על איזה סגל עמוק אתה מדבר? ראינו איזה סגל עמוק יש להם שסולארי נפצע ועכשיו הם בפאניקה מחפשים שחקן חדש. חוץ מזה הקהל משחק תפקיד חשוב בהפועל ובחיפה הם הצליחו להגיע למעמדים האלה בזכות הקהל, לא יתכן שלמשחק בליגת האלופות מגיעים 5 אלף צופים בקושי וגם זה כשאיזי מספק הסעות חינם וכרטיסים בשווי מסטיק בזוקה, קריית שמונה קבוצה בלי הרבה קהל בלי מסורת שבהבלחה אחת עשתה היסטוריה וניצלה את השנה החלשה שעברה על הליגה וכל הכבוד לה, אבל קבוצות גדולות ממנה לא הצליחו לעמוד בזה אז אני ממש לא מאמין שהיא תגיע לבמות האלה ועוד תתמודד על האליפות.
אין שום סיבה בעולם לא להשוות בין ק?ש להפועל וחיפה, הם הרוויח את זה בצדק. אתה נותן יותר מדי משקל לעבר ולמה שהיה פעם ועם כל הכבוד לעבר ולקהל של שתי הקבוצות האלה, בכדורגל אפשר להצליח עם ניהול נכון,מקצוענות וצוות מקצועי טוב( סימן השאלה היחיד בק?ש). נכון להיות ק?ש שניה רק לחיפה בניהול ומקצוענות אם לא באותה רמה. הפועל תל-אביב לעומת זאת נופלת בגדול בניהול. מבחינת סגל: האיכות, בנוסף לאופי המיוחד בשילוב של החיבור הנדיר של ק?ש(חברתית וטקטית) הופך אותה לכזה שלא נופל מאף סגל בארץ(לראייה האליפות שלהם בעונה שעברה). לעומת זאת הפועל, עם כל הניסיון שלך להגזים ברמתה, יש סגל בינוני ולא מאוזן ביחד עם מאמן שלא הוכיח את עצמו כאחד שיכול לתת את הערך המוסף. איך אתה קובע שהרכש של הפועל עדיף על של ק?ש? מה עשו טב?ח וחיימוביץ? יותר מטסבסקי ולאנצ?ה( שכמעט וחתם במכבי חיפה לפני שנתיים)? בנוגע לתקציבים, אני עדיין לא ראיתי איפה הכסף זה שאתה כל-כך בטוח בו, לפי מה שאני יודע הם עוד צריכים למכור שחקנים כדי לעמוד בתקציב היעד הזה. נ.ב. אני לא אוהד של ק?ש, אלא של בית?ר ירושלים. נ.ב. 2 לא חובה להצליח בליגה ובאירופה ביחד, ועם השתתפות בליגת האלופות וסגנות זה לא הצלחה בשני המפעלים, אז מה כן?
South Boy - אלה קלישאות וסיסמאות, שכבר לא מחזיקות מים. דוד סולרי הוא שחקן גדול בקנה מידה ישראלי והיה נחשב לאבדה ענקית גם אם היה משחק במכבי חיפה או הפועל תל אביב. אתה לא רואה איך קבוצה בליגת האלופות מביאה 5,000 צופים, כאילו התוצאות נקבעות רק לפי מה שהולך ביציעים, כאילו שעירוני ק"ש לא הביסה בלי תנאי את מכבי חיפה בקריית אליעזר עם 50 כחולים ביציעים. עירוני ק"ש יכולה שלא לצלוח את הפלייאוף בדיוק כפי שמכבי חיפה או הפועל תל אביב היו יכולות שלא לצלוח אותו באם היו משתתפות. זה לא יתן את החותמת הסופית לכך שהקבוצה חזרה "למקומה הטבעי", כי גם הופעה סולידית בשלב הבתים של הליגה האירופית וסיום במקומות 3-4 לא יגרמו לעונה שכזו להיות מבוזבזת.
מעולם לא היתה קבוצה ישראלי ששיחקה בליגת האלופות ולקחה אליפות: 2002/2003 - מכבי חיפה - אלופה: מכבי ת"א 2004/2005 - מכבי ת"א - אלופה: מכבי חיפה 2009/2010 - מכבי חיפה - אלופה: הפועל ת"א 2010/2011 - הפועל ת"א - אלופה: מכבי חיפה
קריית שמונה ניצחה את חיפה בקריית אליעזר עם 50 אוהדים ביציע מהסיבה הפשוטה שהפועל וחיפה היו שתיהן נתונות במשבר שהוביל לאחת העונות החלשות בתולדות ליגת העל ולעובדה שהאליפות הייתה פשוט מונחת על הרצפה בעונה שעברה, אבל אני לא רוצה להוריד מההישג של קריית שמונה. אתם אומרים X, אני אומר Y, בוא ניתן להם לדבר על המגרש.
מנגד הפועל ת"א שיחקה בשלב הבתים בליגה האירופית בעונה שהיא לקחה אליפות אין הבדל כזה גדול בין שלב הבתים באלופות או באירופית מבחינת סדר משחקים כשבליגה האירופית זה אפילו יותר צפוף
הבדל של שמיים וארץ. קצב אחר ורמה שונה לחלוטין. קבוצה משקיעה מאמץ לאין שיעור יותר גדול בבתים של הצ'מפיונס.
הלוואי והיה להפועל "סגל קצר" כמו שיש לקריית שמונה. אה, ועוד לא דיברנו על הבעלים והמאמן הסמכותי. הגזמת בטירוף. כסף ממרצ'נדייז? מה אנחנו מנצ'סטר יונייטד? באים אלפי תיירים יפנים לראות אותנו? בשביל שחקן כמו דויד סולארי הייתי מוכר את כל שחקני ההגנה של הפועל חוץ מבאדיר (לא שיהיו הרבה קופצים...). טאסבסקי זה שחקן שיצבור הרבה מניות בליגה שלנו. מי ישמע להפועל, למכבי ולחיפה יש 40 שחקנים בסגל והם לעולם לא נפצעים. מה גם שרון ציבלין כבר לא בהפועל, כך שאם שחקן ייפצע יקח לו שבועות וגם חודשים להחלים.
מלבד ההגעה הצפויה של סולליך לקבוצה, היום מסתבר שקרית שמונה בדרך להנחית של בוזגלו לקבוצה. איזי כבר פנה לשחקן, ואביו אישר שהוא מעוניין לחזור לארץ ולשחק בקבוצה. לא יודע באיזה כושר הוא נמצא, וכמה הוא באמת ייתרום אבל אין ספק שסולליך בצוותא איתו זה חיזוק די משמעותי לחלק ההתקפי של הקבוצה.
בוזגלו זה חיזוק משמעותי (אחרי שסולארי פחות או יות גמר את העונה)לק?ש, אם היה להם מאמן באנקר לא הייתי חושב פעמיים לגבי האליפות השנה.
בוזגלו לא שיחק שנה שלמה ובעצם לא שיחק כמעט בשלוש שנים האחרונות הוא יכול להיות קלף מנצח אבל באותה מידה הוא יכול להיות כישלון חרוץ.
רגע, סטנדרט ליאז' לא צד בכל זה? הם קנו את בוזגלו במאות אלפי יורו, לא נראה לי שהם יוותרו עליו ככה גם אם הוא השחקן הכי גרוע שיש, מרעיל את חדר ההלבשה בקבוע ורב עם כל מאמן ואיש צוות. לא מבין למה ק"ש מחפשת עוד חיזוקים לקישור ההתקפי כשבמרכז יש להם את גרזיצ'יץ', גזל (עם כל הכבוד לעונה הבאמת גדולה שלו, זה אחד השחקנים הכי דלוחים בליגה שכבר היה בירידה קשה) ובני בן זקן (לא יודע מה איתו, אבל הוא בקושי שיחק עונה אחרונה), ובגזרת הבלמים אחד אוטוטו בן 39, עוד אחד בן 20 ושיחק רק בלשהי העונה שעברה, עוד בלם נחוש לעזוב וגם אם הוא יישאר הוא עבר תאקל עם איזי ונשאר רק שיר צדק. מטוביץ' וגבאי כבר הוכיחו את עצמם וגם ליאור לוי היה לא רע- אבל זה לאו דווקא יספיק לחלק את העומס על הצ'מפיונס והליגה. אולי אסעד עמאשה או מקווננט (מיקי) יאזו יפתיעו מימין וישתלבו יפה, אבל עוד איזה שחקן בכיר לא יזיק- רק שפה באה ההגבלה הדרקונית על הזרים בישראל, וקרית שמונה תיאלץ להתספק בשאריות של הליגה.