עיתונות שחור לבן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏16/6/05.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומבקש להוסיף, יש מקום בו הרבה פרשנים נופלים לגמרי בארץ, בעיקר כהן וזלצר.
    שדר הוא בעצם המנחה וזה שאמור להעלות את הרעיונות. תפקידו של הפרשן להוסיף, להעמיק, לחדד ולהוסיף מנסיונו למה שהשדר אומר.
    לפעמים אני שומע את שגיא כהן או זלצר מהגגים בלי סוף ומעלים נושאים שהשדר לא הזכיר בכלל. זה לא התפקיד שלכם, אתם פרשנים, לא שדרים!

2. toon-UPON-tyne Member

דווקא זלצר הרבה פעמים עולה טוב על התפקיד שצריך להיות פרשן לדעתי, רק שהוא מדבר רק שטויות. אני מתכוון שהנושאים שעליהם הוא מדבר הם נושאים שפרשן צריך לדבר עליהם אבל אין שום דבר מעניין במה שהוא אומר על הנושאים הללו ומה שיותר גרוע זה שאין קשר בין מה שהוא אומר למשחק שהוא רואה,לליגה האנגלית ובכלל לכדורגל.

3. קינג לדלי Member

אחת התגובות ההזויות ביותר בתולדות הפורום.

לגזור ולשמור...

4. sagiv Member

אני יכול להבין את ההסתייגות המסויימת של אנשים מזלצר, למרות שאני לא אחד מהם.
    לעניות דעתי זלצר פרשן מצויין. למי שמתעניין בטקטיקה ובהבנת המשחק עצמו, זלצר הוא הפרשן.
    זו פרשנות עניינית למשחק, חפה מפוליטיקה, מנתחת את האירועים כמו שהם בצורה הטובה ביותר, המלומדת ביותר. זלצר ניחן בידע עצום לא רק בהבנת וניתוח המשחק, אלא גם בהכרת הקבוצות במשחק אותו הוא מפרשן, ובהכרת שחקניהן ותכונותיהם. בנוסף, זלצר יכול לעשות לכולם פה בית-ספר בהיכרות שלו עם שחקנים צעירים באירופה בכלל, ובאנגליה בפרט. בניגוד אלינו, זלצר גם רואה וראה את השחקנים הללו משחקים live ולא רק דרך המסך הקטן.
    איש מקצוע מצויין. בניגוד למשחקים אותם אני רואה ומתעצבן רבות על הפרשנים, לזלצר אני משתדל להקשיב ולהבין ממנו כמה שיותר.
    בעבורי הפרשנות שלו היא תענוג צרוף.

5. toon-UPON-tyne Member

אתה מתלוצץ נכון?
    זלצר לא מבדיל שחקן שחור מלבן בקבוצות הליגה האנגלית (מקרה היסלופ למשל).

6. eastlands Member

sagiv-אני שמח בשבילך שאתה נהנה כל כך מזלצר , הייתי מציע לך להירשם לקורס מאמנים בויגייט
    שם תוכל לשמוע הרצעות מאוד מעניינות בתורת הענף מפיו של זלצר , זאביק הוא איש מקצוע אמיתי , אבל אך לעזזל כל זה מתקשר עם הפרשנות שלו בליגה האנגלית , הוא עדיין לא יודע לבטות את שמות השחקנים שהוא כל כך מכיר לטענתך , הוא ממשיך בפרשנות על מהלך קודם ,בזמן מצב לגול תוך כדי התעלמות מוחלטת מהשדר , ומאיתנו הצופים , וכמובן ששום הכנה לקראת שידור הוא לא עושה , הכל מידע (חוסר ידע ) אישי שלו ,וכך יוצא שאנו הצופים נאלצים לשמוע בילבולים וטעויות איומות , שיכולות לגרום לצופים לחשוב שטעינו בבחירת המשחק .

7. Legolas Member

מסכים איתך לחוליטן,פעם אחת באמת התבלבתי וחשבתי שאני צופה במשחק אחר בכלל כי הוא הזכיר שחקן שבכלל משחק בקבוצה אחרת שבכלל הקבוצה שבה הוא משחק לא שודרה כרגע.

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/06
  8. Poco Member

זו באמת בושה, אבל יש כאן סיבה ברורה (לא שהיא מוצדקת) לכך שמנסים להלל ולשבח את חאבי גונסאלס. האנשים של אשדוד נתנו למעריב את הסיפור שגונסאלס יחתום בקבוצה ועכשיו מעריב פשוט חייבים להם (כן, כן, מה לעשות, ככה זה עובד). לכן מאז אותו יום שהסיפור הזה התפרסם שם אתם יכולים לראות רק תשבחות לאדון גונסאלס.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שם תשבוחות ובידיעות כמובן הביאו אנשים מספרד שאמרו שהוא לא מי יודע מה, ולא בכושר, וכו' וכו'.

10. Poco Member

ככה זה עובד היום. כמעט בכל סיפור בעיתון, לא רק בספורט, אבל בעיקר בכדורגל הישראלי, כל אחד הולך עם הסיפור שלו. הספורט האמיתי נעלם לאט לאט.

11. Arsenal fan Member

אבי מלר חוזר מאנגליה אחרי נופש בכריסמס.
    מלר בילה בין היתר במשחק בהייבורי בין ארסנל ליונייטד, מלר מדבר גם על מצבה של צלסי ושל הליגה האנגלית בכללי.

מומלץ- מהפרשנים בארץ, הוא באמת מבין בכדורגל אנגלי.
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.a...0&CategoryID=62

12. Yeste Member

גם השטויות שהוא כתב על אורסאיס ואצ'ברייה ,"מכוכבי נבחרת ספרד", קשורות לאינטרסטיות בכתבות שלו שלו כשהן נוגעות למ.ס אשדוד?
    הבנאדם חי בבועה ? אצ'בריירה ,גם כששיחק בנבחרת מסיבה לא ברורה ,לעולם ,אבל לעולם לא נחשב לכוכב בכדורגל הספרדי. אורסאיס כבר למעלה מ-5 שנים לא זומן לסגל הנבחרת הספרדית ,וגם הוא ,בדומה לאצ'ברייה ,לעולם לא נחשב כוכב בספרד!
    מה הוא מנסה לעשות ,להראות שאשדוד הביאה שחקן ששיחק (התאמן) כביכול עם "גלקטיקוס " ?

וזו דוגמא אחת מיני רבות לשגיאות של זיו בכתבות המפגרות שהוא מפרסם מידי יום ביומו.

אי אפשר להתכחש לעובדות ,לבנאדם אין מושג בכדורגל שנמצא מחוץ לכותלי בריטניה
    ולמען האמת ,גם בכדורגל אנגלי אין לו כול כך מושג ,כפי שמציינים פה האנשים שבאמת מבינים במה שנעשה שם.
    במדינה עם תרבות ספורט מתוקנת היו מוצאים בעיתון הגדול ביותר במדינה כתב ספורט נורמלי.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מעריב הוא ממש, אבל ממש לא העיתון הגדול בארץ. אבל גם בידיעות רמת ההבנה לא משהו...
    אבל כן, יעקב זיו הוא שלומיאל ברמה חד-פעמית ומספיק לעבור על הדיון הזה כדי להבין.

14. קינג לדלי Member

היום במעריב.

שפעת העופות מתקרבת לסיווספור !

שפעת העופות הגיעה לאיזור כפרי לא רחוק מהעיר סיווס,היכן שפיני בלילי משחק בקבוצת סיווספור.
    מספר אנשים מהאיזור אושפזו לבדיקות ולטיפול בבית החולים.בלילי וקבוצתו נמצאים במחנה אימון באנטליה עד ה18 לחודש. החלוץ אמר " ברוך השם אנחנו עוד כאן ואין לנו בעיות ".

עכשיו תגידו לי,בלילי לא נראה כאילו איזה עוף גם ככה פגע בו ?

הבן אדם מתגלח ב8 בבוקר ואחר שעתיים הוא נראה כמו הרצל...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/1/06
  15. Alexander Hleb Member

בהחלט בושה לעיתון מעריב.
    איך הם לא עלו על זה שבלילי חולה בשפעת העופות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx