נו, בסדר...כמו הציטטות של כל כלי התקשורת הגדולים על נציגינו באנגליה, יעקובו (ואיך אפשר לשכוח גם את קשירת הקשר לנבחרת ניגריה דרכו?! זה כבר לא שזה כדורגל אנגלי שכן מעניין אנשים בארץ..). אין מה לעשות, למדינת ישראל אין שום יישות ספורטיבית בענף שמגיעה לרמות האלה ולכן הטופ האפשרי שלנו הוא להתגאות ביוצאי הארץ, אם לא ביוצאי העם ולאמץ אותם אצלינו. סה"כ יש איזשהו קשר אמוציונאלי מסוים. עריכה: אדיר המאמר של מלר!
כהן כמו רוב הפרשנים בארצנו חכם רק לאחר מעשה. כבר שנים לא שמעתי איש מהפרשנים מנתח משחק נכון ומנבא מהלך 1 קדימה
היום במעריב יעקב זיו האיש והמח הריק : " יוסי בניון שוב לימד את האנגלים פרק בהלכות הכדורגל"... די לך לישון יאהבל. ברק תחסוך ממני את ה"אתם מגזימים בקשר ליעקב"...
אני לא יודע אם זו הרוח בפורום ש"פתחה את עיני" אבל מאז אני באמת מוצא יותר ויותר פישולים של יעקב זיו. ובכלל, מעט מאוד דיבורים ראסמיים על כדורגל וניתוחי משחק, יותר תאורים מתים וניחושים על שוק ההעברות. אני לא האיש שיקבע, אבל עושה רושם שיש פה איזושהי נקודה...
הוא מעתיק ישר מהאינטרנט ופעמיים הוא לא עשה ריפרש ונתן ידיעות מהשנה שעברה... נשבע לך הבן אדם חי על ענן. כמו שנאמר "לא נפט ולא סולר,מקסימום חולר "...
כן יוסי בניון ילמד את האנגלים פרק בהלכות כדורגל.נו באמת.ד"א האם יש הייפ בארץ בכל הקשור ל"איזראלי אינטרנאשיונאל פרום דימונה"?.אני זוכר שההוא שחטף בעיטה מהארטסון שיחק באנגליה הכותרת היו כך: "ברקוביץ' בישל בניצחון ווסטהאם" ברקוביץ' ממשיך את הכושר הפנטסטי שלו בליגה האנגלית.אמש במשחק הוא בישל את השער הראשון של הפטישים.ברקוביץ' פרץ מהאגף השמאלי מסר לסאמסי אבו שמסר ללאמפארד שהגביה לריו פרדיננד והאחרון כבש בנגיחה"
היום במעריב רשמו על בלילי - "הוא התחיל את המהלך, מסר ליוסוף והורה לו למסור לשחקן שהבקיע את הגול" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx בסדר, פטריוטים, אבל זה כבר פתטי.
צחקתי זה משהו ביני לבין סטרטפורד... באמא שלי נכון ! כתוב שבלילי הורה לו למסור.... זה יעקב זיו נשבע לכם...אתם לא יודעים עם מי יש לנו עסק... אני מת... :aaarofl: