עיתונות שחור לבן

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by THE STRETFORD END, Jun 16, 2005.

1. Gerrard Member

כשאתה מספר 1 אתה צריך לשמור על מספר כללים והצניעות היא אחד מהם.
    מה לעשות מוריניו הכי טוב עכשיו ואם הוא גם יגיד שהוא הכי טוב זה ישמע כשהתחצנות אין מה לעשות ככה זה.

2. תונל Member

נכון, כנראה שלרוב העולם זה יישמע כשחצנות, אבל לדעתי זה פשוט לא צריך להיות ככה.

3. barakrom Member

אבל אין שום משמעות או יתרון להצהרות כאלה, זה סתם כדי עלצבן

4. תונל Member

ממישהו שמעריץ כל מילה שברקוביץ' מוציא מהפה, לא ממש הייתי מצפה לשמוע משהו כזה.
    האופי שלהם באמת כל-כך שונה לדעתך? אצל אייל הכל נובע מכנות אבל אצל מוריניו הכל בא מתוך רצון לעורר פרובוקציות?
    לא הייתה לי בעיה עם האהבה שלך לברקוביץ' כי גם אני בניגוד לרוב האנשים לא חושב שהפה שלו כזה בעייתי,
    אבל אם על מוריניו אתה חושב רק רע בנושא הזה אז זה נראה כאילו שההערצה שלך כלפי אייל- עיוורת.

5. KirkH Member

הנה עוד פעם כל המתחסדים חזרו...

תסלחו לי מאוד אבל אני מעדיף בן אדם שאומר את האמת (הכואבת, לחלק מהאנשים) מאשר שקרן שכל מה שיוצא לו מהפה אלה מנטרות שחוקות שעולם הכדורגל טבע לפני מיליון שנה ומאז כל שחקן שאין לו משהו להגיד או שלא רוצה להגיד יותר מדי פשוט הולך על אחת המנטרות הללו.

מה רצית לשמוע את מוריניו משיב לשאלה האם התחרות בעונה הבאה תהיה יותר גדולה? עוד פעם את הרוטינה של "כל הקבוצות חזקות, לכולן סיכוי שווה" - עם כל הכבוד, פוליטיקלי קורקט נועד לדברים שהם קצת יותר ברומו של עולם, להצהרות שאמורות להשאיר את כל הצדדים מרוצים.
    אבל במקרה הזה?!? דחילק מה זה כאן הכנסת? אפשר לחשוב שונגר / פרגוסון מתרגשים מזה שמוריניו אומר את הדברים האלה. הם וכל מי שיש לו טיפונת הבנה בכדורגל יודעים טוב מאוד שגם אם הקמפיין הקודם היה נמשך עוד 50 מחזורים אף אחד לא היה עוצר את צ'לסי, והמסקנה המשתמעת מכך היא אחת ויחידה: אם יונייטד / ארסנל / כל קבוצה אחרת רוצות את התואר הן תצטרכנה להתחזק כי בסגלים של העונה הקודמת זה פשוט לא כוחות...

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היום בידיעות-כתבה של חצי עמוד של גסן ואקד שכולה ירידות על ג'י-סונג פארק. ואקד טוען שהוא נקנה רק בגלל שהוא קוריאני וכו'. טוב, לפחות יש כתבה על כדורגל מחו"ל.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, זה ידוע שפרגוסון 1. עושה כל מה שההנהלה אומרת לו, או 2. כבר לא באמת מנג'ר וסתם מנסה לפתח את השוק המסחרי שלנו באסיה.

ככל הידוע לי הוא לא אחד משני הדברים הללו, סוף סיפור. האמת, נטייה מגעילה לרוץ ולטעון שאם קנינו שחקן אסיאתי זה לא בגלל היכולת.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילא אם פארק היה סיני/יפני, שם השוק באמת גדול. אבל קוריאה? לא שוק כזה משמעותי. אם כסף היה מדבר בכל העסק היו כבר מחזירים את בקהאם.
    שנית, מה זה שוק אסייאתי? אפשר לחשוב שכל מלוכסני העיניים הם עם אחד. קניה של שחקן קוריאני ממש לא תגדיל את העניין ביפן לצורך העניין.

9. cityblues beter dead than red

אם היית רואה במונדיאל האחרון את הקוריאנים,היית מבין.
    הם קנאים לכל ספורטאי שמייצג אותם(יש יותר פארק בקוריאה מאשר כל תושבי מדינת ישראל).

אפילו בג'ודו(שהם מעצמה בפני עצמה בתחום זה)הם ממלאים אולמות בחו"ל.

לגבי השוק,לא חסר לעם הזה כסף,כמעט כל מה שלא מגיע מסין היום-יגיע מקוריאה.

10. THE STRETFORD END Member

אומנם לא עיתון אבל כלי תקשורת,
    היום בספורט ב 7:45 בבוקר בגלי צה'ל,ספי עובדיה עורך הספורט בשעה שניב רסקין איננו:
    "בניון יחליט היום אם לבחור בין הלבן של בולטון או האדום של ווסטהאם"

איך תמיד בישראל מתעלמים מהפרטים הקטנים או טועים בהם?
    יגידו שאני קטנוני אבל זה מתחיל בקטן ונגמר בגדול(הטעויות).

11. Rudess Member

חחח גדול!

דרך אגב, נדמה לי שב- ONE היה כתוב שהוא ואשתו צריכים להחליט איפה הוא ישחק. כולנו זוכרים מה קרה כשהוא היה באיאקס ואשתו (דאז חברתו) השתתפה בקבלת ההחלטות.....

12. קינג לדלי Member

תעזוב אותך ספי עובדיה ותלך למדוד את הבגד ים הצמוד שלך ותגיע לים בהקדם ,הכוסיות מחכות...

13. Hammers Fan Member

אם ארסנל עוברים לבורדו אז אני מניח שהכל כבר אפשרי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

עדיין אין מתחרים לציטוט המזוייף של אלן פארדו שהיה פחות או יותר בסגנון הבא: "לא ראיתי מעולם את בניון וגם לא בקלטות, אבל אני רוצה אותו כי מילה של פיני זהבי שווה זהב".

כתבי מעריב פשוט עושים צחוק מעצמם.

14. Rudess Member

אתמול בוואלה בכתבה על המעבר של יוסי בניון לווסטהאם, מספר ציטוטים:

"מת'יו את'רינגטון הוא הברומטר של הקבוצה, מעין דמיאן דאף לעניים" - איזה מילה ישראלית זאת "הברומטר של הקבוצה".
    "בנבחרת הבוגרת של אנגליה משחקים מספר יוצאי אקדמיה זו (ריו פרדיננד, פרנק למפארד, ג'ו קול, ג'רמיין דפו, פיטר קאריק)" - שימו לב לשחקן החדש פיטר קאריק.

"פה נמצא את רוי קארול, אוי קארול, שיושב על האסלה, מחזיק עיתון ומפספס עוד כדור" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

"ג'ון הרטסון, החלוץ הסקוטי האימתני, העריץ את איל פחות ושלח בעיטת וולה לפנים של הקשר הישראלי במהלך אימון" - ג'ון הרטסון סקוטי, כמו שאני אוהד טוטנהאם.

http://news.walla.co.il/?w=/316/747598

15. erez Member

זה בשביל כל אוהדי סיטי ובמיוחד בשביל עופר.

ציטוט מ-one:
    מנצ'סטר סיטי דחתה הצעה של 20 מיליון ליש"ט מצ'לסי עבור שון רייט-פיליפס. יו"ר הסיטי, סטיוארט פירס: "הילד לא רוצה ללכת לשום מקום. הוא רוצה להישאר איתי, עם הקבוצה ועם האוהדים".

לינק:
    http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=64578&Bz=3