טעות קטנה... המשחק ישודר ללקוחות הוט בחינם וללקוחות יס במחיר 12 ש"ח... אך לי לדוגמא יש מנוי בגלל המונדיאל א המשחק הזה גם ככה כלול במנוי וזה לא משנה כלום... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
כמו שציינו כאן לפני הנה העדכון האחרון: נראה כי בקרב אחד במערכה, במסגרת המלחמה בין HOT ל-yes על לב אוהדי הספורט, ניצחה חברת הכבלים: משחק הכדורסל בין הפועל ירושלים למכבי ת"א שישודר היום (חמישי), יועבר בחינם ללקוחות HOT, ובתשלום ללקוחות yes. yes תשדר את המשחק בתשלום של 11.90 שקלים, במסגרת ההסכם השנתי של yes ו-HOT עם צרלטון, להזמנת משחקים בתשלום. במסגרת ההסכם, חברות הכבלים והלווין יכולות להזמין מצרלטון בשבוע 5 משחקים מליגת העל בכדורסל, 5 משחקים מהליגה האנגלית, ובין 2-3 משחקים מליגת העל בכדורסל. לכתבה המלאה.
כמו שאמרתי, כשכל הצופים יהיו מותשים כל כך ומלאי חששות כל כך מפני השידורים שהם עלולים להחמיץ, שהם יהיו מוכנים לשלם גם עבור שישה או שבעה ערוצים בתשלום.
או בתקווה מזערית שכל הצופים יתאיישו מהחארות שמנהלים לנו את שידורי הספורט יעשו חרם + התנתקות ואז אולי יבהירו שאחרי הכל הצרכן הוא החזק[כמובן שאם זה יקרה גם המשיח יבוא רכוב על סוס לבן,יעיר את המתים ויגרום לשלמה שרף לדבר בלי להיחנק תוך כדי].
אוףףףףףףףףףףףףףף כל כך רציתי לראות משחק כדורסל מסריח ומשעמם משתי קבוצות ששוות לביצה שלי!!! אני מעדיף לראות משחק את קסטיליה מאשר לראות כדורסל שזה בערך המשחק הכי משעמם שמישו המציא מאז פולו מים.
הייתה מת שמשחק העונה בכדורגל הישראלי ( שאתה יכול להגדיר אותו כרצונך ) השתווה למשחק העונה בכדורסל כשמדינה שלמה מאמינה השנה שאפשר לקחת אליות מכבי. העונה הזאת מעניינת גם את אוהדי מכבי יתר על המידה וגם את אוהדי הקבוצות האחרות. הלוואי שליגת הכדורגל המשעממת שלנו הייתה משתווה לרמה הגבוהה יחסית שיש לכדורסל שלנו.
מה?!לא יאומן איזה מדינה שכונה יש לנו..בסוף זה יגמר שלקוחות הוט לא יוכלו לראות גביע בכדורגל ולקחות יס גביע בכדורסל,לקחות הוט לא יוכלו לראות הליגה הספרדית ויס את האנגלית וקח אלה,איפה המעוצה לכבלים וללויין שעושה כלכך הרבה שטויות תעשה משהו חיובי סוף סוף ותפסיק את הביזיון הזה?
זה גם ימים שונים אם ראית את דברי לוזון בהגרלה.. ובלי שום קשר אם הוט וצ'רלטון ימשיכו עם התרגילים המלוכלכים סטייל היום הם בכיף יכולים לשים 2 בליב ו-2 בגולד...