ערוץ הספורט מונע מטעם אחד-רייטינג וכסף. מה שהציבור(רובו לפחות) במדינה הזאת אוהב ומכיר זה ברצלונה וריאל מדריד, בלי קשר יריבות שלהם. כשאזרח ממוצע שומע "אתלטיקו מדריד נגד סביליה", זה לא אומר לו הרבה,אבל כשהוא שומע "ברצלונה נגד חטאפה", הוא שומע ברצלונה אז כבר יש התענינות במשחק. לכן הסיכוים שנראה משחק מהסוג הפחות אטרקטיבי על המסכים שלנו, הם כמעט אפסיים. אבל לך תדע-אולי אתלטיקו יזכו באליפות השנה ובשנה הבאה נקבל אופרה אחרת? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx זה לא בדיוק נכון. במשחקים בעלי הפרופיל הנמוך יותר של אינטר ומילאן הסן סירוכמעט תמיד מלא ב70% לפחות. ותשמע, אם אתה אוהד מילאן או אינטר אתה תראה את המשחק גם אם הוא יתקיים במגרש הקטרגל לייד הבית שלך.והיות ולמילאן,אינטר ויובה(לא שזה רלוונטי כל כך) יש קהילת אוהדים לא קטנה בארץ, לכן משתלם לערוץ הספורט לשדר בעיקר את המשחקים שלהם. זה לא עובד ככה. כשאתה קונה את הזכויות אתה קונה את כל החבילה. אין כזה דבר לבחור משחק אחד או שניים. זה לא משתלם למוכר, וגם לא לקונה. אני לא חושב שיעניין את האוהד הממוצע את "משחק העונה" באחת הליגות שציינת. אולי רק שחטאר-קייב, כי באמת יש לקבוצות האלה(ביחוד לקייב) הרבה אוהדים בארץ.
פקהמאמא איך שקוראים לך. אני שמח שההחלטה לשדר אילו משחקים לא בידיים שלך...מאסתי בהסברים ובנסיונות השיכנוע אז תתבשם ממה ממחשבותיך.
הרי.. עדיף מילאן - ליבורנו על אולימפיאקוס - פאנאתינאייקוס, אייאקס - איינדהובן, גאלאטאסאראיי - פנרבחצ'ה, בנפיקה\ספורטינג ליסבון - פורטו וכו'.. נכון? שמיעה זה יופי. מה עם הראייה? אם הם רוצים רייטינג הם ישדרו את המשחק הטוב ביותר. הוא יימכור יותר. אתה לא תקנה מוצר רק כי אתה מכיר אותו אם יש טובים ממנו. כמו שבארצות הברית הבינו שאם רוצים רייטינג לספורט הם צריכים תחרותיות, ככה אולי יבינו בעוד מאה שנה בערוץ הספורט שאתלטיקו מדריד - סאראגוסה הרבה יותר מוכר מנסטיק - ריאל מדריד. שם יש קומישיניר, תקרת שכר, דראפט, ליגה אחת - בלי עולות ויורדות וכו'.. הספורט בארה"ב הוא עסק והוא רווחי. לעומת אירופה. למרות שגם באירופה החלה התעוררות בכיוון. כרגיל, שנות אור אחרי שעלה על זה הדוד סם.
אני מהאנשים האחרונים שאפשר לתייג אותם על האמרה הזו שלך, אני מדבר על משחקים כמו פיורנטינה- פאלרמו או רומא- אודינזה שלא מקבלים במה וחבל כי גם הקבוצות שמחוץ למשולש יודעות לשחק ולחלקן יש גם אוהדים בארץ. בכל אופן בארץ אין תרבות צפייה בכדורגל כמו שצריך ומשחקים כמו שציינת לא ישודרו פשוט כי אין מישהו שיודע לנהל תקשורת ספורט בישראל.
הורד אותי איך אתם לא מבינים את זה כבר . שיקולי הערוץ הם ריטינג בלבד ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ומשחקים כמו ולנסיה-אתלטיקו מדריד לא ישודרו לעומת משחק של ברצלונה-סוסידאד שדווקא כן ישודר . תבינו כבר שהם הולכים לפי ריטינג ואתם צודקים שזה טיפשי וככה אנחנו מפסידים משחקים אטרקטיבים אבל ככה זה.
מישהו יכול לתת את שם השיר של הפרומו למשחק של ברסה מחר ששמו בערוץ 5? ועל הדרך את השיר בפרומו לאוק'-נוב' 2006 בפרומו שם. תודה מראש!
קלאסיקו שמאסיקו . מספיק לראות תרמת שיפוט המזעזעת בליגה הזאתי כדי להבין תרמה שלה . "הליגה הטובה בעולם" עלק .
ppstream://hwmpb7lamy6ycokoapmt3ge5rab5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwi.pps/R4MNJ23AG53BPH62Q5BARZREQXIDNCFO נסה את זה. ל PPSTREAM