כ"כ נכון. כמה פעמים שמעתם את המשפט: "וואו, פעם אחת, בנקרה ראיתי את המשחק שלהם, ופשוט התאהבתי..."? אם ספורט 5- היה בוחר לשדר גם קבוצות כמו אתלטיקו, ולנסיה, סביליה, בטיס(...), תאמינו לי היו להן לא פחות אוהדים ממה שיש עכשיו לברסה ולריאל. הכל מתחיל ומסתיים בחשיפה. ולנסיה, אתלטי וסביליה ממש לא פחות אתרקטיביות מברסה וריאל, ולדעתי אף יותר!
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx באופן כללי אני מסכים איתכם, אבל בבקשה מעט פרופורציות. זה לא שיש בארץ כ"כ הרבה אוהדי מידלסבורו.
סרגיי, כל השטויות שרשמת על הליגה האיטלקית מקומם לא על בדיון. וזה שאתה מתקשה לראות כדורגל קצת שונה לא הופכת אותך למבין גדול. אני אוהד מושבע של כדורגל גרמני, אבל כדורגל ספרדי, אנגלי ואיטלקי גם מעניין אותי, למה זה עושה אותי?! בקיצור, גם אני לא אוהב שעושים משידורי הליגה שידורים של הגדולות, אבל מה לעשות אנחנו בישראל ולא בספרד, מבט לרייטינג הוא המבט הקובע, ושמשדרים את ריאל או בארסה הוא ההכי גבוה, עם כל הכבוד ( ויש) לולנסיה ולאתלטיקו. מה לעשות הכסף כן משחק תפקיד.
למה לא בוריס? הרי בוא נודה ונגיד את האמת שחצי מהאוהדים של ברסה וריאל(כמו גם של שאר הקבוצות הגדולות)הם גלוריהאנטרים טהורים. לא רק אני, אלא הרבה מאד אנשים. שטויות? אם אתה לא שם לב לירידה החדה של הכדורגל האיטלקי בשנים האחרונות אז אלו בעיות שלך, לא שלי. אני לא טקטיקן ולעולם לא אהיה כזה. כל מה שאני רוצה זה משחק כדורגל טוב ואטרקטיבי, ולא לראות את המחזה הזה כאשר ברוב המקרים המאמנים הורסים לאחד השני את השמחק.
שמע, שנה שעברה אני גם רציתי שישדרו עוד חוץ מריאל ובארסה והייתי כמוכם. עכשיו שלא ראיתי את ברצלונה 7 משחקים אני פשוט מסתפק בזה וגמרנו. אבל אתה צודק כל אחד בדעתו.
חח ירידה חדה?? 09.07.2006 :aaa031: הייתי מפרט ונכנס לזה יותר אם זה היה הפורום האיטלקי... אז אני אסתפק בזה...
:aaarofl: אולי לא נעים כשסרגיי משווה אותנו לאוקראינה וטוען שלעומתה ישראל זו מדינת עולם שלישי, אבל זה מה יש. ישראל מפגרת בטכנולוגיות ומובילה במונופולים. ערוץ 5 בתור חלק מקרטל הכבלים לא תלוי ברייטינג. ערוץ 5+ לכאורה מתחרה בצ'רלטון אבל צ'רלטון הרי משודר רק דרך הכבלים, ז.א. גם הוא מקושר או תלוי בקרטל.
אני רוצה להבין משהו מה קרה שספורט 5 נזכר לקנות את שידורי הליגה הספרדית דווקא עכשיו? בהתחלה חשבתי שהם קנו כבר כל כך הרבה דברים שלא נשאר להם כסף אבל עכשיו אני רואה שהיה להם כסף בשביל לרכוש את שידורי הליגה הספרדית אז למה הם נזכרו רק עכשיו?
המשא ומתן על הזכויות נערך במונאקו. יתכן שהם פשוט שמו את ה- 250,000 דולר החסרים ברולטה של מונטה קרלו וזכו.
אני לא מבקש עוד שידורים בנוסף למה שכבר יש(למי שטען כך). שישדרו 2 שידורים במחזור, מספיק. אבל אני מבקש שבמקום משחק כמו נסטיק - ריאל, שלא ממש מעניין אף אחד, שישדרו את אתלטיקו - סאראגוסה. את רוב השידורים מהליגה "ריאל/בארסה" הספרדית אני אישית לא רואה. לא ממש מעניין אותי בארסה או ריאל נגד קבוצת אמצע טבלה. בקשר לליגה האיטלקית, היא באמת לא כל כך מעניית וכיפית לצפייה, האיצטדיונים חצי ריקים. גם את גמר המונדיאל(או ארגנטינה - ברזיל) אף אחד לא היה רואה אם הוא היה נערך ללא קהל. ובכלל, היה עדיף שבמקום שערוץ הספורט ישדר לפי ליגות, הוא היה משדר לפי משחקים ספציפיים. היו בוחרים משחק-שתיים ממדינה אחרת כל שבוע(כל שבוע לפי המדינה שבה יש ת'משחק הכי מעניין באותו שבוע), ומשדר את המשחק המרכזי. למשל משחק העונה ביוון, טורקיה, ברזיל, פורטוגל, הולנד, אוקראינה, רוסיה, רומניה כו'.. למשל, שחטיור - דינאמו קייב, אני בטוח שהוא יעניין הרבה יותר אנשים מבארסה\ריאל\באיירן\אינטר\מילאן\רומא נגד קבוצת תחתית(או אפילו אמצע). אני מאמין שכל שבוע יש איזה משחק עונה, או קרוב לזה, באחת הליגות בעולם. ולא, אני לא אוקראיני. וגם לא רוסי. וגם לא סלבי.