גם פולדש ודאייר הם אגדה בעייני. רק משהו באינטרנט. ייסטה, ראול יודע אנגלית כמו שאני יודע גרמנית. רק מילים רלוונטיות. יום אחד ניסו בי בי סי סיכמו על ראיון איתו וכשהתחילו לשאול אותו שאלות באנגלית הוא נהייה נבוך והעוברים צעקו על המראיין עד שהביאו מתרגם. אנגלים טיפשים... חושבים שכל העולם סובב סביבםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אצלי לא חסר אנשים שהייתי רוצה לפגוש. זה נע בין לינקולן וצ'רצ'יל, עד גילמור ושלמה ארצי. בכל מקרה, עכשיו אני רק רוצה לפגוש את האסלה. ארתור, מחפש בלייזר.
פולדש, דאייר ואנוכי, אנחנו אגדה, כמו הפוקימון הזה, שרואים בסוף שלא הסרט הראשון, ואין עליו מידע בפוקדע.
חחחחחחחח איזו אנלוגיה הופשטטר, הרגת אותי... רק שבניגוד אליך, אני יכול להעיד שראיתי את פולדש ודאייר הנכחדים במו עיני. מתי אותך?
אם תשמע את השיר מהמשחק מונדיאל 98, שהוורסה הראשית שלו היא: "OH, JOHNNIE BOY, JOHNNIE BOY, JOHNNIE BOY.... I GET NO THUMB, BUT I GET OVER AGAIN...." מעמעם באוזנייך, תדע שאני קרוב. ואז, אט אט, תסתכל מערבה (לכיוון הים, טמבל), ושם תראה אותי. MARK MY WORDS. אגב, לשים סתם את השיר במשחב ולהתסתכל מערב, לא נחשב. אתה צריך לשמוע אותו עמום...