ערוץ הספורט יוצא בממשק חדש!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Ampelmann, ‏12/3/07.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי שום דבר אישי נגד ערוץ הספורט, באמת. להפך, יש לי הרבה (הרבה...) יותר נגד וואן. אבל אני יודע מתי עובדים עלי ומתי מנסים לשדוד אותי, בעדינות ובנעימים כמובן, בלי לתת תמורה הולמת. והאמת, קצת מתסכל אותי שאנשים לא רואים את מה שהם עושים.

The Yellow Diamond, לא יודע אם התיאוריה הזאת אכן תתממש. יש גבול כמה יס והוט יכולים להרשות לעצמם לפזר כסף. הם צריכים לשלם לערוץ הספורט כדי לשדר את הערוצים הללו ואם הם גם יעשו את זה וגם לא יקבלו תמורה מהלקוחות, מה הטעם?

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטעם הוא שהם אכן לא ישלמו לערוץ הספורט, אם וכאשר הם יכנסו להפסדים ואז ערוץ הספורט יהיה זה שיצטרך להתגמש עם חברות הכבלים והלוין.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע. הלקוחות ייאלצו את הוט (שכרגע לא משדרים בכלל...) ויס להתגמש, ואז החברות ייאלצו את ערוץ הספורט להתגמש. ובסוף יוצא שכל החברות מורידות את המחירים שלהן/מבטלים אותם בכלל, והלקוחות מנצחים? נשמע כמו אוטופיה, לא ישראל.

4. רוני שטנאי Member

אמיר, קודם כל חבל להיות מתוסכל ממשהו שלא תלוי בך. קל לי לאמר את זה כעת, כי את הלקח שלי ממקרה המונדיאל הפקתי היטב.
    כמה שלא ננסה לשנות ולדבר אל ההגיון של העם שלנו, זה פשוט לא יעבוד. אם אנשים לא יכלו להתאפק עוד יום יומיים כדי לשבור את המונופול שהקימו צ'ארלטון וחברות הכלבים והלווין ששיתפו איתם פעולה נהדר על חשבון לקוחותיהם(קשה לזכור את זה שמענה הטלפונים הוסת רק למונדיאל, ואת זה שעוד לפני שקנו כמה מאות אנשים הודיעו במרכזיות של החברות כי יש להזמין מהר עקב הביקוש העצום וכי יש לטלפניות המון לחץ..), והיו חייבים להזמין את משחק המסקרן של פולין מול קבוצה שלא זכור לי שמה כרגע.
    אז הקרב ההוא שהיה אולי הקרב האחרון נחל מפלה כך שמה שהיה צפוי אז מתממש לנגד עיננו כעת והניצחון של הגנבים יהיה קל בהרבה.

השיטה הפשוטה של הדילר שמחלק את החומר בחינם ואח"כ לאחר שימוש כשבאים שוב משלמים תעבוד גם כאן.
    משאירים את הערוצים פתוחים לתקופה ארוכה מהרגיל כי יהיה קשה להתנגד אח"כ, ועל פי מה שאנחנו מכירים גם לתקופה קצרה אנשים כאן כבר יחשבו קיבלו מוצר מדהים.
    העיקר שממשיכים לטפטף את המנטרה הקבועה, הערוצים החדשים לא יפגעו בישנים.

הנה קטע הלקוח מתחילת 2004 ראיון עם ראשי ערוץ הספורט בר(כיום המנכ"ל ואז מנהל הכספים, ומיילן טנזר אבי ערוץ השודדים ) , כמו שאומרים לא נגענו -

אם אנחנו לא היינו עושים את הצעד הזה לפני שנתיים, לא היו היום שידורים בתשלום. אנחנו פרצנו את הדרך לכך", הוא אומר, "זה קצת כמו דוד בן גוריון, שראה הרחק מעבר לכל מה שראו אחרים, למרות שאיש לא האמין שניתן לעשות את זה. זה היה אפשרי בזכות אבי ושכי פרץ (סמנכ"ל ומפיק ראשי)".

העברת תכנים

אחת הסוגיות הבוערות ביותר ששימשו בעיקר את מבקרי הערוץ היתה העברת התכנים בין ערוץ הבסיס ל-5+. גם מועצת הכבלים והלווין הביעה את דעתה וקנסה את הערוץ ב-3 מיליון ש"ח, שאמורים להיות משולמים בקרוב לקופת המדינה. בערוץ הספורט הדגישו כי לא היתה כוונת מכוון מאחורי הדברים, בייחוד מפני שבערוץ ידעו ויודעים גם כעת כי המועצה מסוגלת להורות על סגירתם המיידית.

אבי בר הסביר: "לאורך כל השנתיים מעולם לא העברנו בכוונה תכנים מערוץ 5 לערוץ 5+. אנחנו לא רואים בערוץ הבסיס מחסן תכנים שאפשר לקחת ממנו חומרים, להיפך, זהו מקום העבודה שלנו. ערוץ 5 הוא גם הבייבי שלנו, איתו גדלנו, והאינטרס העסקי שלנו לא מתנגש עם הצלחתו". מיילן מוסיף: "מעולם לא רצינו לפגוע בצופים שלנו בערוץ הבסיס. אנחנו מחוייבים להם ועושים הכל כדי שהם יהיו מרוצים".

תקראו את הדברים ותבינו שברגע שהערוצים הללו יתפסו, אז גם אתם תתגעגעו לערוץ 5+ כי הוא יהפוך לעותק של 5-. כלומר המשחקים האטרקטיביים של ליגת האלופות, ספרדית, איטלקית, גרמנית, NBA , וכו' כבר לא ישודרו ב 5+ אלא בלייב ואח"כ ב לייב + ובלייב ++.

אבל שוב כל אחד יעשה כראות עיניו, יש שיהללו את ערוץ הספורט שעושה כל למעננו הצופים ומעלה עוד ערוצים חדשים כי באמת לא ניתן לשדר כל כך הרבה משחקים בשני ערוצים בלבד...

5. Daniel_Harush Member

לגביי עליית הערוצים בHOT לפי מה שהבנתי יש משא ומתן לעליית הערוצים והם כנראה יעלו בסוף אפריל גם בהוט

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אחרי שהתקופה שהערוץ בחינם תיגמר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sleep.Xxx
    HOT זו***. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

7. Ran19 Member

מה זה יעזור לנו עוד חודש? גם ככה העונה נגמרת עוד מעט אז הם רוצים לחכות עוד חודש... איזה ליצנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    "הוט" הם חבורה של ליצנים מצחיקים, קראתי איפשהו,לא זוכר בדיוק, שהם רוצים רק בטובת הצופים כדי לחסוך מאיתנו את ההוצאות של הערוצים החדשים. סבבה,רוצים את טובתנו? תביאו לנו את החודש חינם ורק אחרי זה תורידו את הערוצים מהמסכים,אל תורידו אותם מתי שהם חינם!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

מי שיזמין את הערוץ בחודש מאי הוא פראייר אחד גדול. אני לא רואה משחקים מעניינים שהערוצים החדשים יכולים לשדר (גמר ליגת האלופות ישודר בערוץ פתוח,הליגה האנגלית תשודר בצ'רלטון גם ככה, הספרדית - רק לה קורוניה - לא מעניינת אף אחד, האיטלקית - אינטר כבר אלופה, גרמנית - משודרת ב5+, פורטוגלית/הולנדית ושאר הליגות ממש לא מעניינות,אותי לפחות.)

מה יש כבר בקיץ שיכול לעניין? אני בטוח שהמשחקים של הנבחרת הצעירה באליפות אירופה ישודרו בערוצים ניגשים, מה נשאר כבר לערוצים החדשים? קופה אמריקה? טניס? כדורסל? באמת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx

מי שיזמין את הערוצים האלה בקיץ באמת כבר אין מה להגיד לו.

אני אומר לחכות לעונה הבאה ולראות מה כל הערוצים מציעים (אני בטוח שהמלחמה הזו בין ערוץ הספורט לצ'רלטון רק תעשה טוב לצופים ואני מניח גם שהמחירים ירדו משמעותית).

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/07
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנסו ללוח השידורים היום של שני הערוצים,אם אתם מוצאים שם משהו ששווה יותר מ-5 שקל
    לשנה[וזה גם עם עיגול מ4.53 אגורות]-תודיעו לי אולי אני אשקול להזמין את זה.
    הכל שם חרא עם שידורים חוזרים.

9. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלילה יש בהוט גולד:

לילה של באיירן מינכן, עם משחקים גדולים מסוף המילניום שעבר + תחילת המילניום הנוכחי.

אני אוכל תלב שאין לי את הערוצים האלה, אין לי סבלנות לחכות עד מאי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

10. Raulito Madridista

משהו בקשר לערוץ החדש הזה, לא כל-כך מלהיב אותי חלק מהמשחקים שמשודרים שם, אף אחד לא ייראה את אנגליה נגד אנדורה, הרוב ייראו את המשחק של הנבחרת ואותי אישית המשחק הזה לא היה מעניין. אבל, זה בהחלט לא רציני שהם משדרים מסיבות עיתונאים, זה לא מעניין אף אחד וזה סתם שעה של מריחה בערוץ, כי אין להם תוכניות אחרות לשים בשעות האלו ולשדר אותם, מה גם שקשטן לא אומר שום דבר מעניין ולא "מגלה" שום פרט שלא ידענו, תמיד נשאר אדיש וסגור.

אופיר, אם אני לא טועה יש את המשחק שלכם נגד ריאל מדריד בחצי הגמר בעונת 01\2000. ניצחון כפול אז עשיתם עליינו, אאו'ץ.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלוהים, כמה פעמים הם שידרו כבר את המשחקים ההם בין ריאל לבאיירן... עכשיו (נו טוב, בעוד חודש) זה גם יעלה כסף. משעשע.

12. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלאסיקה שכזו ראויה לשידור פעם בחודש, ואני חושב שזה מהלך נכון לשדר משחקים גדולים מהעבר הלא רחוק.

אגב, מה1 במאי כולכם מוזמנים לראות אצלי את גמר ליגת האלופות!

13. Raulito Madridista

אם זה היה המשחק ההוא שזכיתם בטרבל אחרי שני שערים בתוספת הזמן, בקאמפ נואו, 99\1998 נגד באיירן מינכן, היית רואה את זה גם 20 אלף פעם ולא היה לך אכפת גם לשלם על זה.
    לי לא אכפת כל חודש לראות את ההצגה שלנו נגדכם ב03\2002 בברנבאו או את המשחק המדהים שהיה באולד טראפורד, וגם את השביעייה שלנו נגד ויאדוליד ועוד משחקים גדולים שלנו, שאין על מה להסתכל בהווה נזכרים בעבר המפואר.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תופתע לשמוע, אבל בכל פעם שמשדרים את הגמר ההוא או את חצי הגמר נגד יובנטוס מאותה עונה, התגובה שלי היא אחת: להעביר ערוץ. יש גבול כמה אפשר לראות אותו דבר שוב ושוב ושוב. ויש גבול כמה פראיירים מוכנים לשלם עבור משהו שהם פעם קיבלו בחינם. סליחה, אופס. אין גבול. תראו כמה קל לקנות אתכם. בקרוב גם תשלמו על ערוץ 1.

אגב, הצעה קטנה: יש טריק כזה שנקרא וידיאו (או היום די וי די שצורב? כבר אין לי מושג). מקליטים פעם אחת ולא צריכים להיות תלויים לעולם בערוץ הספורט.

15. ביבוב Member

שמעתם שהצעירה ישודר בספורט1/2?
    איזה ביזיון

פה אני רוצה לראות את +5 עושים משהו נגד זה