תשמעו אתם לא יכולים להגיד שהם לא הוסיפו פה דברים ורק העבירו לא היה לנו אף פעם ערותץ כזה בערוץ זה ערוץ ספורט מקצועני לפני כל משחק עושה ניתוחים מביא מלא משחקים מהעולם תראו ביום של המוקדמות צכיה גרמניה ועוד כל מיני דברים יתנו למכורים את הליגה הפורטוגלית והוולנדית וכל מיני משחקים גם מהתחתית ליגה של הספרדית וידגישו את המשחקים של דודו אוואט גביע אופא אף פעם לא הגדישו לו כל כך עכשיו יעשו לו אולפנים כמו ליגת האלופות ואני מאמין שזה יהיה בערוץ הזה זה יהיה ערוץ ספורט מקצועני כזה כמו שבאנגליה יש להם 10 סקיי ספורטים רקב הזמן מדברים על המשחקים מנתחים אותם זה רק למכורים אני לא יודע אם יש לי זמן בכלל לכל הדברים האלה וגם אני לא מחליט זה אבא שלי הם סתם מסריחים אבל במקום שיבואו לקראת אנשים והיום שמים את זה בחבילת ספורט כבר להוסיף עוד 10 15 שקל היו מזמינים יותר אנשים 30 שקל זה שחיטה אבל בושה להוטט שאפילו חינם לא נהנה מזה ישר נצטרך לשלם אני כמעט בטוח שלא נזמין את זה אצלנו אבל אתם תראו שזה ילך חזק מאוד אתם תראו כמה פעמים כבר אמרתם לא להזמין?
2 הערוצים האלו עלובים וסתם גניבת כסף...גועל נפש מה שנהיה מהערוץ הזה. ספורט 5 גולד זה ערוץ שיביא תועלת מכל הקלטות שיש להם בארכיון, כל מיני משחקים מפעם שהיו משודרים כל הקיץ ב"הצגה לילית", "היכל התהילה" וכאלה, הסרט על יהוד וכל השטויות האלה. פעם הם היו משודרים בספורט 5 כחלק מהעברת הזמן (אין מה לשדר), עכשיו פתחו להם ערוץ. והשידורים כל הזמן חוזרים על עצמם - משחק שמשודר פעמיים ביום. ספורט 5 לייב זה גם בלוף - מקבץ חדשות של 10 דקות כל שעה (על מה בדיוק הם ידווחו כל שעה?), וכל השאר זה שידורים חוזרים. יש גם סיכומי מחזור, מה שרואים בספורט 5... פה ושם דוחפים גם שידורים ישירים של כדורגל, אבל זה הכל.
יש מישהו שרואה אקסטרים ?!!?!? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx לדעתי זה אחלה דבר, יהיה ענק לראות 6 שידורי NBA בשבוע. (שניים מ- ESPN, אחד מערוץ הספורט, שלושה מספורט 5 לייב).
כן, אבל אנשים רואים "שידור ישיר מהליגה הפורטוגלית" ונדלקים. נראה כמה הם יתלהבו כשישדרו את ביירה מאר נגד בלננשש.
בהחלט הוסיפו, ללא ספק. אבל כשאתה מסתכל על מגוון החומרים שיש להם, זה לא מספיק בשביל להחזיק ארבעה ערוצים ולדרוש תשלום עבור שלושה.
זה נחמד מאוד,היה פעם את הערוץ NBA שהיה ערוץ מצויין והיה כלול בחבילת הספורט-כמובן שהורידו אותו וכמובן שלא הורידו את המחיר על החבילה בגלל זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
התקשרתי להוט , והם טוענים שהמחיר שערוץ הספורט דורש יקר מדי עבור הערוצים והם לא מתכוונים להשיק אותם אצלהם , רק עם הערוץ יפחית בדרישה הכספית שלו אז גם בהוט יהיו את הערוצים.
אני מקווה שאף אחד לא יזמין את 2 הערוצים המגוחכים האלה. הערוץ של 5 לייב אמור לרוקן מתוכן את כל השידורים הקיימים כיום בערוץ הספורט ו-5 פלוס, והערוץ השני של הקלאסיקות ממש מיותר - את מי זה מעניין לשלם כסף על כל מיני משחקים מלפני 900 שנה?! המחיר של הכבלים ו-YES רק עולה כל הזמן, ובתמורה אנחנו מקבלים רק פחות ופחות ערוצים ותוכן.
לפחות איכשהו Hot עומדים על שלהם,אני מאמין שערוץ הספורט יתקפלו לפני יום חמישי,אין להם ברירה... בכל אופן,יכול להיווצר מצב בעייתי שהמשחקים האטרקטיביים יותר יעברו לספורטגולד או משהו כזה,ואנחנו ניתקע עם לאציו-קטניה.
דרך אגב את כל השידורים האלה [הישנים] הם גם היו צריכים להביא לנו עד עכשיו בערוצים של 5 ו-5+ אבל גם על זה כמובן שהם לוקחים עוד הרבה כסף.