ג'ינס- מה זאת אומרת לא ברצינות ? הוא מגיש תוכנית יומית בת שעה ,אך אפשר לא להתיחס ברצינות , אני מסביר לך זאת הרמה , והמעסיקים שלו מבסוטים כי כל יום הוא מצליח לספר על שטות אחרת .
רציתי לתת את דעתי על הכדורגל הישראלי אחת ולתמיד. מדינה שקמה אחרי שואה ומסביבה יש כל כך הרבה אוייבים צריך רק להצדיע לה שהיא הגיעה להשגים כמו להגיע לאלופות ולנצח בבית או להקשות על נבחרות הרבה יותר טובות. קחו למשל את סלובניה ופולין הרי ברור שגדלו שם על הספורט היוגוסלבי מסביב(הסלובנים). אנחנו חזקים מאוד בצבא כי המדינה נלחמת כל כך הרבה שנים ועדיין הכדורגל שלה מגיע להשגים יפים בהתאם לנסיבות. הדבר האחרון שמפריע לכדורגל פה להתפתח זה האקלים כי אי אפשר לשחק פה מהר למרות שחקנים טכניים מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לנשום פה ! תשאלו את הארופאים שבאים לפה. יש משחקים שאני בעצמי מזיע ביציע אז איך אפשר לדרוש כדורגל מהיר אם חצי ליגה משחקת בצהריים וגם בערבים חם מאוד. בשורה התחתונה אני חושב שזה קטע "יהודי" להלקות את עצמנו למרות שאני לא רואה הרבה קבוצות מהדרג שלנו שעוברות את צלסי וכו... היו כאן השגים וגדלו פה כשרונות וזאת מדינה שאוהבת כדורגל.
קראתי את הטור של אמיר אפרת(ולא מעניין אותי את מי הוא אוהד,אפילו אם הוא אוהד את החלאות)הטור שלו היה נכון,אמיתי,ששיקף את מצב הכדורגלן הישראלי לאורך השנים. ד"א זו לא פעם ראשונה שמשווים את בן -חיים לשחקן ישראלי...היתה לא מזמן סדרת תעודה על הכדורגל הישראלי שבאחד הפרקים הישוו את טל בן חיים לדוד רביבו על פי סדר היום שלהם,ההשוואה מותר לציין לא עשתה חסד עם דוד רביבו ואני בטוח שהיה לו ממי ללמוד(חיימק'ה). לדעתי,כל מועדון כדורגל ישראלי שמכבד את עצמו חייב לשלוח שחקנים (לפחות מגיל נערים)להשתלמות במועדונים באנגליה או הולנד שילמדו במהלך חודש שלם על איך צריך להראות אורח חיים של כדורגלן מקצועני.
אני מתכוון כמו הSUN למשל. עיתון יומי, אבל גם הוא לא לוקח את עצמו ברצינות. הוא מספק לאנשים גחמות ומוסיף פלפל גם אם אין לו קשר למציאות. דומה קצת לגדי נס לא? אני אוהב לשמוע את גדי נס בתור בדיחה, כמו בפעמים שאני מקשיב לתאוריות המוזרות של שגיא כהן.
דפו- אתה צודק לגבי האקלים אבל שוב ,מי אחראי למשחקים בצהריים , או לפגרת חורף (לא להאמין ,הבדיחה הכי גדולה בכדורגל שלנו ,פגרה במדינה שאן בה חורף , ועוד עושים טורניר נוער שלא מעניין אף אחד ) משחקי הערב תמיד היו ברמה גבוהה יותר . לגבי האויבים מסביב ,המלחמות ,והשואה -עזוב נסחפת כנס לפורום ערוץ ההסטוריה ,או שתפתח קיוסק בכיכר לונדון.
בידיעות אחרונות יש היום סקירה של כל מיני מוזיאונים ביזארים. אחד המוזיאונים המוזכרים הוא מוזיאון "הספורט היהודי" בשטח השיפוט של מכון וינגייט. מוזכרים שם יהודים כשרים שזכו לתהילת עולם באולימפיאדות(ספיץ,קרייזלבורג)תחת חסות מדינה אמריקאית. מישהו יכול לתאר לי את המחלקה של הכדורגל שם? אני מניח שיש תמונה ענקית של מוט'לה כובש שער מול שבדיה במונדיאל זחיח שהיה בגובה של מעל 1500 מ' מעל פני הים והשוער השבדי שכנראה היה חולה אסטמה לא שם לב לכדור. לך תבנה עם זה מדינה.
אתה טועה איסטלנד, שאלתי את שחר, שומי, רוני לוי והיתר שאלות מאוד קשות-על היושר שלי איני מתפשר לעולם. הדברים פשוט נחתכו החוצה בעריכה...
הבעיה הכי גדולה היא שגם שחקנים שיוצאים לאירופה מוקדם, מחזירים אותם לארץ בגלל הצבא. אפשר לחשוב, מאוד דחוף להחזיר מישהו כדי שיהיה עובד רס"ר. צביעות צה"לית בהתגלמותה.
אתה טועה ברק- לא אני ביקרתי את הראיונות שלך , האמת שלעולם לא ראיתי את הערוץ הזה כך שאני לא יכול לבקר אותך .
ומה עוד רצון כותב? שלדעתו שני הספורטאים הגדולים בהסטוריה הם מייקל ג'ורדן ו...דייגו מראדונה! אחד שבכלל בכלל לא השתמש בסמים אסורים!
ברק זה הייתי אני, ובכן אם ראית בראיון אחד,שניים שפוגעים ביושר העיתונאי שלך מדוע לא עשית לזה סטופ? ידיעות אחרונות של היום(גידי ליפקין ואורי קופר), הנה זה מתחיל,להכין את שקית ההקאות: "בניון פתח אתמול לראשונה הרכב ווסטהאם ושיחק 90 דקות בתיקו 1:1 מול דן האג ההולנדית...... בניון היה אחראי למהלך היפה ביותר של הפטישים במחצית הראשונה כשהחליף מסירות עם קשר נבחרת אנגליה עד גיל 19 מארק נובלה בסיומן נגח זאמורה החוצה"
ובטח גם את מהלך העניינים הזה הם הוציאו מאיזה תקציר ארועים של המשחק והרי אם בניון מופיע בטקסט זה חייב להיות המהלך היפה של המשחק... מי צריך לראות משחק בשביל לתת תארים...
טוב, זה ברור, למה אתם מתעצבנים מזה? מצטער על הטעות בזיהוי שלי-לא עזבתי את הערוץ כי לעניות דעתי ערוץ של מכבי חיפה אינו צריך להלום בקבוצה או להיות אובייקטיבי, ניסיתי לשאול שאלות קשות ושוכנעתי שהערוץ ממילא אינו מתכוון להיות אובייקטיבי או עיתונאי