עיתונות שחור לבן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏16/6/05.

1. Jim_Magilton Member

ברק, לחמן פרשן זבל ביותר, הוא לא מבין בכדורגל.
    ולמה עד לפני כמה ימים זלצר היה בטוח שהוא נישאר בתפקיד? איך הוא קיבל את ההודעה אם הוא בכלל קיבל?

2. barakrom Member

אני לא יודע מה קרה בין זלצר לצ'רלטון, הוא פשוט בטורנירי נוער ולא יצא לי לדבר איתו. יכול להיות שהתמונה תשתנה אחרי שהוא ישוב מעיסוקיו. לחמן פרשן טוב, בתחילת העונה אסביר לו את המינון הנכון והכל יסתדר.
    לגבי מלר-אני מאוהב בו ומוכן לתת את משכורתי השנתית כדי לבלות איתו יחד באולפן אבל זה בלתי אפשרי כי כל 1 מאיתנו הוא מותג הבית של ערוץ אחר

3. קינג לדלי Member

לחמן מבין גדול בכדורגל אבל שוב אנחנו לא בהרצאות בוינגייט ואנחנו לא צריכים לשמוע הסבר של 5 דקות על אומנות הסגירה האלכסונית.
    ברק גם עם הבקשות שלך לחמן פשוט לא יצליח לסתום את הפה.

4. barakrom Member

לא נכון, אתה תראה שיהיה שיפור אצל כל הפרשנים מבחינת כמות המלל והכניסות לשידור העונה

5. Rudess Member

לגבי גרהאם פול, הסיפור עדיין שמועה, כי הוא נשלח באימייל ליו"ר איגוד השופטים , והם כרגע מבררים את העניין.
    מה שקרה הוא שהיה קורס שופטים בהמפשייר, ואחרי זה הם יצאו לשתות, וע"פ האימייל שנשלח ,גרהאם פול השתכר ועלה על מכוניות.

מקווה שייענש כהוגן, מגיע לו בייחוד אחרי התצוגה הפחדנית שלו בהייבורי שנה שעברה כאשר כל העולם ראה את ויין רוני עם כרטיס צהוב מקלל את השופט ואת אמא שלו, ולא רואה את הצהוב השני.

6. barakrom Member

שותה בפגרה זה בסדר

7. toon-UPON-tyne Member

ברק, שותה במהלך הכנות השופטים לליגה...

ובקשר ללחמן, אולי הוא יודע כמה דברים בכדורגל אבל הסיפור שסיפרתי מוכיח לא רק חוסר ידע בליגה האנגלית אלא בעיקר חוסר מקצועיות ואי הכנת שיעורי בית בסיסיים.
    אני מעדיף לא לשמוע כל מני סיפורים על דארן אמברוז כקשר הגנתי מרכזי הורס(שזה מה שלחמן חשב עליו בערך, הוא חשב שהוא קשר מרכזי קשוח) או על אמאובי בנבחרת ניגריה....

8. barakrom Member

נעבוד על זה, אני מבטיח שיהיה שיפור, אתם רואים בעצמכם שזה לא קל. התלוננתם גם על אבי כהן, זלצר והשאר. כאילו שאני מומחה גדול באנגליה, גם אני טירון מתלמד אבל עובד קשבה ומנסה להדביק פערים

9. toon-UPON-tyne Member

בדיוק. ואני בספק שלחמן בסוף השנה הזאת ידע משהו יותר על הכדורגל האנגלי משהוא ידע לפני.

דרך אגב מי היה הפרשן המעצבן אתמול מהמשחק נגד מאלמו שהתחיל לדבר על המערכים שמכבי משחקת בהם.. מכבי ב4 4 2 שנראה כמו 4 5 1 והופך לפעמים ל.... איזה זיוני שכל. מי זה היה?

10. barakrom Member

לחמן יתקדם, הוא לא טמבל-איש חרוץ ויסודי.
    אתמול פרשן לנדאו ובאמת היה חלש

11. eyal7 Member

ברק, צ'רלטון באמת מתעקשים על זה שיהיה איתך עוד מישהו בשידור?

12. Claudio Lopez Member

ברק תביאו את רן בן שמעון אם הוא יסכים כי הוא מאמן עכשיו..הפרשן הכי טוב שהיה השנה

13. toon-UPON-tyne Member

מקווה מאד. כי ההגיון אומר שמי שלא משקיע בהכנות בשביל הקבוצה שלו לא ישקיע בשביל עבודה משנית יותר בשבילו של פרשון בטלויזיה.

14. toon-UPON-tyne Member

עדיף שלא... אם אני זוכר נכון הוא היה העוזר של לחמן במשחק מול סכנין. חוץ מזה עדיף לנסות את לוין לדעתי.. הוא לא רע.

15. barakrom Member

לוין בסגל הפרשנים עם לחמן, בן שמעון לא יכול כי הוא יעבוד בישראלי