ערוץ הספורט יוצא בממשק חדש!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Ampelmann, Mar 12, 2007.

1. REAL MADRID Member

לא הבנתי כלום...

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אמרתי אלף פעמיים כאן לכולם עוד להחרים את ספורט 5+ שרק התחילו עם כל זה. העבירו את שידורי הפריימר ליג מערוץ הספורט לערוץ החדש ספורט 5+. מאז אני לא משלם לערוץ הזה (רק לאחר שהוא נכנס לחבילה במחיר של 10 שקל והתמלא בשידורים של כדורגל איטלקי וגרמני בעיקר). אם היינו מחרימים מהתחלה, אז לא היו מתעסקים איתנו יותר (הלקוחות), אבל מכיוון שאנחנו פראיירים, אז ימשיכו את המגמה המאוד משתלמת הזו (משתלמת להם!).

Last edited: Mar 28, 2007
  3. Beitar Member

זכויות השידור ל-NBA שייכות לערוץ הספורט ועד סוף העונה 5+ LIVE ישדר משחקים מליגת העל בימי שישי, ככה שאני לא מאמין ש-2 משחקים מליגת העל יהיו ביום שישי (אני ממש לא רוצה לחשוב מה יהיה אם זה יקרה ... ). צ'רלטון אגב לא מחזיקה בזכויות השידור למשחקי ליגת העל בעונה הבאה - ע"פ "ידיעות אחרונות" היום - ההתאחדות מתכוננת למכרז על זכויות השידור למשחקי ליגת העל, למעט המשחק המרכזי שימשיך בערוץ 10.

4. guyholl Member

איזה מדינה של פראירים,כל פעם דורכים עלינו מחדש ואנחנו אף פעם לא עושים כלום.לא יקרה אם מישהו לא יראה תקופה שלמה את הקבוצה שהוא אוהד ותקופה לאחר מכן יקבל אותו דבר באותו כסף

5. REAL MADRID Member

מה שנשאר זה להתפלל שערוץ 2/ספורט 5 ירכשו את הזכויות לליגת העל.

אם ליגת העל תהיה רק להוט אני אתאבד.

6. George Best Member

הערוצים החדשים יגיעו להוט בקרוב?

7. Beitar Member

הערוצים החדשים של ערוץ הספורט - לא , הערוצים החדשים של צ'רלטון (+ ערוץ בלעדי להוט) - כן.

8. George Best Member

אין מו"מ להביא את הערוצים להוט?

9. Pipe Member

יש. הבעיה היא שכמו במו"מ, עד שהוא יגמר, זה כבר יהיה בתשלום, והעונה תסתים. כל הבלאגן עכשיו הוא כי ציבור הלקוחות של הוט מעונין לקבל את החודש וחצי של השידורים הללו, כי זה השיא של העונה וגם כי זה בחינם. מה זה יעזור לנו עם עוד חודשיים זה יהיה גם בהוט, אפילו אם זה יהיה בחינם?
    ועכשיו זו מן מלחמה-צ'רלטון והוט(מצאנו לנו שותף גם כן..) לבין יס וערוץ הספורט.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שון ואריאל, תאמינו לי שאתם לא מפסידים כלום. אם יס מקבלים את הערוצים בתשלום של ערוץ הספורט, והוט את הערוץ החדש והחינמי (!) של צ'רלטון, אין ספק מי מרוויח פה.

11. Beitar Member

מה גם שאין את ליגת העל ביום שישי, את הליגה האנגלית ואת ליגת העל בכדורסל בערוץ הספורט (העונה. בעונה הבאה הכדורסל בערוץ הספורט, וייערך בקיץ מכרז על זכויות השידור של ליגת העל בכדורגל והליגה האנגלית) כמו שהובטח.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

צ’רלטון הפסיקה להעביר תכנים לערוץ ספורט 5 בשל טענה לחוב של 10 מיליון שקלים:
    פירושו של דבר שמאתמול ערוץ ספורט 5, הכלול בחבילת הבסיס של מנויי הכבלים והלווין, אינו מקבלים תכנים שהוסדרו בהסכם, ביניהם תקצירי הליגה האנגלית, משחק הכדורגל של ליגת העל המשודר בימי שישי, משחק הכדורסל של ליגת העל המשודר בימי ראשון, משחק הליגה האנגלית המשודר בימי ראשון ותקצירי כדורסל. בחברת צ’רלטון אישרו את הפרטים.
    לכתבה המלאה.

משהו יכול לעשות לי קצת סדר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

Last edited by a moderator: Mar 28, 2007
  13. Beitar Member

מה שקורה זה שלקוחות הוט:
    מקבלים בחינם את "ספורט 3" עם שידורים מהפרמייר ליג והגביע האנגלי, ליגת העל בכדורסל וליגת העל בכדורגל העונה (צ'רלטון לא מחזיקה כרגע בזכויות השידור של אף ליגה לעונה הבאה, אולי חוץ מהגביע האנגלי)
    בתשלום של 50 ש"ח לחודש - "ספורט 1" ו"ספורט 2" - עם משחקים מליגת העל בכדורגל, הפרמייר ליג והגביע האנגלי, ליגת העל בכדורסל ומשחקי אליפות אירופה עד גיל 21 העונה. חלק ממשחקי ליגת העל בכדורגל והליגה האנגלי - יהיה ניתן להזמין בשיטת PPV (כמו שיש היום - משחקים בנפרד ולא בתור ערוץ).
    ספורט 5 בחינם - המשחקים המרכזיים של הליגה הספרדית, הליגה האיטלקית, ליגת האלופות, הליגה הלאומית ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ), NBA, הליגות הבכירות בכדוריד, בכדורעף וליגת הנשים בכדורסל [העונה - בלי ליגת העל בכדורסל], מהדורת הערב של חדשות הספורט, בגלל הרוח ושאר התוכניות של ערוץ הספורט... החל מהעונה הבאה - ליגת העל בכדורסל - שתשודר בשיטת "ערב הכדורסל של ישראל" (משחק אחד או 2 מרכזיים עם פריצות לשאר המשחקים. לערוץ הספורט יש את הזכויות לכל 5 המשחקים בעונה הבאה, אבל אחד מהם - לא המרכזי - ישודר כנראה לפי מה שאמרו ב-5+ לייב)
    ספורט 5+ - המשחק המרכזי מהליגה הגרמנית, שידורים נוספים מספרד, איטליה, (אולי צרפת לפעמים), ליגת האלופות, אולי הישראליות ביורוקאפ בכדורסל (בעונה הבאה), חדשות הספורט - המהדורה המרכזית (ב-5+ לייב יש שידורים חוזרים למהדורה הזאת, לא שידור חי), יציע העיתונות (כנ"ל, כמו מה שכתבתי על חדשות הספורט). תוכניות סיכום המחזור של הליגה הספרדית, האיטלקית, הגרמנית וההולנדית (אולי גם הצרפתית אני לא זוכר ../ אין את תוכנית סיכום המחזור של הליגה האנגלית).

ומה שיס מקבלים:
    ספורט 5 בחינם (כנ"ל כמו הוט)
    ספורט 5+ (כנ"ל כמו הוט)
    5+ לייב - בלי ליגת העל ביום שישי העונה, עם משחק אחד מליגת העל בכדורסל בעונה הבאה ומשחקים נוספים מספרד, גרמניה ביום שישי, איטליה, המשחק המרכזי מהליגה ההולנדית, חדשות הספורט כל היום ועוד משחקים מה-NBA
    5+ גולד - לפעמים שידורים ישירים, בד"כ לא
    ספורט 1 (כנ"ל כמו הוט)
    ספורט 2(כנ"ל כמו הוט)
    ___

היתרון מזה שצ'רלטון הפסיקה להעביר תכנים לערוץ הספורט: בהסכם הזה שצ'רלטון הפסיקה - ערוץ הספורט התחייב להפחית את כמות המשחקים שהוא משדר ביום שבת. עכשיו שההסכם בוטל (לפחות בינתיים) - אני לפחות מצפה ליותר שידורים ישירים בשבת (כולל ב-5+ לייב .. השבוע למשל לא שובץ אפילו משחק אחד ב-5+ לייב ביום שבת, לדעתי בגלל ההסכם הזה)

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה ההבדל בין מה שיש עכשיו לבין מה שהיה עד כה? עד עכשיו גם היינו יכולים לשלם על שני הערוצים האלו. למעשה הייתרון היחידי של לקוחות הוט הוא הערוץ "ספורט 3" שקשה לי להאמין עד כמה באמת שידורים ישירים יגיעו לערוץ הזה.

15. Beitar Member

עכשיו זה יהיה 24 שעות ביממה (החל מסוף אפריל)