ערוץ הספורט מסתפק בביסבול במקום הגמר,אנחנו בלינקים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏6/8/06.

1. shikaka15 Member

אני לא יודע מה יהיה איתי אם לא תשודר הליגה הספרדית מבחינתי זה יהיה אסון!!!!!
    לפחות ששצ'רלטון יקנו את זה משהו לא מעניין אותי כבר העיקר שיהיה משהו

2. Monkey D.Luffy Member

טוב, התקשרתי לטלפון שידידנו איקר קאסייאס פירסם בחתימתו. אני אצטט ממוחי את מה שאמרה הבחורה החביבה שענתה לי:
    ''אני אענה לך בקצרה כי אנחנו פה בקו עם מישהו אחר, אנחנו כרגע עדיין במשא ומתן לגבי קניית זכויות השידור וכבר ביומיים הקרובים נדע אם זה אצלנו או לא, אם כן אז מיד נתחיל לשדר ולתקתק עניינים''.
    'אוקיי, תודה''.
    ''ביי''.

3. SkiMan Member

איך קופמן אומר? "בושה לחלטורה"? כמה עצוב שזה מתאים לערוץ שבו הוא נוזף על כל העולם.
    במקום לזרוק כסף על משחקי ידידות חסרי חשיבות של ברזיל מול ניו זילנד או על טורנירי פוקר (עם כל הכבוד לפוקר), טיפה מחשבה ותכנון לא היה מזיק. בושה לחלטורה.

4. shikaka15 Member

זה לא יכול להגמר ככה
    חייב לקרות משו

5. ReL Member

הליגה הספרדית תהיה המסמר האחרון בארון של ערוץ הספורט , איזו מין עונת כדורגל זאת בלי הספרדית?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/06
  6. Barcik Member

די עם הודעות האבל. כל מה שיש עד עכשיו זה רק השמועות של השמועות. ברגע שיהיה משהו רשמי, תבכו. עד אז, זה מיותר וימחק.

7. eastlands Member

כמו שכתבתי הסיכוי עדיין קיים , שערוץ הספורט יקנה את הזכויות , אבל הספרדים מערימים קשיים ומבקשים סכומים לא הגיוניים ,השאלה הגדולה היא האם הם יורידו משמעותית את הסכום .
    רק כדי להבהיר את התמונה ,אני יכול לומר לכם שהדרישה של הספרדים גבוהה ב500 אחוז מהסכום שמדינות כמו אנגליה וטורקיה שילמו עבור הזכויות , למה ?
    הספרדים הכינו שיעורי בית וקלטו שיש פה שוק מטורף ששילם סכומים מופרזים בשנים האחרונות ,עבור זכויות ,וכך נוצר מצב שכשכל המידע הזה פתוח לחברות .
    הספרדים החליטו שגם הם רוצים לחגוג על הפריירים מישראל וכרגע הם מאוד נחושים לא לרדת בסכומים , נכון שאנחנו הצופים הם הנפגעים מהסיפור ,אבל המומ הזה חסר פרופורציה ,והכל בגלל ניסיון מטורף של חברה אחת להשתלט על שידורי הספורט בארץ .

8. Engel Del Madrid Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לפחות מישהו פה מנסה להפעיל טיפה לחץ גם אני ימשיך ויתקשר מחר..

9. shikaka15 Member

התקשרתי היום והיא לא היתה זמינה.
    לחצתי שתיים באפשריות .
    מחר אני אנסה שוב !

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך בערוץ הספורט הכינו אותנו לעונה גדולה , נתנו לנו משחקי הכנה של ברזיל לפני המונדיאל , משחקי ידידות של קב' מבריטניה (צ'לסי ויונייטד) ,שידור כפול של הסופר קופה , שידור משחקי הגביע בפתיחת הוענה בגרמניה , הבאת סיכום מחזור של הליגה ההולנדית אבל אז ברגע האמת לא נשאר להם כסף אחרי שבנוסף לכל שולחים את יוף ציוני ומשה גוזגל למחנה אימונים של הישראליות ..

לראות את כל הפרסומות האלה בערוץ הספורט ... לליגה האיטלקית /גרמנית /צ'מפיונס .....
    כל כך מעצבן שאין כזה על הליגה הספרדית אררררררררר שיפתרו כבר את הבעיה הזווווווווווווווו

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/06
  11. shikaka15 Member

להתקשר להפעיל לחץ זה חשוב אני חושב שאם מאה מאתיים יתקשרו אליהם זה כבר ישפיע

12. EL Capitan Member

האמת שאין צורך. ספורט 5 מודעים לחשיבות ההחזקה בזכויות של הליגה הטובה בעולם.

13. Spanish Weapon Member

http://sports.walla.co.il/?w=/7/971257

כנראה שהמשתמש שאמר כאן שצ'רלטון מתכוונים לרכוש את הליגה הספרדית סתם הפיץ שמועה באוויר וסחב אחריו הדים רבים מאוד כאן.
    נקווה שבסופו של דבר ספורט5 יקנו בכל זאת את הזכויות.

14. shikaka15 Member

איך שזה נראה היום אין לספורט חמש מספיק כסף לקנות את הליגה הספרדית עצוב ..
    עצוב מאוד

15. EL Capitan Member

הבעיה המסתמנת, אם כך, היא אך ורק כסף. בספורט 5 לא האמינו, שזה יעלה להם יותר מכפי שחשבו. אבל אני מאמין, שזה עניין של זמן, ובסופו של דבר ההסכם יושג.