צודקים בוואלה. במארקה ראיתי, שהיה רשום שלשום בשעה 6, וזה היה, אגב, המשחק היחיד שאמור להתקיים בשעה 6. אבל כנראה שזאת הייתה טעות, והמשחק יתקיים ב8.
יש לי חבר אוהד ריאל, שלוחץ עליי עם לינק. למישהו יש לינק למשחק של ריאל? אני אגב, לא מוצא. והפורום שאני לוקח ממנו בדר"כ שידורים, לא עולה לי.
שוב נחזור על זה (לא מאשים אותך הפעם סרגיי כי אני יודע שלא היית בפורום תקופה ארוכה,אבל יש כאלה ששואלים בלי לקרוא הודעות קודמות). לא סקסה היא הזכיינית החדשה של הליגה הספרדית העונה ובגלל זה ערוץ הספורט צריך לשבת איתה(או עם מישהו אחר ,אבל הכוונה מובנת) למו"מ חדש על שידורים בישראל והם עושים קצת בעיות ובינתיים המחזור הראשון לא ישודר. נקווה שעד המחזור הבא יהיה שידורים.
תודה על ההסבר. לי אישית כל עניין השידורים הזה לא כ"כ מפריע כי כל מה שנפסיד זה 38 משחקים של ברסה והתעלמות מוחלטת מ-18 וחצי קבוצות.
נעשה לכם סדר קטן , אלה הערוצים שישדר את משחקם של שני הקבוצות ממדריד. ריאל מדריד -ויאריאל CCTV-5 QSIV MRC Football NTV Turkey סנטאנדר - אתלטיקו Guangdong כשנמצא לינקים , נפרסם.
גם לריאל נגד ויאריאל, ראסינג נגד אתלטי וגם לדרבי הבאסקי, שיערך בשעה 10, אני יכול להביא לכם לינקים. מי שלא יצליח לראות, שרק יבקש בזמן המשחק ממני בהודעה פרטית או כאן, על דפי הפורום.
ppstream://hwwmkcnimhjcmaybapmt3ghq7mb5spmytwbqhwo2a4ohua6z.pps/VEDNV337ASFLS2V73IGLXN6RZFF24NJN tvants://www.tvants.com/tvants/?k=95989f44381d850c tvants://www.tvants.com/tvants/?k=28e392442152be68 sop://211.152.34.35:3912/6002
הלינק לפיפיסטרים צולע, נתקע על 50% ולא ממשיך. הנה לינק עובד, תוך דקה: http://www.livefooty.doctor-serv.com/sun27...Villarreal.html ל--PPS.