אני לא יודע מה הסיכום עם זלצר, לי יש חוזה לעונה הזו ולעונה הבאה ואני מועמד לשדר את המונדיאל מטעם צ'רלטון-מבחינתי זו תהיה הגשמת חלום ילדות וזו המטרה העיקרית שעומדת בפניי כרגע
וייץ סיכם עם צ'רלטון, אינשטיין במו"מ, ארבל במו"מ אם 1 משלושתם ישאר בארץ-נראה שאני אסע אני תלוי בתוצאות המו"מ הכספי איתם
זה לא כל כך פשוט. וייץ ואינשטיין חיים רק מזה והמומ איתם מסובך, גם יש באמצע סוכנים ומתווכים שגוזרים נתחים גדולים אני מתפלל-אין דבר יותר גדול עבורי בקריירה מאשר שדור המונדיאל מגרמניה, חוץ מזה אני מותג של צ'רלטון וזה בהחלט מהווה יתרון מבחינתם
כן, אבל אני מאמין שהסכום שמציעים להם הוא סכום שלחיות ממנו אפשר, ככה שלוותר על ליסוע במונדיאל בגלל גל סכום כלשהוא נראה לי דבר שאני בחיים לא הייתי עושה כאהד כדורגל.. אם מישהו מהם יוותר אז הוא לא אוהד כדורגל גדול, וזה עוד סיבה אולי למה רמת המקצועיות של שדרים בכירים בארץ נראית די נמוכה.
ברור ששיקול האהדה לכדורגל לא משחק אצלם תפקיד!!! חוץ מזה אל תשכח שהם כבר היו במספיק מונדיאלים וזה לא מרגש אותם יותר
איזה שטויות... איך, איך אפשר להעלות כזה דבר על הדעת? גם אתה מתרגש העונה פחות בשידורי הפרמיירליג בגלל שהיית באותה עמדה בעונה הקודמת? תחזור ותשמע את וויץ בפתיחת המשחק בין מנצ'סטר ובאיירן, תחזור ותשמע את ארבל משדר מאנפילד בדרבי האנגלי בצ'מפיונס, תחזור למשחקים של הנבחרת כשאיינשטין משדר - גם אם הם לא אומרים את זה באופן מפורש (ולא פעם הם דווקא כן), שומעים טוב טוב בקול שלהם את ההתרגשות למרות שלאף אחד מהם זו לא הייתה הפעם הראשונה במעמד הזה. גם ששדר יהיה בן מאה הוא יתרגש. וזה לא חשוב כמה פעמים הוא כבר שידר בעבר. אחרי הכל, אנחנו לא מדברים כאן על משחק ליגה בין סכנין להפועל חיפה (שם אולי אפשר לשמוע את הפיהוקים של צוותי השידור - האמת, מבין אותם) אנחנו מדברים על המונדיאל וכל מילה מיותרת.
כתבה בוואלה על חזרה אפשרית של היירו לריאל: "פרננדו היירו עשוי לחזור לריאל מדריד בעונה הקרובה. הבלם הספרדי, ששיחק בעונה שעברה בקטאר..." אכן, סם אלרדייס וקבוצתו הודיעו על מעבר לקטאר בעקבות הכתבה.
יכול להיות שזה לא מהכדורגל אלא מה שמסביב. הנסיעות הקצרות הללו הן כנראה לא תענוג. ואם אתה נוסע לשדר במונדיאל, אתה צריך לנסוע כל יום לאצטדיון אחר כי הרי יש יותר אצטדיונים משדרים וכל אחד צריך לכסות כמה. זה בטח לא קל. לפי מה שאני יודע, במונדיאל האחרון בין שתי מדינות זה ממש לא היה תענוג גדול.