ערוץ הספורט יוצא בממשק חדש!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Ampelmann, ‏12/3/07.

1. matanhh Member

עדיף תערוצים החדשים ולא את הערוצים ספורט 1 ו 2 .זה בושה שלאנשים כמוני שיש hot אין להם תערוצים הללו ורק יהיה לנו יום יומיים בשבוע תליגה הישראלית והליגה האנגלית שיתנו לצופים לבחור ולא ש hot תחליץ פשוט בושה שאין לנו תערוצים!

2. TT14 Member

זה לא יום יומים
    צ'רלטון יהיו מחוייבים לשדר לפחות 8 שעות ביום כדי שהערוץ יתקיים
    ולכן הם שכרו אולפן באולפני הרצליה על מנת לשדרג את אופן השידורים שלהם.

3. ReL Member

איזה כיף לראות משחקים של פעם מהליגה הישראלית בגולד , פשוט מדהים לראות שהיה פה כדורגל אמיתי פעם

4. Maccabi_Haifa Member

ההוט הזה פשוט בושההה והערוץ 5+ הזה הוא עוד יותר בושה לא אכפת לי מה הוא סיכם מה הוא לא סיכם איך הוא לא מתבייש לעלות לאוויר ערוץ ולדבר עליו בכל מהדורת חדשות בערב ועל השידורים הישירים שלו שחצי מהמדינה לא תראה אותו אולי יותר!!

לא רוצה שום צרלטון גם אם המחיר היה יותר נמוך מה מחדשים לי פה אני יכול גם עכשיו לקנות אותם ב50 שקל בחודש כמו המבצע שהיה בהתחלת השנה

אני מעדיף את ערוץ חמש הצוות הרבה יותר מקצועי עם נדב יעקובי מלר מאשר מליאניק וארי שמאי המסומם הזה

זה בושה כל הערוצים צריכים להיות פתוחים לבנאדם ואם הוא רוצה שיזמין אותו גועל נפש להוט ולספורט 5

5. TariboWest Member

מה הקטע בשידור משחק בלי שדרנים?

6. TT14 Member

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/07
  7. ReL Member

למה בלי שדרנים? יורם ארבל שידר

8. REAL MADRID Member

אתה מנסה פה להשוות את ספורט 5 לONE?
    ONE אתר בזיוני וכמה שהם ישקיעו... הם צריכים לעלות ברמת האתר בכמה רמות על ספורט 5 בשביל שירגישו אותם בכלל. גם אז אני מאמין שספורט 5 יהיו יותר פופולריים בזכות העובדה שיש להם ערוצי טלויזיה.

כמו שזה נראה כרגע ONE רחוקים מאוד מרמת התוכן באתר של ספורט 5 למרות שגם לספורט 5 יש לאן להשתפר.

------

חוץ מזה, אתה מעדיף לראות במחשב או בטלויזיה?

9. guyholl Member

לא לכולם יש yes http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

10. TariboWest Member

שמעתי רק קהל...

11. רוני שטנאי Member

אתם מבינים עד כמה אנשי ערוץ השודדים (ערוץ הספורט למי שצריך הסבר וכנראה שיש כאלו לא מעטים), גאונים , פשוט לא ייאמן. מה שהיה פעם כל כך זמין ונוח נראה כיום כמציאה תמורת תשלום פעוט של עוד שלושים ש"ח בנוסף למאתיים ומשהו שעכשיו כבר משלמים לחברת הלווין שכוללת את התשלום עבור ערוץ ספורט חמש +.

ליגה ספרדית- הצחקתם אותי, כולם כבר שכחו את תחילת העונה המופלאה בה הערוץ היה במסע ומתן שאוטוטו מסתיים(מדהים שהוא הסתיים ממש לסופר קלאסיקו, תארו לכם שהסופר קלאסיקו לא היה במחזור השביעי שמיני בערך אלא במחזור ה12-13..), והם עוד התפארו בזה שהם השיגו לכם את הזכויות האלו שהיו מובנות מאליהן במשך שנים על גבי שנים, שוב ההונאה של הציבור.

ליגה הולנדית, כל כך קשה היה לשדר ביום ראשון האחרון את המפגש בין פ.ס.וו לאייאקס לכן צריך את הערוץ החדש, כי השבוע בדיוק באותה שעה שודר בערוץ 5- משדר המומלץ בלוח השידורים של הערוץ- שידור חוזר של משחק מהליגה הלאומית שלנו הפועל ב"ש מול הפועל ירושליים. רק אחרי שראיתי את זה הבנתי שצריך להודות על פתיחת עוד ערוץ כדי לשדר משחק מהליגה ההולנדית(שעד העונה היה ניתן לי באופן קבוע בESPN), ובכלל צריך להודות על הסיכום השבוע שהערוץ עצמו מעניק לנו.

כדורסל מכללות- בואו נראה, דיק וייטל ושידורים אינסופיים ב ESPN או שימי ריגר ושידורי הפיינל פור בערוץ החדש והמופלא באמת שאלה קשה. שלא לדבר על כך שפעם היו שידורים של ליגת המכללות בערוץ הספורט הישן(ימי נדב דה דאב, והאייסמן מרמת השרון), שהופסקו משום מה והערוץ שילם על כך.

גביע אופ"א כאילו שלא ניתן לשדר משם משחקים באופן רגיל- פשוט שאלה של השקעה כספית שהערוץ לא מוכן להשקיע ולא עניין של שעות שידור עם כל הכבוד ליום חמישי העמוס..

מוקדמות יורו- נו נדחוף עוד כמה שיותר משחקים כי הזכויות ממש זולות עכשיו (מי יכול לצפות גם בכל כך הרבה משחקים במקביל) ונראה שאנחנו משדרים המון שידורים חיים.

ממה שרואים בלוח השידורים נראה עוד ועוד מהדורות של חדשות הספורט ושל צעק כפי יכולתך עם רון קופמן, כי יש לזה רייטינג אבל כמו ששרף אמר עליו ועשה נכון(בצעקות כמובן כי אחרת הקוף לא מסוגל לשתוק) הכל חלול מאחורי הצעקות.

על ערוץ הקלאסיקות באמת שחבל להרחיב את הדיון, כל מה שראיתם בקיץ שלא היה מה להראות דוחפים לכם באריזה יפה עם ארבל ברקע ואתם מתלהבים. מה בדיוק ישאר להם אחרי הספיישל של ג'ורדן(באמת חסרים היילייטס של השחקן האלמוני הזה), סיכומי האולימפיאדות ותוכניות נוספות מערוץ ההיסטוריה ?? עוד שידורים של מילאן- ליברפול, ומנצ'סטר- ריאל.. מזה להקים ערוץ ??
    לשמוע את אותן נקודות שיא של ווימבלדון שניתן לראות בכל פינה כמו בורג מול מקנרו, שוב סיכומי מונדיאל, עוד תכוניות עומק של דני ענבר על הפועל מרמורק האגדית.

ערוץ מטופש שמשקיע הון על שטויות כגון הליגה בכדורסל שאולי למי שלא מעודכן כדאי לגלות את הסוד כדי שהוא לא יהיה במתח- מכבי בסוף מנצחים, אבל באמת בשקט., העיקר לנצח את צ'ארלטון.
    לקנות את תוכנית סיכום הכדורגל ובכלל לשפוך סכומי עתק(על פי עובד בערוץ הספורט) על הכדורגל הישראבלוף כאשר המשחק המרכזי ותוכנית הסיכום כבר משודרים לפני כן בערוץ 10, לקנות את הזכויות לפורמולה 1 למרות שזה משודר בערוץ RTL- טוב בסדר חייבים את הפרשנים הישראלים הנהדרים כדי שנבין מי עשה מה ולמה תמיד המשפט היחידי שיוצא לי לשמוע שם זה -"המסלול כעת מחייב מעבר לצמיגי חורף"... להתלהב משידורי NBA כשלמי ששכח היה פעם ערוץ שלם של הספורט הזה.

כמה רעש הם עשו ובכו על צ'ארלטון במונדיאל, פשוט הם ראו שהגיע מישהו העומד לגזול להם את ביצי הזהב, והם עושים את אותו הדבר רק כנראה שיותר באלגנטיות עם מנגנון משומן בהרבה. אבל ביננו יכול שפוט להיות, אולי ולא נחרוץ את הדין חס וחלילה ש שתי החברות האלו עובדות בשיתוף פעולה והן מתחרות למראית עין בלבד , אחרת באמת קשה להבין את העניין שמתנהל עליו משפט כרגע בו לא הייתה התנגשות בשידורים מרכזיים של שתי החברות הללו, ולמה לכל הרוחות הן באמת טורחות ומשלמות לאיגוד הכדורז"ל בישראל את הסכומים הללו..

כמו שצ'ארלטון עשו את שלהם בגלל ציבור מטומטם (ד"ש להירשזון מחדר החקירות שאישר לנו את הסכום המגוחך שביקשנו על המונדיאל ..), כך גם ערוץ השודדים הכושל הזה יעשה את שלו עם מצגות שווא של ערוצי סתם, כשאת אותם הדברים ניתן לשים די בקלות בשני הערוצים הנוכחיים.
    אבל כמו שכבר רואים ו שומעים, הם אפילו לא צריכים את הוט בשביל להרויח וההסדר יצא טוב בשביל שתי החברות אלא יסחטו את מנויי הוט ואלה את מנויי יס.

לא מדובר כאן בשום שינוי מרעיש, אלא במה שיכלו לשדר לנו במשך שנים ולא רצו ועכשיו הבינו שזה משתלם כי אוהד הספורט הישראלי לא מסוגל להגיד לא ודי. והכי מצחיק שאומרים שהישראלים הם לא פרייארים.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הישראלים המציאו את המושג 'פראייר', ולא לחינם כי הם גם המקור.
    בקיץ שאנו משלמים לחינם על ספורט 5 ו 5+ כי אין כמעט בכלל שידורי ספורט, ולכן יכלו למלא את שידורי הקאלסיקות באותו זמן (כמו שהם עושים כל השנים) או להעביר משחק או יותר במהלך היום והלילה כשיש שידורים חוזרים של החוזרים.

13. Hammer Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

14. guyholl Member

ידעתי שמישהו יגיד את זה,אבל אני מדבר ברמת העיקרון..מה שמצעים לנו לעומת המחיר ואני שלא משהו מת על הכדורגל האנגלי אבל כמעט לא מפסיד משחק של כדורגל ספרדי אני מעדיף לקבל עוד משחק ספרדי וגם אם צ'רלטון יציעו משהו יותר טוב אני לא מוכ לשלם על זה 50 שקל.

אבל כמובן ששתי הערוצים החדשים "והמדהימים" שלהם לא שווים אפילו לא 1.90.קודם כל שימלאו את שלל הערוצים הקיימים ואחר כך להתחיל להוסיף עוד ערוצים.

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הדבר הכי חכם של חברי HOT לעשות, זה להתנתק, אפילו זמנית, ולציין בפניהם את העובדה שזה בגלל אותם שני ערוצים...

זה לא שזה ערוצים בלעדיים של YES או משהו, זה יכל להיות בקלות גם ב-HOT.
    אולי ככה הם יבינו וישנו...=\

יש אפילו שמועות ש-HOT מחכים שהזמן של הערוצים בחינם יעבור, ואז כשהם יחוייבו בתשלום, הם יפתחו אותם. לכו תדעו...