עירוני קרית שמונה 12/13: מתברגים בפלייאוף העליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י יחי, ‏7/7/12.

1. Number 8 Member

עד עכשיו הוא רק מקדם את המועדון שלו. אני לא תומך בהחלטה שלו לפטר את לנדאו על עניינים אישיים אבל בנתיים הוא רק הצליח וקשה להתווכח עם עובדות בשטח.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/12
  2. abcd Member

ראיתי את הראיון ואם לפני זה הייתי 90% בעד איזי עכשיו אני 100%.
    לא אהבתי את כל ההתנהגות שלו בראיון במיוחד איך שהוא תקף אנשים בגלל שהם חברים של גילי(הוא יצא שם על פרימו עוד לפני שהבן אדם פתח את הפה בכלל) אבל בשורה התחתונה הוא צודק.
    מה הוא כבר עשה לא בסדר?
    העיז לשאול את סר לנדאו למה הוא פתח בבלארוס עם 3 בלמים מספר שבועות אחרי המשחק?
    ואם גילי היה פותח עם 6 חלוצים גם אסור לו לשאול למה?
    כל השמועות על קביעת הרכבים התבררו כשטויות ואני בטוח שאפילו רן בן שמעון יעיד שזה לא קרה מעולם.

מי שמע על דבר כזה שמאמן כל הזמן רק רוצה שיפטרו אותו? מה באת לעשות עקיצה או לעבוד?

גילי לנדאו ממש לא קדוש, הסיפור הזה מחזיר אותי 9 שנים אחורה למה שהיה לו בנתניה. גם אז הוא הסתכסך עם אשר אלון ותקף אותו בלי בושה עוד בהיותו בתפקיד! הבעיה של אשר שהוא לא היה אהוד על הקהל כמו איזי בק"ש והוא פחד לעשות מהלך שיתסיס את האוהדים עוד יותר. לבסוף כבר לא היתה ברירה אבל כנראה שזה היה מאוחר מדי וירדנו ליגה. אפילו שהיתה עוד חצי עונה את הנזק שגילי גרם שם כבר היה כנראה קשה לתקן.

3. סמואל אטו Member

אבל זה לא שהוא פיטר אותו רק כי הוא לא ענה לטלפון. זאת הסיבה שהוא לא ענה לטלפון.
    הדרך המקצועית של לנדאו הייתה חובבנית(לא עוקב אחרי שחקני בית,לא מעביר תדרוך טקטי,החלטות הזויות בהרכב) ובאיזה שהוא שלב מרוב חוסר הסכמות ביניהם לנדאו ביקש ששירצקי יפטר אותו.
    שירצקי סירב לפטר אותו,אבל לנדאו כל הזמן הזה התנהל כמו מישהו שלא מעוניין להישאר בקבוצה(בין היתר לא לענות לטלפונים).
    אי אפשר להשאיר מאמן שעושה דווקא.

4. Number 8 Member

זה שהוא לא ענה לטלפון היה הקש ששבר את גב הגמל.

5. eran levy Member

יש לי את התחושה - ותקנו אותי אם אני טועה - שאף אחד כאן בפורום לא מכיר את איזי או לנדאו באופן אישי ולא ישב איתם על כוס קפה ושמע מה יש להם לומר בגילוי לב. כל הדעות מבוססות על כתבות של עיתונאים, והרי ידוע לנו שלעיתונאים יש אינטרסים. אחד בעד גילי, שני בעד שרצקי. אחד נגד התערבות בעלים, שני קפיטליסט מושבע. אפשר לרדת מהדיון הזה, שרצקי הוא לא שחר, הוא אדם אימפולסיבי יותר ואת זה אי אפשר לשנות. אבל יש לו קבוצה והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. הוא יכול לפטר מאמן גם אם הנעליים שלו לא מוצאות חן בעיניו. זה העסק שלו, לא של אף אחד אחר, ואת זה חשוב לזכור לפני שמתחילים לבקר את הסיבות לפיטורין כשבעצם אף אחד מאיתנו לא באמת בקי בנושא.

6. Ice Cream חסה

א. נראה לי שקרייזיבלו דווקא כן מכיר את לנדאו ברמה מסוימת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    ב. לא צריך להרגיש אשמים בזה שניזונים מהתקשורת, תמיד בכל נושא יש כתב אחד עם עמדה אחד וכתב אחר עם עמדה מהופכת לו ב-180 מעלות. התפקיד כקורא זה לקרוא את כל המקורות וכל הפרשנויות של עיתונאים וסתם מגיבים (בדיוק בשביל זה יש פורום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx) ועל סמך כל זה (וגם אינטואיציות) לבחור צד.
    ג. הפועל 'איתוראן' קרית שמונה היא לא עסק לכל דבר.
    ד. למרות סעיף ג', אני כן מאמין שלבעלים יש את הזכות להוליך את הקבוצה לפי חלילו, ואולי אני מהאחרונים שמאמינים בכך. על אחת כמה וכמה כשמדובר באחד שתרם לקרית שמונה רבות. אבל עם זאת אפשר וצריך לבקר אותו כמו שאפשר לבקר בעלים של עיתון, של חנות רהיטים ואפילו של מכולת על איך שהוא מנהל אותה.

7. alexshw Member

8. Number 8 Member

הרי ההבדל בין עירוני קריית שמונה לליגת האלופות זה איתן טיבי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    איזי שירצקי חייב להירגע, מספיק הוא עושה בלאגן בתוך קריית שמונה, שלא ייעשה גם בושות כלפי חוץ.

9. Ice Cream חסה

שרצקי התלהם וקצת הוציא את עצמו רע, אבל גם אם קרית יוסף תשנה את שמה פעם נוספת לקרית איתוראן, הפסיקו לפרגן לאיזי על תרומתו הכבירה לקרית שמונה ולכדורגל הישראלי, וכל זה בשביל כלום. וקרית שמונה אגב במקום השלישי, עדיין חלק מהצמרת...
    http://www.globes.co.il/news/article.aspx?...arrow_Node_2605

10. סמואל אטו Member

חבל רק שכל העבודה הנפלאה שלו מתבזבזת בעיר בלי פוטנציאל כדורגל אמיתי.
    אם איזי היה לוקח את נתניה או הפועל פ"ת הוא היה יכול להרים אימפריה אמיתית.

11. Ice Cream חסה

1. היה חשוב לו לתרום לעיר פריפריאלית.
    2. הוא תרם לקרית שמונה הרבה יותר מקבוצת כדורגל.
    3. לא נראה לי שבהפועל פתח תקווה או מכבי נתניה היו עוברים בשקט אם כל מחלקות הנוער והילדים היו קוראות לקבוצה שלהם "איתוראן". אני יודע שאני לא רוצה כזה איש בבית"ר.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

סבע חותם בקבוצה.
    דעתכם על ההחתמה מצד המועדון הצפוני ומצד סבע עצמו?

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רכש מצוין של קרית-שמונה.
    אחת הסיבות שלטעמי ק"ש סיימה העונה מחוץ לאחד המקומות הראשונים היא שלא מצאו שם מחליף ראוי לבדש, היה את לנצ'ה ההונגרי שדווקא נתן קבלות אבל הלך אחרי כמה חודשים ואבוחצירה היה גם פצוע חודשיים ובכר נשאר עם מאוולי החלש ועאבד שהוא יותר קשר מחלוץ בהתקפה. ומלבד מכבי ת"א ואולי הפועל ת"א אחמד סבע היה משדרג התקפה של קבוצה בליגה וכאן לא מובן לי איך קבוצות כמו הפועל ב"ש, מכבי פ"ת ובני יהודה לא הרימו את הכפפה וניסו לצרף את סבע.

כמובן גם מדובר ברכש של הצהרת כוונות, ק"ש כבר עם פתיחת הקיץ מראה שגם בעונה הקרובה היא מתכוונת להיות קבוצת צמרת שתתמודד על תארים.

14. alexshw Member

סוס מת שהראש שלו גם לא מרוכז כבר 100% בקריירת משחק.
    מי רוכש חלוץ ישראלי בן 33.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מוזמן להאיר את עיננו למה לדעתך הוא סוס מת במקום לתת 3 כותרות וללחות על 'הגב'.

אחד החלוצים הטובים בליגה, גם בעונה יחסית חלשה שלו כמו בעונה החולפת עם קבוצה של נכים בנתניה הוא נתן 10 גולים בקלות, עם קבוצה טובה הוא שווה בקלות 15-20 גולים. ממה שאני רואה מדובר בחלוץ הכי חזק פיזית בליגה יחד עם פריצה הוא מעיף בלמים הצידה בקלות עם הכתף. מעטים החלוצים שיש להם יכולת ועוצמת בעיטה כמו של סבע כמו גם הימצאות ברחבה מצוינת.

הוא בן 33 אז מה? יש לו עדיין עוד שנתיים לפחות לתת ברמות הגבוהות של הכדורגל הישראלי.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/13