עיתונות שחור לבן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏16/6/05.

1. RedWhiteArmy Member

היא הנבחרת שלך אוליי אבל לא שלנו.
    אתה יודע מה פרוש המילה שלנו?..
    זה אומר שאתה כולל את כולם אז אל תיכלול את כל האנשים...
    כי אני מכיר גם עוד מישו פה מהפורום שגם נבחרת ישראל היא לא בראש הרשימה אצלו..
    אז פעם הבאה תרשום:
    "נבחרת ישראל שלי"

2. Gooner Member

אתה לא צריך להיות קטנוני,בדרך כלל רוב האנשים תומכים בנבחרת הלאומית שלהם ללא קשר לזיקה שיש לך לנבחרת האנגלית..זה מעבר לעניין של כדורגל,זה יותר עניין של ייצוג לאומי וכו'.

3. barakrom Member

אני לא מת על המדינה שלנו ולא גאה להיות ציוני או יהודי, ממש לא. בכל זאת אני רוצה בהצלחת הנבחרת כי אני חי פה ומקווה לצמיחה בכדורגל ובספורט הישראלי בכלל. זה כמו שאני אוהד את אנה סמשנובה ואנדי ויוני בטניס בכל טורניר שלהם. נמאס כבר לעסוק בחרא שמציף אותנו מכל עבר, בשחיתות, באבטלה, בצרות, הספורט מאוורר אותנו וטוב יהי אם נתמוך בו

4. THE STRETFORD END Member

שמתי לב לאיזה מילה שמאוד פופלארית בזמן האחרון אצל עיתונאי הספורט,רדיו ובמיוחד אצל הצוות בערוץ 5
    והמילה היא שאפו,יעני כל הכבוד,מוריד את הכובע וכן הלאה,
    שאפו לפדרמן שבזכותו מכבי מכרה 10,000,שאפו לנבחרת הצעירה בכדורסל,
    שאפו לסמשנובה,שאפו לזה,שאפו להם,מה יש להם פתאום מהשאפו הזה?

5. toon-UPON-tyne Member

מקווה שזה לא יתפוס אצלם כמו הברומטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . כזה לא קשור....

6. Hammers Fan Member

אני מניח שראית את יציע הקיץ...

אחח איך אני מת על הקופמן הזה! גם אם נזכה בגביע העולמי או 20 מדליות זהב באולימפיאדה הוא ימצא דרך להגדיר את כל הסיפור כביזיון לאומי- שאפו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/05
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חח נתקלתי במילה הזו לפני שנתיים בערך באיזו כתבה - ולא ידעתי מה לעזאזל רוצים ממני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. barakrom Member

שאפו-יעני, כל הכבוד. הברנז'ה בעיתונות הספורט כל כך קטנה שאם 1 ממציא אמירה, מיד זה מחלחל כברק ומכה בכולם

9. Gooner Member

בדיוק קראתי הוצא מהקשרו והיה שם ציטוט של קשטן "במילה אחת-שאפו לבחורים!"

10. Rudess Member

אם כבר הוצא מהקשרו, אין כמו הציטוט הגדול של שלמה שרף:
    "הנבחרת סבלה מחוסר מזל ובאד-לאק" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

וגם המשפט של ניר לוין:
    "שחקני העבר של הנבחרת יפרשו בקרוב, ושחקני העתיד יחליפו אותם".

11. Hammers Fan Member

עדיין לא מתקרב לאלון "ברליץ" מזרחי...

12. THE STRETFORD END Member

ידיעות של היום שיחק אותה(אפשר גם לתת מחמאות כשצריך)עם צילום של בנאדו ומנור חסן יוצאים מפאב תל-אביבי ב 1:40 כשקייסי היה בפאב גם כן,וזאת פחות מ72 שעות לפני המשחק נגד מאלמו,
    בתוכן הכתבה מסופר כי אחד הבליינים עידכן טלפונית את רוני לוי שהעביר זאת לדובר הקבוצה שהורה להם לעזוב מיד את המקום.

במעריב לעומת זאת בכדי להמעיט בסקופ והצילום של ידיעות דווח כי בנאדו עידכן עוד לפני את רוני לוי כי הוא יהיה במסיבת יום הולדת של חבר שתערך בפאב,

איתמר צייזיק דיבר בתוכנית של רפי רשף בבוקר והגיב בדי בקלילות לדברים ואמר כי אין פסול לצאת כשהאימון הוא ב 6 בערב למחרת,

עוד בידיעות טור קולע של אמיר אפרת בתגובה לכתבה(שוב אפשר לפרגן כשצריך)על בנאדו,השוואה עם טל בן-חיים,והכדורגלן הישראלי.

את בנאדו,קייסי ומנור חסן יצא לי לראות הרבה בברים תל-אביבים בשעות לא הכי ספורטיביות במשך הזמן,הם
    ממש לא היחידים,אני זוכר לפני שנתיים,שלושה ימים לפני המשחק הכי חשוב שלה באותה עונה(כמה מחזורים לפני הסוף)מכבי נתניה שנאבקה נגד הירידה לליגה הלאומית נגד מכבי ת'א,קפטן מכבי נתניה דאז אורי אוזן מבלה,שותה ב 4 לפנות בוקר,

אסור להיות תמימים,גם באנגליה ישנם מקרים כאלה,אבל ההבדל הגדול הוא שבאנגליה הכוכבים שלא שומרים על אורח חיים ספורטיבי במוקדם או במאוחר הקריירה שלהם דועכת,אין דוגמא טובה יותר מדוויט יורק שב 99 היה החלוץ המפחיד ביותר באירופה,הוביל את יונייטד לטרבל ולאחר שנתיים טובות ביונייטד התחיל לחיות חיים מאוד לא מקצוענים והדרך אחרי הבעיטה של פרגוסון ועד לליגה האוסטרלית(דרך עוד כמה ספסלים בקבוצות באנגליה)שם הוא נמצא היום היתה מהירה.

בישראל לעומת זאת,הכוכבים נשארים כוכבים ואף אחד לא פוגע בהם והם ממשיכים להנות משני העולמות,שכונה.

13. Rudess Member

בטח שתפרגן לאמיר אפרת, כי הוא אוהד יונייטד.

14. toon-UPON-tyne Member

זה לא ממש סקופ של ידיעות(אולי התמונות כן,לא יודע) כי הידיעה הזאת הייתה עוד אתמול בone וגם שם התחושה הייתה שממעיטים מערך הסיפור.

אתה צודק באמת אבל ששחקנים מבלים פה יותר מדי בשעות המאוחרות ומנהלים אורח חיים לא ספורטיבי.

אבל יש גם כמה שאפשר לציין לטובה, קראתי הרבה כתבות שמשבחות את ההשקעה ואורח חיים הספורטיבי של אלברמן, והוא אכן הרשים אותי מאד בכמה משחקים שלו, לדעתי הוא שחקן שיכול דווקא להתאים לקישור האחורי בליגה האנגלית, חבל לדעתי שהוא יוצא לספרד..

15. Stuck In D Pen Member

אוי נו מה זה משנה יעברו לא יעברו במילא תבוא דינמקו קייב ותביא להם בראש