ערוץ הספורט יוצא בממשק חדש!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Ampelmann, ‏12/3/07.

1. Raulito Madridista

אני אולי יזמין את הערוצים, לא בטוח, יש חודש חינם לפי מה שהבנתי. בכל מקרה, לא הבנתי מה ייקרה עם ערוץ ספורט 5+ וספורט 5, במידה והשידורים יועברו לספורט 5 לייב, כמה שידורים כבר יהיו לנו בערוצים האלה, הערוץ לא שווה הרבה בלי שידורים, אני לא אזמין אותו רק בשביל לראות אולי חדשות הספורט וסיכומי ליגות. אני חושב דווקא שהערוץ גולד הולך להיות לא רע, אני דווקא תמיד רציתי לראות שוב משחקים של ריאל הגדולה, מה שאני לא חווה בהווה, לא אכפת לי גם לראות בפעם ה-100 את המשחק נגד מנצ'סטר בליגת האלופות ב2002-2003 בין אם זה השלושער של רונאלדו ובין אם זו התצוגה שלנו בברנבאו, אבל אני חושב שאני לא מעריך נכון את אופן השידורים ו"מפנטז" על דברים שלא ייקרו. בכל מקרה אני מחכה כבר שזה יתחיל.

2. ManUtd Fan Member

אני מעדיף לראות משחקים שלמים מאשר קליפים.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שאתה מפנטז על דברים שלא יקרו. הם יקרו. אתה תזכה לראות את המשחקים הללו שוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב. ואז, כשכבר סוף סוף יימאס לך, שוב ושוב ושוב. מי שמוכן לשלם על זה, בעיה שלו.

4. REAL MADRID Member

מה אתם עושים עניין, מי שרוצה שיזמין, מי שלא רוצה שלא יזמין.
    סתם נוצר פה דיון מטופש.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נוצר פה דיון בין אנשים שמקווים שהכלבים שכל הזמן שולחים יד לכיס שלנו יאכלו אותה, לבין אנשים שמתלהבים מכל 2.5 שידורים שהם רואים וממהרים להזמין בשביל זה ערוץ לחודש. מילא, אם לפחות היתה תמורה, אבל אין.

6. Tony Adams Member

חבל שגם שוכחים לשבח את ערוץ הספורט שלוקח מצ'רלטון חזרה את שידורי הכדורסל.
    כל הכבוד.

7. Gravesen Member

מאמין שערוץ הגולד יהיה בסגנון ערוץ ה-NBA שהיה כאן וקרע אותנו משיעמום כששידר את אותן קלאסיקות בלופים.
    בקשר ללייב, מקווה שרק טוב ייצא מזה אבל מספיקה לי כמות השידורים שאני מקבל עכשיו בספורט 5 ובספורט 5+, אם יגיעו שידורים נוספים מליגות שפחות משודרות ( גרמנית, צרפית, איטלקית ואולי גם מפגשים מעניינים בליגות שאנחנו לא רגילים לראות כמו סקוטית, פורטוגזית וכו...) זה יהיה מצויין אבל אם הערוץ החדש יהפוך את 5+ לבית קברות שיש בערוץ 5, מדובר במהלך טיפשי.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין איפה הוא ישים אותם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. Tony Adams Member

תאמין לי שזה עדיף על 20 ש"ח כל שבוע בחרלטון.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר ביום חמישי ביומו הראשון של הערוץ יהיו שידורים ישירים ממסיבת עיתונאים של הנבחרת .

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשמוע את קשטן מדבר? עדיף כבר לראות סרט דוקומנטרי על מהלך חייו של העצלן ביערות הגשם בברזיל.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, ומה יש מיד אחרי השיעמומון הזה (שממש לא היה קשה גם להעביר אותו בערוצים המוכרים אם רק רוצים)? שידור חוזר של מסיבת העיתונאים. מה זה חמש לייב.

וג'ילברטו, זה לא רלוונטי. בצ'רלטון יש לי שידורים ספציפיים. רוצה, מזמין מחזור שלם של ליגה מסוימת. רוצה, מזמין משחק אחד. ערוץ הספורט מקימים ערוץ חדש, שמים בו מגוון של דברים ברמת בינונית ומתחילים בהעברה איטית של דברים שהיו בערוץ אחר בתשלום שאני משלם עבורו. זה לא מקובל עלי.

13. SkiMan Member

או פנטסטי,

שידור ישיר של גוש השיעמום בן ה-80 דרור קשטן.

הידד לערוץ הספורט, הידד! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

14. uri מנהלים

לערוץ הספורט יש מונופול כמעט מלא בכל הקשור לשידורי הספורט בארץ. אין עוד גוף מתחרה לו. ככה שמבחינתו כגוף עיסקי המעוניין להכניס כמה שיותר כסף לכיסו הוא יפעל איך שנוח לו בכדי לגרוף עוד כמה ג'ובות. כרגע בערוץ הספורט עושים הרבה רוח, לדוגמא השידור של גרמניה-צ'כיה בערוץ החדש. ללא ספק שידור מעין זה מגרה אצל אוהדי הכדורגל כמה תאים במוח. אבל לתווך הארוך אין ספק שהלקוח יצא מפסיד. שידורים שאפשר היה לקבץ לשני הערוצים יתחלקו בין 4, אנחנו נרגיש שאנחנו מקבלים תמורה, אבל בעצם משלמים כפליים על מה שיכלנו לקבל בפחות כסף. לערוץ הספורט יש יתרון נוסף והוא שאחרי הכל אנחנו באמת אוהבים כדורגל ואני לפחות לא ארשה לעצמי לחסוך עוד 20 שקל בכדי להפסיד אולי (סוף סוף) איזה שידור של פיורנטינה או עוד משחק מהליגות שאני כל כך אוהב.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי כל העניין הזה זו חוצפה מדרגה ראשונה.
    יש לערוץ הספורט מספיק מקום לשדר את כל השידורים במה שיש להם היום וממש לא צריך עוד ערוצים בשביל זה. מילא אם היו רוצים לשדר בשבת שלושה שידורים במקביל מהליגה הגרמנית (סתם דוגמא) ופשוט אין מספיק ערוצים. אבל לא זה המצב.
    ואם זה לא מספיק אז כשאחנו ביקשנו שידור ישיר מגרמניה (של משחק העונה) אז דיברו על זה שאין מספיק שדרים כי באותו היום (לא באותן שעות) שודרו 3 שידורים ישירים אחרים. מעניין, פתאום יש להם שדרים.
    הקיצור. הדבר הזה נעשה בצורה לא הוגנת והרבה מעבר לצורך. מישהו עוד בכלל רואה ערוץ 5 (לא בימים שיש ליגת האלופות)?