אני לא מבין למה עדיין להתלונן זה לא משנה כבר מה היה בעבר יש ליגה ספרדית וזה מה שבאמת חשוב!!! השאלה שלי זה אם ברצלונה תשודר כל מחזור שבגלל דפורטיבו (הלא מעניינת ) ברצלונה לא תשודר כל מחזור
רק שתדעו, שאתמול באמת התכוונתי להתנתק מספורט 5+ אבל לא מצאתי את המספר של הוט אז למזלי לא עשיתי את זה, ואחרי שראיתי בבוקר שהליגה הספרדית תשודר אני בעננים
גם אני ראיתי לפני שעה בערך את הכתבה באתר ספורט5. הליגה הספרדית עומדת להציל אותם. אם לא היא, כמו שכבר דיברנו הערוץ היה ממשיך להיות חסר תכנים ופחות מעניין. אני מאוד שמח שהליגה חוזרת גם מבחינת הזמן. כבר אתמול לא יכלתי לתאר לעצמי שאני אבדוק כמה כמה בקלאסיקו בLIVESCORE אם לא אמצא לינק לתוכנה. ועכשיו אני אוכל בטוח לראות את המשחק בT.V. האמת, לא האמנתי ששידורי הערוץ יחזרו. רק לפני יום היו דיבורים שזה סופי ולא ישדרו יותר. אני שמח בשבילהם שהם קיבלו שכל ורכשו לבסוף את זכויות השידור.
נו ? אתה רואה ? צחקת עליי שאמרתי לך שזה לא סופי ובכל זאת הם החליפו שידור שלהם (מאיטליה) בשביל הסופר קלאסיקו =]
איזה יופי הליגה הספרדית סגורה לעוד 3 שנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx סבלנו בגלל ערוץ הספורט אבל העיקר שזה מאחורינו
לא ,ממש לא ציני אני בטוח שישדרו את ברסה כל שבוע בכל מקרה עכשיו לפחות נוכל לראות את אוואט גם אם לא כל שבוע אז 90% ממשחקי העונה שנותרו
אם הם ישדרו 3 שידורים בשבוע כפיצוי על האיחור בקנית הזכויות, והשידור השלישי ילך לרוב לדפור- הם עדיין לא שווים כלום בספורט 5, ואני מניח שזה גם מה שיקרה, למרות שהם זרקו מילה גם על ולנסיה וסביליה (דל נידו הודיע, שאם לא יתקבל סיכום עם דיגיטל + עדיין בעוד יומים-שלוש, המשחקים של סביליה ישודרו דרך 'סנטה מוניקה'. השאלה היא אם ספורט 5 יוכלו לשדר משחקים שלהם, בגלל שמדובר ברשת\ערוץ אחר\ת).
סליחה? דפורטיבו זה לא סאנטנדר, אומנם לא מדובר באחת מ6 הקבוצות הטובות בספרד, אבל עדין דפור אחלה קבוצה ואני לא יתנגד לשידורים שלה. מצויין, סביליה וולנסיה ישודרו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אבל לא כל הזמן. אם הם כבר מחליטים לשדר קבוצות אחרת, שישדרו יותר את ולנסיה, אתלטי, סביליה ואחרות, שמשחק שלהם יהיה יותר מעניין מדפור נגד נאסטיק או לבאנטה. חוץ מזה, זה קפארוס. אתם יודעים איך משחקים קבוצות של קפארוס? לא כל כך מלהיבות הקבוצות שלו.
מה לגבי סנטנדר? אני בטוח שאחרי 3 ששלושה ישראלים שיחקו שם יש בארץ הרבה אוהדים שלה וצריך להתחשב בהם. אני מציע לערוץ הספורט לוותר על בארסה או על ריאל, שם לא היו ולא יהיו ישראלים. אני איתך. בים ראשון הקרוב.