוץ הספורט.
גם מה יש לא להבין, שזה לא אשמת ספורט 5? בספרד נסגרו כל העניינים של זכויות השידור רק מס' ימים לפני פתיחת הליגה, ולכן המחזור ה1 לא שודר. אני לא הבנתי למה לא יצאה הודעה מסודרת מספורט 5, אבל אני מאמין שבקרוב הכל יסתדר.
http://sports.walla.co.il/?w=/316/965022 ערוץ הספורט : "בעוד שבוע ייוודעו תוצאות המרכז על זכויות שידור הליגה הספרדית" אני מאוד מקווה שהם לא מתחרים עם צ'רלטון , אחרת יהיה שמייח.