כמו שאמרו כבר בפורום הספרדי (אני מתנצל בפני הכותב אבל אני לא זוכר את שמו)- כל העיתונים האלה מלאים בשטויות והסיבה היחידה בגללה הם צודקים מדי פעם כלולה בעובדה שקודם לכך הם כבר ירו לכל הכיוונים. בקיצור ובפשטות, תורת ההסתברות המתמטית, טוענת כי ככל שתעלה את מספר הנסיונות- ביחס ישיר יגדל גם הסיכוי לפגוע.
ואת הנתונים הללו יודעים דווקא באס, מכל המקומות בעולם? עזוב, הם לא דיברו על כסף, הם דיברו מבחינה מקצועית, והם מדברים שטויות כמו שהם עושים כל הזמן. ריו ויונייטד זה לא ג'רארד וליברפול. פרדיננד אצלנו כי זה מתאים לשני צדדים, מקצועית וכלכלית. לא פחות, לא יותר. זה לא איזה סיפור אהבה. ג'רארד וליברפול זה הרבה יותר כמו גיגס ויונייטד. גם אם יש בעיות, אתה יודע שזה ייפתר כי שני הצדדים רוצים את זה.
התפקיד של הפרשן הוא להעביר שיעור באסטרטגיה של כדורגל. אם יש פרשן לצידו של השדרן, אז כל תפקידו הוא לדבר על 4-4-2 וקרנות קצרות. ואם יש לכם בעייה עם זה - אז הבעייה היא עם התפקיד עצמו, ולא עם מי שממלא אותו. מבין כל הפרשנים, כהן הוא היחיד שבאמת מנסה למלא אותו. נכון, לעתים קרובות הוא מגזים. ובכל זאת, הוא מביע דברים שבדרך כלל כן שם, אם רק להתעמק מספיק. עבודת הפרשנות של אלי אוחנה וגיא לוי מסתכמת ב"לדעתי, שבצ'נקו הוא אחד השחקנים הטובים בעולם היום". וואלה?
איו לי בעיה עם פלצנים כמו שגיא כהן שכותבים על מסעדות בחו"ל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
כן, רק חבל שהוא קוטל ללא רחמים את המסעדות בארץ, בצורה מכוערת שגורמת לאנשים לשקול לסגור את העסק שלהם ופוגעת להם בכיס בצורה חמורה. לפעמים הוא ממש מגעיל אותי
כאן אני חלוק עליך. אתה אולי אוהב לשמוע על טקטיקות ואסטרטגיות, אבל את הצופה הממוצע, לרבות חובב הכדורגל הממוצע, זה לא ממש מעניין. הוא אוהב במקרה הטוב שנותנים לו קצת אקסטרה מידע על הקבוצות ואקסטרה ניתוח של המשחק. שגיא כהן מנתח את זה לחלקיקים קטנים מדי, ברמה שזה כבר הופך משעמם. אם הוא אומר משהו בסגנון "שימו לב לתנועה הגרועה של ג'ימי טראורה" - סבבה, לא שמתי לב, והוא פירש את המהלך שהוביל לשער. אם הוא מדבר איתי על הפלוץ שגאטוסו תקע בדרך לשער שהוביל להצטברות קארמה טובה אצל שבצ'נקו שהובילה למסירה שנבעה מנטייתו של לואיס גרסיה לאכול חמין בשבת והגיעה לקרספו, זה טרחני ומעצבן. שגיא - צמצם, אתה בא לי בפלצנות.
ענק!!!ענק!!! :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
במקרה זו מסעדה חדשה שנפתחה לפני 3 שבועות. איזה עתיד צפוי לכם עכשיו לדעתכם? גם לקטול צריך בדרך חכמה, לא סתם להרוס לאנשים את החיים
זו בושה לעורך עיתון שנותן לו להשתלח(ומשלם לו כסף על זה)ככה ועל סמך מה?האם שגיא כהן הוא איזה שף מדופלם או מעצב כלשהו שהוא מזלזל ככה בהשקעה של בעלי מקצוע ומן הסתם השקעה של כמה עשרות אלפי שקלים?(בדיוק כמו שנותנים לאדם שמעולם שלא עלה על כר דשא מאז היה נער לפרשן כדורגל ברמות הגבוהות ביותר), מי שם אותו לקבוע מה טעים ומה לא כשטעם וריח הם שונים מאדם לאדם, אפשר לבקר וזה בסדר כשזה בא מאיש מקצוע שכבר עשה דבר או שניים בחיים שלו בתחום ולא איזה אחד שחושב שהוא יודע הכל ובעצם לא יודע כלום. אם מישהו יפגוש את שגיא כהן בזמן הקרוב אולי כדאי שיומר לו כי הוא צריך להסתכל בראי ולחשוב האם זה אחראי שהוא מסתובב בחוץ בשעות היום כשילדים תמימים מסתובבים ברחובות כי הרי אין דבר שילדים קטנים מפחדים ממנו יותר ממפלצת עם שיער מצחיק,עיניים קטנות,גבות מכוערות,אובר משקל.... סיפור אמיתי,נשבע,חזרתי בטיסה פעם עם זוג חברים,יצא לשניהם לשבת באמצע בשורה של 3 מקומות לצד שגיא כהן,אני ישבתי במקום אחר וכשירדנו מהמטוס הבחורה סיפרה לי כי החבר שאל אותה אם היא יודעת ליד מי היא יושבת וכי אם אני הייתי יושב במקומה הייתי מטמטם אותו למוות,היא ענתה כי אין לה מושג מי האיש אבל מה שכן בכל פעם שהוא פתח את הפה לדבר איתה היא כמעט התעלפה מהסירחון שיצא לו מהפה ועל כך נאמר:הגמל לא רואה את הדבשת שלו!
צהוב או לא צהוב הכל אמת ואם זה לא מתאים לך,לך תמכור תותים! היום במעריב בידיעה קטנה,מאוד קטנה: "רפא בניטס הכחיש אתמול שגרארד בדרך לריאל מדריד ואמר,אנחנו מתקינים על הכתפיים של גרארד מתקן מיוחד שיוכל להניף אצלנו עוד הרבה גביעים,זה לא נכון שאני רוצה למכור אותו,אנחנו בונים סביבו קבוצה גדולה" ובכן רק אתמול בכתבה הגדולה טען יעקב זיו כי "בניטס רוצה לעצב את ליברפול בשיטה של ולנסיה,עם שחקנים טובים הפועלים למען המשחק הקבוצתי ואינו שש לכוכבים גדולים כמו גרארד למרות שאישית הוא מעריך אותו" ובכן בתוך יממה שער עצמי נוסף של ראש דסק כדורגל אירופאי בעיתון מעריב יעקב זיו,עיתון שאת מוסף הספורט עורך מי אם לא הקשקשן של ארץ הסנדל אבי רצון!