יופי. תזמינו עוד ועוד ועוד אחר כך תבכו שמוכרים לנו לוקשים.. אם זה לא יבוא מאיתנו זה לא יבוא מאפחד. אני קורא לכולם לא להזמין !!! גם ככה אין שום דבר מיוחד בערוץ הזה. את גולד אני אפילו לא מזכיר כבר..
אני כבר הייתי בסרט הזה, מאז שהתחיל שיטת התשלום הזאת הזמנתי בערך 5 משחקים ואני מצטער על כל פעם. את המונדיאל לא ראיתי את ליגת העל לא ראיתי כבר שלוש שנים את הלגיה האנגלית אני רואה פעם בחודשיים(אני מתכוון שלא ראיתי בטלוויזיה, כי אני רואה כמעט את הכול במחשב). וכל פעם אותם אנשים אומרים שיהיה מרד צרכנים וכמו תמיד כולם משלמים, אנחנו מדינה של פראיירים ושום דבר לא יעזור. אני ימשיך לא לשלם גם לא לערוצים החדשים האלה, וכל מי שמזמין ימשיך להזמין עד שלא יהיה לא כסף לאוכל.
לא יהיה פה מרד , יש במדינה שלנו אנשים חסרי אופי , רק מדברים ומדברים ובסוף מזמינים כמו טאטלה . עוד מעט יעשו כבר את שירים ושערים בתשלום. אל תתפלאו עם בעוד כמה שנים לא ישאר שום דבר בחינם .
תאמינו לי.. גם בלי המרד לא הייתי מזמין את החרטה הזאת. שני ערוצים חסרי כלום .. פשוט כלום. מי ישמע, אז לא נראה את הגביע הישראלי, ולא נראה עוד 3 משחקים בינוניים מאירופה כל שבוע. בסה"כ אין שם כלום. 2-3 תוכניות שמשודרות בשידורים חוזרים בלופ במשך 24 שעות. פשוט ביזיון חדשות הספורט 24 שעות ביממה עלק. מהדורה אחת בצהריים שחוזרת על עצמה עד הערב ועוד שטויות פה ושם את הגולד המסכן הזה אני בכלל לא מבין. ערוץ כל כך מטומטם. היו יכולים לעשות אותו מושקע, אבל במקום זה החליטו לשדר את בית"ר נגד יפו באופן קבוע. אין להם מה להראות, פשוט אין ! קפיצה בזמן, סיפורו של אלוף.. הכל טוב ויפה, אבל למה יוצאת תוכנית חדשה פעם ב3 שבועות ובכל שאר הזמן אנחנו צריכים לסבול אותו דבר פעם אחר פעם. 30 שקל? למה מי מת. אני עובד מספיק קשה בשביל ה30 שקל האלה. תזרקו את הכסף מהחלון, תקבלו בדיוק אותה תמורה.
גם בערוצים החדשים של צ'ארלטון(שפתוחים אגב ללקוחות HOT עד סוף העונה) אותו חרא . משחקים בשידורים ישירים בשבת מאנגליה וישראל ואז בכל השבוע שידורים חוזרים של כל המשחקים ששודרו . ובשביל לעשות הפסקה קטנה בשידורים מראים משהו לקראת ביג'ין ואז איזה משהו קטן מערוץ BARCATV שחוזר על עצמו גם כמה וכמה פעמים . בקיצור , גם צ'ארלטו וגם ערוץ הספורט עובדים עלינו בעיניים .
לא ציפיתי יותר מצ'רלטון, ליגה ישראלית (שלא ממש מעניינת) וליגה אנגלית (שבגלל זה אני מזמין) ב5+ LIVE זה כמו שמאור אמר, מהודרה אחת של חדשות הספורט בצהריים, ואז למשך השעתיים הבאות כל הזמן שידורים חוזרים, רק בסופי שבוע יש שמה שידורים וגם זה בדר"כ מליגות לא מעניינות, ספרד יש ב5+ ו-5, וכל מיני תוכניות מפגרות כמו רואים תוצאות, סתם מסחטת כסף, שלא נדבר על 5 גולד, שיא הטמטום להזמין את 5גולד
ערוץ 160 (לצופי הוט, לא יודע איפה זה יוצא ביס) הערוץ הטורקי עדיף לשמוע שדר מתרגש בשפה זרה מאשר להקשיב לחארטות של ארבל
שאני אבין משהו , משנה הבאה ליגת האלופות לא בערוץ הספורט ? כי מוזר שעשו חזרה קטנה על כל הלהקות שהיו בשנתיים האחרונות ... אגב איזה עצוב זה לראות כל שנה מחדש את הפרידות של מודי והחבר'ה מאיתנו שלא יהיה יותר השנה אולפן האלופות .
אני מאוד מקווה שלא. אם גם את ליגת האלופות יקחו מאיתנו ונצטרך לראות את זה ברמה של ערוץ 10 לא יהיה שום מקום לראות כדורגל כמו שצריך.
הראו את כל המוזיקאים שהופיעו השנה בלבד! ליגת האלופות ממשיכה כרגיל בערוץ הספורט למרות הנסיונות של הנבלות מצ'רלטון לגנוב גם את זה
אל תזלזלו כל כך זה עוד בסדר ארבל כל השנים שידר בערוץ הספורט ושנה שעברה לאף אחד לא היה בעיות עם זה שאיציק זוהר שידר.. איציק זוהר פרשון מקצוען ומצוין אל תזלזלו בו בעניין אחר ערוץ הספורט האלה כלבים נוכלים!! אין זליגת תכנים?! הם נותנים לכם להרגיש שאין זליגת תכנים ובשקט בשקט מורידים דברים קטנים בלי שנשים לב אני כבר שלושה שבועות רוצה לראות את הסיכום של הליגה האנגלית ואני לא מבין למה כל פעם אני אומר לעצמי השבוע אני יראה ולא יוצא לי והסתכלתי בלוח שידורים הם לקחו את הסיכום של הליגה האנגלית ואם שנים אותו אולי פעם בשבוע בשמונה בבוקר זה ערוץ של חלאות מסריחים!!