גם כאן לא חסר. יש לישראל 2.5 שחקנים בליגות נורמליות, יוסי בניון מעניין גם בתור הכוכב הכי גדול של הנבחרת וגם בגלל שהוא טרי בווסטהאם. מי שחושב שלא צריך לכתוב על משחקי האימון של הקבוצה שלו - מזל שלא עובד בתקשורת.
אפשר וצריך לכתוב על משחק אימון(במיוחד כשמדובר במשחקים הראשונים שלו בקבוצה)של בניון אבל אפשר גם לעשות זאת בכתיבה פחות לקקנית כמו בynet "נכנס בדקה ה-85 ועזר לשמור על יתרון 0:1" או בידיעות אחרונות היום: "...בדקות במעטות ששיחק הספיק לבעוט כדור מדוייק אחד לשער..." טוב שלא כתבו כמה מסירות הוא מסר או מכמה תאקלים הוא התחמק, אני כבר רואה איך יכתבו כמה שערים כבש במשחק אימון פנימי כמו שכותבים כל הזמן על השחקנים הישראלים בחו'ל. לאחר שיונייטד הפסידה השבוע במשחק אימון 2-1 הכותרת ב ynet היתה "יונייטד הושפלה" מישהו העיר להם שם בתגובות ולפחות היה להם את השכל לשנות זאת מהר.
זה מזכיר לי שפעם הייתה ידיעה "סלטה הובסה 4-0, יכולת סבירה של רביבו". אם הוא היה סביר, איך הם הפסידו 4-0??
תמיד בעיתונים הישראליים, לא משנה מה תהיה התוצאה של הקבוצה של השחקן הישראלי, הוא תמיד "שיחק טוב והתחיל מהלך טוב ונתן מסירה לאחד החלוצים"..
אני אוהב את הקטעים שהם רושמים "שחקן X היה מעורב בשער"...ואז מסתכלים על הגול בתקציר ורואים שהוא מסר לשחקן שמסר לשחקן שמסר לשחקן שמסר לזה שבעט שפגע במגן ונכנס גול עצמי
נזכה גם לראות העדפה לשידורים של המשחקים של ווסט האם על פני השידורים של המשחקים של מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי, ארסנל?
היום בידיעות, על החתמת רוביניו ובאפטיסטה בריאל:"השאלה שכל חובב כדורגל במדריד שואל:איך ריאל מדריד תצא מהבוץ בו הייתה שרויה בחודשים האחרונים". אז ככה, בחודשים האחרונים ריאל הייתה פנטסטית, אפילו יותר מברצלונה. היא לא זכתה באליפות בגלל הפער שנוצר במחזורים הראשונים. אם בידיעות בוץ זה אומר לא לזכות באליפות, משמע כמעט כל הקבוצות בעולם שרויות בבוץ.
מתוך כתבה על רוניי באתר ערוץ 5: "רוני הבקיע אמש צמד במשחק האימון של יונייטד נגד אוראה רד דיימונדס, שהסתיים בניצחון 0:2. החלוץ בן ה-19 מגלה יכולת גבוהה מאוד במשחקי ההכנה ובעיקר כושר גבוה ומשביע רצון יחסית לשלב זה של העונה, כושר אף פעם לא היה הצד החזק של רוני" כושר לא היה הצד החזק של רוניי?אף פעם?הרי הוא חזיר בר שלא מפסיק לרוץ....רק בישראל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ברק רום "תהיה העדפה ברורה לבולטון ולווסטהאם, זה ברור-זה מהלך עיסקי, אחרי הכל אנחנו משדרים לישראלים" מתי אתה וכל השאר שקובעים מה לשדר או חושבים מה כדאי לשדר תבינו כי רוב ציבור אוהדי הכדורגל האנגלי בישראל שם זין(ואני לא מצטער על הבוטות)על השחקנים הישראלים(אלא אם כן הם משחקים בקבוצה אותה הם אוהדים)שמשחקים באנגליה,אכפת להם מהקבוצה שלהם ואם לא משדרים את הקבוצה שלהם אז הם רוצים לראות את המשחק המרכזי,המעניין יותר וזה לא משנה צמרת או תחתית, מי שכן שילם עונה שעברה לצארלטון לשידורי הליגה האנגלית(ולא היו הרבה כאלה)רצה לראות כדורגל אנגלי מרכזי ולא משחק לא קובע בין בולטון לפולהאם(סתם זרקתי משחק)רק כי בבולטון משחק טל בן-חיים, אתם משדרים לישראלים שאוהבים כדורגל אנגלי ולא לישראלים שאוהבים שחקנים ישראלים!!!
ואנשים שלא אוהדים את ווסטהם ובולטון וחיים בישראל אם לא אנשים?.. לא מגיע להם מידי פעם לראות את הקבוצות שלהם?. שמעתם בערוץ שלכם אי פעם על גיוון?..