ערוץ הספורט יוצא בממשק חדש!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Ampelmann, ‏12/3/07.

1. השולס Member

מזה בלי 'הוט'?
    אפילו שבוע חינם אני לא יהנה מזה
    ביזיון...

2. Maccabi_Haifa Member

תשמעו אתם לא יכולים להגיד שהם לא הוסיפו פה דברים ורק העבירו לא היה לנו אף פעם ערותץ כזה בערוץ
    זה ערוץ ספורט מקצועני לפני כל משחק עושה ניתוחים מביא מלא משחקים מהעולם תראו ביום של המוקדמות צכיה גרמניה ועוד כל מיני דברים יתנו למכורים את הליגה הפורטוגלית והוולנדית וכל מיני משחקים גם מהתחתית ליגה של הספרדית וידגישו את המשחקים של דודו אוואט
    גביע אופא אף פעם לא הגדישו לו כל כך עכשיו יעשו לו אולפנים כמו ליגת האלופות ואני מאמין שזה יהיה בערוץ הזה זה יהיה ערוץ ספורט מקצועני כזה כמו שבאנגליה יש להם 10 סקיי ספורטים רקב הזמן מדברים על המשחקים מנתחים אותם
    זה רק למכורים אני לא יודע אם יש לי זמן בכלל לכל הדברים האלה וגם אני לא מחליט זה אבא שלי הם סתם מסריחים אבל במקום שיבואו לקראת אנשים והיום שמים את זה בחבילת ספורט כבר להוסיף עוד 10 15 שקל היו מזמינים יותר אנשים 30 שקל זה שחיטה

אבל בושה להוטט שאפילו חינם לא נהנה מזה ישר נצטרך לשלם

אני כמעט בטוח שלא נזמין את זה אצלנו אבל אתם תראו שזה ילך חזק מאוד אתם תראו כמה פעמים כבר אמרתם לא להזמין?

3. TariboWest Member

2 הערוצים האלו עלובים וסתם גניבת כסף...גועל נפש מה שנהיה מהערוץ הזה.
    ספורט 5 גולד זה ערוץ שיביא תועלת מכל הקלטות שיש להם בארכיון, כל מיני משחקים מפעם שהיו משודרים כל הקיץ ב"הצגה לילית", "היכל התהילה" וכאלה, הסרט על יהוד וכל השטויות האלה. פעם הם היו משודרים בספורט 5 כחלק מהעברת הזמן (אין מה לשדר), עכשיו פתחו להם ערוץ. והשידורים כל הזמן חוזרים על עצמם - משחק שמשודר פעמיים ביום.
    ספורט 5 לייב זה גם בלוף - מקבץ חדשות של 10 דקות כל שעה (על מה בדיוק הם ידווחו כל שעה?), וכל השאר זה שידורים חוזרים. יש גם סיכומי מחזור, מה שרואים בספורט 5...
    פה ושם דוחפים גם שידורים ישירים של כדורגל, אבל זה הכל.

4. -=Messi=- Member

יש מישהו שרואה אקסטרים ?!!?!? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

לדעתי זה אחלה דבר, יהיה ענק לראות 6 שידורי NBA בשבוע. (שניים מ- ESPN, אחד מערוץ הספורט, שלושה מספורט 5 לייב).

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, אבל אנשים רואים "שידור ישיר מהליגה הפורטוגלית" ונדלקים. נראה כמה הם יתלהבו כשישדרו את ביירה מאר נגד בלננשש.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט הוסיפו, ללא ספק. אבל כשאתה מסתכל על מגוון החומרים שיש להם, זה לא מספיק בשביל להחזיק ארבעה ערוצים ולדרוש תשלום עבור שלושה.

7. Number 8 Member

מישהו יודע אם יש חדש במו"מ של ספורט 5 עם HOT?

8. Daniel_Harush Member

מצטרף לשאלה ! מקווה מאוד שיתחילו את המו"מ הוט ויבינו שטעו לפני שיהיה מאוחר מידי

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נחמד מאוד,היה פעם את הערוץ NBA שהיה ערוץ מצויין והיה כלול בחבילת הספורט-כמובן שהורידו
    אותו וכמובן שלא הורידו את המחיר על החבילה בגלל זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

התקשרתי להוט , והם טוענים שהמחיר שערוץ הספורט דורש יקר מדי עבור הערוצים והם לא מתכוונים להשיק אותם אצלהם , רק עם הערוץ יפחית בדרישה הכספית שלו אז גם בהוט יהיו את הערוצים.

11. Rudess Member

אני מקווה שאף אחד לא יזמין את 2 הערוצים המגוחכים האלה. הערוץ של 5 לייב אמור לרוקן מתוכן את כל השידורים הקיימים כיום בערוץ הספורט ו-5 פלוס, והערוץ השני של הקלאסיקות ממש מיותר - את מי זה מעניין לשלם כסף על כל מיני משחקים מלפני 900 שנה?!

המחיר של הכבלים ו-YES רק עולה כל הזמן, ובתמורה אנחנו מקבלים רק פחות ופחות ערוצים ותוכן.

12. Gooner Member

לפחות איכשהו Hot עומדים על שלהם,אני מאמין שערוץ הספורט יתקפלו לפני יום חמישי,אין להם ברירה...
    בכל אופן,יכול להיווצר מצב בעייתי שהמשחקים האטרקטיביים יותר יעברו לספורטגולד או משהו כזה,ואנחנו ניתקע עם לאציו-קטניה.

13. ManUtd Fan Member

כשמדובר במייקל ג'ורדן (שלצערי לא יצא לי לראות אותו כמעט בכלל) אני מוכן לעשות את זה.

14. REAL MADRID Member

אתה יכול להוריד קליפים שעשו עליו מאשר לשבת ולראות משחקים שלמים בשידור חוזר בשביל רגע אחד.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב את כל השידורים האלה [הישנים] הם גם היו צריכים להביא לנו עד עכשיו בערוצים של 5 ו-5+
    אבל גם על זה כמובן שהם לוקחים עוד הרבה כסף.