עיתונות שחור לבן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏16/6/05.

1. George Best Member

מה אתה אומר?חשבתי הוא באמת שיכור.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אבל מאיפה הם הביאו את זה שהוא שיכור מאושר??
    הם כותבים סתם דברים,בלי שום קשר

2. cityblues beter dead than red

יש שיר של יוסי בנאי "אני שיכור ולא מיין".
    במקרה של פרוגי הוא שיכור מהריח של המחראה ברפש.

3. city Member

הם כתבו שהוא נראה שיכור מאושר, זו דעה אישית. ככה כותב הכתבה ראה את פרגסון.
    בקשר לציטוט, הנה הראיון המלא.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני, מן הסתם בניגוד לאותו כתב, ראיתי את פרגוסון מגיב אחרי המשחק והוא נראה לי בהחלט מרוצה. שיכור מאושר? אולי במאי 99...

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, זה מופיע כעובדה יבשה, יחד עם ציון העובדה המיותרת לחלוטין שבן חיים מופיע לפני בקהאם, סתאם, באלאק וכו'. ולי, לצערי, זה נראה כאילו הכתב מנסה להראות איזה תותח השחקן שהסיכויים שלו להגיע ליונייטד יותר גדולים מהשחקנים הבכירים הללו.

למרות שאין בזה כלום כמובן, כי גם כשזה בסך הכל סיכויים של סוכנות הימורים זה לא אומר דבר.

ובלי קשר, אני לא מכיר את הכתב, אבל אני יכול לקבל טענה שלפעמים הכתב בסדר והעורכים שלו מעוותים דברים. תאמין לי, אני יודע.

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

מתוך ONE...

7. Alexander Hleb Member

אחרי פסילת שער לא מוצדקת של רובין ואן פרסי והתעלמות מעבירה גסה של מייקל אסיין על ג'ימי טראורה, שלוותה רק בכרטיס צהוב.
    מתוך ספורט5

8. the gunner_14 Member

מצחיקים

9. Alexander Hleb Member

מה שעוד יותר עצוב זה שבדקתי עכשיו והם עדיין לא שינו את זה....
    לינק

10. city Member

היום במעריב הייתה כתבה על ווסטהאם, פשוט בושה יעקב זיו הזה. בכל הכתבה הם כתבו האוורד במקום הרווד. כנראה שזה מוגזם לבקש שידייקו בשמות של שחקנים.

11. eastlands Member

אתמול ברוב שעמום צפיתי בתוכנית של בוני ודני בערוץ אחד , מדני נויימן אני כבר לא מופתע אבל בכל זאת הוא המליץ לאיגוד השופטים לזרוק את בן חמו מהאיגוד , וכמובן סיים " כדיי לכם להקשיב לי "
    שלונסקי האורח באולפן היה נבוך ולא ידע היכן לקבור את עצמו מ בושה .
    הנושא השני שהרגיז אותי הוא חוסר הפירגון לטון קאנן , נויימן מעל כולם צורח "הוא עובד על כולנו " והבלוף מתפוצץ , בוני גם הוסיף משלו , בקיצור חגיגת "מפרגנים "
    ומעל כולם ראיון קצר עם עוזר המאמן הירושלמי שהיה עד לא מזמן מאמן כושר מר עזורי " התחלנו היום בביתר לשחק כדורגל פשוט , זאת השיטה שלנו " חמשת הנצחונות עם קאנן הושגו בשיטת משחק שונה ? אדון עוזר , אדון עוזרי אני זוכר כשקאנן התחיל לנצח הוא אמר שביתר התחילה דף חדש וקאנן הוא מקצוען ( כנראה בהבדל מאוחנה ) אתם מבינים את עוזר המאמן , סליחה מאמן כושר , אולי אפסנאי , מה שבטוח יודע יפה מאוד ללקק - איכככככככככככס

12. mutant Member

מלקק? כמו כולם. אני זוכר את אלי אוחנה במעגל של דן שילון בקיץ 99 אחרי ששרון ניצח בפרימריז של השלישיה:שרון,אולמרט,שיטרית. דן שילון שאל אותו מה יהיה עם הליכוד ואלי אמר שהליכוד בראשות שרון ולא אולמרט יכול לסגור את הבסטה. ואחרי שאולמרט העיף אותו מבית"ר סביר להניח שהם לא ילחצו ידיים במפגשים בינהם. אין מצב לעבודה במדינה הזו בלי ליקוקים.

13. Alexander Hleb Member

ספורט 5 מפרסם גם הוא עמוד על האפשרות שויירה יחזור לארסנל, שזה דבר מופרך משל עצמו אבל גם התמונה שהם שמו מצחיקה...
    http://www.sport5.co.il/_Uploads/25755vieria_emerson.Xxx
    "ויירה מקבל חיבוקים מאמרסון (AP). יחזור לזרועותיו של ונגר?"

לדעתי זה מאוד יחמיא לאמרסון, שנים שלא גדל לו ככה השיער... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

+ "אשבורן גרוב"

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/06
  14. Gooner Member

אנגלית שפה קשה.

15. THE STRETFORD END Member

ספורט ידיעות של אתמול,
    גידי ליפקין שמסקר את מכבי ת'א:

"חלק מאוהדי מכבי ת'א כבר מאוכזבים מקאנן,אורי משיח מראשי חוג האוהדים היה מיוזמי מיפגן התמיכה להבאת קאנן,אבל אמש הוא נשמע אחרת:"אנחנו מאוד מאוכזבים,זה כדורגל?זה ביזיון.לא בשביל זה תמכנו בהבאתו,זה אנטי כדורגל.אני מתכוון לדבר איתו."

כל כך הרבה חרא בחלק קטן של כתבה,
    חרא של עיתונאי חצר,
    חרא של "אוהד"
    חרא של עורך מדור הספורט שנותן אישור לפירסום דברי הבל של אוהד שכונה,

אתם מבינים,המשיח הזה הולך לדבר עם קאנן המאמן על צורת המשחק שלא מוצאת חן בעינייו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    כולה משחק ראשון של קאנן בתפקיד וכבר השכונה חוגגת,גם מצד המוסלמים ביציע וגם מצד המוסלמים במערכת העיתון.