ההעברה של ראול מרגל לרגל זה באמת דבר שכל אחד בשכונה יודע לעשות אבל את זה אמר בכלל נדב יעקובי ורואים עליו לפי הפרשנות שלא יצא לו לשחק יותר מדי כדורגל בחיים...
קודם כל, כמה מילים על מחבר המאמר, אודי הירש. הבנאדם ליצן ברמות שעוד לא נראו בארץ. פלצן כמו רוב ליצני הבית של וואלה!, וכמובן לא מבין באף משחק שכולל בתוכו כדור. שיעבור לפרשן הוקי שדה, שמעתי שדיסקיות זה מה-זה אופנתי ברמת אביב ג'. אני מסכים עם גיל. עודד קטש הוא פרשן משעמם. הוא ואדלשטיין כאלה לקקנים שזה מגעיל, לא מסוגלים להעביר ביקורת על כלום, רק מנתחים ומנתחים מהלכים . שיעמון אחד גדול לשמוע אותם. צביקה שרף עולה עליהם בכמה רמות. רן בן שמעון משתייך אף הוא לסוג הפרשנים הזה, מתי נראה ממך ביקורת לעניין?. ממש מביך לשמוע אותו מפרשן כדורגל אירופי\בינלאומי. פחדן עלוב.
שלמה שרף הפרשן מספר אחד בארץ בלי ספק, כיף לראות פרשן שמפרשן בלי חשבון לאף אחד, גם אם לפעמים הוא גולש לפסים אישיים.
שלמה שרף פרשן טוב אבל הוא יותר מדי מדבר בגלל שיקולים אישיים.. קודם כל לא תשמעו אותו אומר מילים רעות על אנשים שהוא אוהב ועל אנשים שהוא לא אוהב תשמעו ביקורת גם אם היא לא מגיעה להם.. דבר שני[דווקא היום שרף שיפר את זה] זאת השפה שלו שלא מתאימה לפרשן בטלויזיה ודבר אחרון...עיקביות... עד הדקה ה-70 שרף כמעט גמר מכל מהלך של פיטו ומהדקה ה-80 שרף גמר אותו ואמר שצריכים לזרוק אותו...וזאת לא פעם ראשונה בשידורים שראיתי אותו שיש לו דברים כאלה..
לא שמתי לב שהוא אמר שצריך לזרוק את פיטו אבל על קונדופוני הוא אומר מתחילת העונה שהוא אפס גמור והיום אחרי שהוא עבר 2 שחקנים הוא אמר שיש בו משהו והוא צריך להישאר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ואני חייב לציין שאהבתי מאוד את הפריצה של פיטו באגף שמאל במחצית הראשונה שהוא עבר 2 שחקנים והרים לאברג'יל שנגח למשקוף.
אני די בטוח שיעקובי דיבר על הסולייה של ראול [ואיך שהוא רוצה ללקק אותה] ושגיא כהן דיבר על איך שזה דבר שפשוט נולדים איתו.
חחח... לא. זה אורי שרצקי, אבל אודי הירש סייע בכתיבה. אגב, לגבי רן בן שמעון, אז הוא מתאים כפרשן בליגת העל, אבל באירופה באמת מביך לשמוע אותו. מי שראה למשל את ליברפול - יובנטוס בעונה שעברה יודע על מה אני מדבר ("מאיר, תראה ת'אווירה פה! תראה ת'אווירה פה, מאיר!!!!!! [דבר כזה לא רואים כל יום בשכונת התקווה] ").
כאחד ששיחק כדורגל אני יכול להגיד לכם שאחרי שנים של פרשנים הזויים כמו שגיא כהן סוף סוף אני מצאתי שני פרשנים מצויינים. איציק זהר ורן בן שמעון רואים בדיוק את אותם הדברים שאני רואה בגלל שהם מבינים את המשחק. אם אנשים בבית צועקים "איזה אפס איך הוא לא נגח פנימה" אז הם רואים שהכדור היה טיפה גבוהה ושהשחקן לא יכל להוריד אותו. כל מיני דוגמאות כאלה ששגיא ונדב יעקבי לעולם לא מצליחים לראות. הכי הזוי הוא השידור של איינשטיין ובן שמעון... איינשטיין כל הזמן ממציא דברים שלא קיימים כמו פנדלים פאולים וכו...ובן שמעון פשוט משתגע. ככה זה שבחיים לא עלית למגרש.
אה, כן, שכחתי את איציק זוהר. פרשן מעולה. מבין את המשחק ואומר דברים נכונים. עדיף בהרבה מקודמיו באולפן ליגת האלופות - אלי אוחנה וגיא לוי.
ג'רמיין דפו וספרדי בנשמה- איציק זוהר? איציק זוהר?!. אותו אפס שטען שקאקא הוא במקור קשר דפנסיבי?. ויש עוד הרבה הרבה דוגמאות... ממש מביך לשמוע אותו מפרשן בצ'מפיונס. הוא אפילו לא ברמה של גיא לוי...
הוא מבין את המשחק בדיוק כמו כל שחקן אחר, לא משהו מיוחד. אבל חוץ מזה הוא אומר מלא שטויות שנובעות מחוסר הידע שלו בנוגע לכדורגל האירופי.
איציק זוהר על הפנים. הוא מתאים לפרשן את הליגה הלאומית או ליגת העל, הוא פשוט מדבר על דברים שאופייניים מאד לכדורגל ישראלי ולא לצ'מפיונז ליג. וגם בקטע של "להבין את השחקן" אני מעדיף את רן בן-שמעון, כיום הפרשן הכי טוב מחוץ לערוץ הספורט (רק חבל ששמו שדר כל כך איום לידו).