רן בן שמעון באמת מתמקד יותר בדברים הקטנים שהשדר או הצופה שלו מבין יכול ללמוד ממנו. הוא היום הפרשן מספר אחד.
מה אני יכול ללמוד ממנו? שרועי דיין חלוץ ענק והוא יתפתח להיות הואן באסטן הבא?. הפרשנות של השמן מתבססת בעיקר על ליקוקים. אז בינתיים שיכניס את הלשון, יפסיק לזיין את מוח, ויציל את הקבוצה שלו מירידה לליגה הארצית.
אני דיי מסכימה עם גרמיין דפו. איציק זוהר דוקא דיי חביב, לפעמים יש לו יציאות שנדב ואבי לא יודעים איך לאכול אבל חפיף .... את איינשטיין אני נורא מתבאסת לשמוע בזמן שידור, לרוב אני עושה ''השתק''. בן שמעון פשוט תענוג, העצבים שהוא חוטף פשוט גורמים לי להתקפיי צחוק. שגיא כהן, אני דוקא מתה עליו הוא אחד הפרשנים האהובים עליי והניתוח המעמיק שלו של כל גול או פס פשוט הורסת.
איינשטיין כבר באמת יכול לפרוש,למרות שהוא ורן בן שמעון זה פשוט מצחיק לשמוע.. גם זוהר סך הכל בסדר..במיוחד הבדיחות שלו ושל מודי על הלבוש של שניהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
הוא לא אמר את זה. הוא סה"כ אמר שהוא שחקן טוב ויש לו פוטנציאל. לא שאני מסכים איתו בקשר לגמל, אבל זה סגנון הפרשנות שלו, להתייחס לשחקנים בסלחנות ולהבין אותם ולא לחתוך אותם לקציצות בגלל מהלך אחד לא מוצלח כמו שלמה שרף. אני מעדיף אותו ולא את שרף שלפעמים נשמע כמו ליצן אמיתי כשהוא חותך שחקנים בכזאת קלות בגלל מהלך לא מוצלח ואחרי 2 דקות אומר שבכל זאת יש בהם משהו..
אני בעד לשים את קופמן ושרף פרשנים ליד ניב רסקין, זה כמו יציע העיתונות רק בזמן אמת. לדעתי רעיון 2 הפרשנים כמו שהיה השנה בברזיל ארגנטינה בגביע הקונפדרציות עם סלבה ברזילאי ויהודה ארם הוא גאוני, במיוחד אם לוקחים פרשן אחד מכל צד בעימות.
אתם רציניים שאתם ממש נהנים מהשילוב איינשטיין-בן שמעון?! לדעתי זה פשוט שילוב קטסטרופאלי. הם תמיד רואים 2 דברים שונים, ובן שמעון נאלץ להתפשר מול איינשטיין העקשן.
אז בו אני אסביר לך אוזי. אם תכניס לראש שלך שלמאיר איינשטיין אין מושג בכדורגל ותלך עם הקביעות של בן שמעון כך יוקל לך. לפעמים בא לי לשבור את המסך מהקביעות המטומטמות שלו . אוקיי הוא אוהב כדורגל אבל לא כל כך מבין בו. אפשר לשמוע גם את העצבים של בן שמעון מהקביעות החד משמעיות והמטומטמטות של איינשטיין.
קופמן לא מבין בכדורגל וזה יהיה קטסטרופלי לשים אותו בשידור עם שרף. סלבה ברזילאי הוא פשוט ברזילאי אוהד של נבחרת ברזיל - אין לו שום הבנה מעמיקה, הוא פשוט מתלהב מכל דבר שהם עושים. בן שמעון כל כך מחמיא לרועי דיין בגלל שהוא היה המאמן שלו בנוער ובכלל למכבי כי הוא מכביסט.
אתה רציני?! זו תהיה קטסטרופה טוטאלית, כל שניה מישהו יתפרץ לשידור והם יעשו תחרות מי צועק יותר חזק. אפילו בצחוק לא הייתי שם אותם בשידור חי. ושידור גמר גביע הקונפדרציות היה לגמרי לא רציני, 3 סטלנים שאמנם מצחיק לשמוע, אבל זה לא שידור רציני.
לדעתי פרשן אחד זה לא משהו, כי אין מי שיחלוק עליו. איינשטיין ובן שמעון הם כמו 2 פרשנים כי הם מתווכחים ביניהם למרות שהשדר אמור להעביר את המשחק ולא להעביר כל הזמן את הדעות שלו.