יש צורה ודרך אני מסכים, אבל דיברתם פה על זה שבעלים מתערב למאמן בעבודה שלו ושאסור לו לעשות את זה, זו לדעתי טענה לא נכונה, הבאתם גם את המקרה של יוסי מזרחי כדוגמא שלדעתי היא גם לא נכונה, אז מה אם ג'קי צועק לשחקנים תעשה א' או תעשה ב', זו זכותו, הוא הבעלים, בסופו של דבר מי שמקבל את ההחלטות זה אך ורק יוסי מזרחי. נחזור לקריית שמונה: אני לא ראיתי את רב"ש מתלונן כשגרז'יציץ' נותן משחקיםג דולים כשבפועל גרזיצ'יץ' הוא החתמה בלעדית של איזי שרצקי, בן שמעון בכלל לא רצה אותו בקריית שמונה, הוא העדיף שחקן אחר, אבל שירצקי התעקש וגרז'יצת'יץ הפך לאחד השחקנים הטובים בליגה, אני לא שמעתי את לנדאו בוכה כשאיזי הנחית לו חלוץ ברמה גבוהה כמו לאנצ'ה, חבעלים שמתערב זה הגיוני ולגיטימי, מסכים שיש דרך זו או אחרת, חוץ מזה שלדעתי שירצי הרים ללנדאו להנחתה, במוקדם או במאוחר, ההזוי הזה לנדאו היה מתפטר אבל אחריי כישלון מקצועי מהדהד.
רן בן שמעון הוא מאמן מצוין ופולטיקאי לא קטן. הוא היחיד שהצליח להסתדר עם איזי. כי הוא ידע מתי צריך להקשיב לו ומתי רק להנהן. האחרים פשוט לא מצליחים להתמודד עם זה.
במה הוא הצליח בקריירה שלו עד כה? חוץ מלדבר יפה בתקשורת הוא לא עשה כלום. במה הוא נכשל בק?ש? הוא קיבל קבוצה מוכנה והתחיל לפרק אותה לאט לאט. הכישלון הכי גדול שלו היה במשחק הראשון נגד באטה שהוא החליט לעבור למערך של 3 בלמים בגלל שנפצע לו הקשר האחורי. זה חוסר הבנה טקטי ברמה הכי בסיסית של המשחק.
וואו רק עכשיו ראיתי שהוא סיים את דרכו. עדיין לא ברור למה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
אל תדבר איתי על גילי לנדאו עד כה, אני בעצמי לא מחזיק ממנו, לא עשה יותר מדי בקריירת האימון שלו. בקשר להעונה, נגיד שטעה טקטית במשחק מול באטה בוריסוב, זה מעמיד את העונה ככישלון? איזי שרצקי היה חותם בעצימת עיניים לפני העונה על מעבר של 2 שלבי מוקדמות והגעה לשלב הבתים בליגה האירופאית. בקטע הזה קרית שמונה הצליחה עד כה ובענק. לא סתם, בהודעה הרשמית של המועדון, הניסוח היה שמודים לו על ההצלחה עד כה העונה. כי לא היה פה שום עניין מקצועי, נכשל או לא נכשל, והוא לא.
לכן אני אומר ששירצקי יאמן לבד את הקבוצה. ק"ש קבוצה נחמדה, אבל היא לא קבוצה גדולה. שירצקי צריך להרגע ולהבין שהוא מחתים מאמן שתפקידו לאמן. התערבות מקצועית מהבוס לעולם לא טוב. בצורה הזאת שירצקי בעצמו ימנע את ההתקדמות של הקבוצה שלו.
מה שהוא עשה נגד ק?ש זה כתם שאי אפשר לעבור עליו לסדר היום. זה מאפיל על כל העבודה שלו בתור מאמן ומוכיח בדיוק למה הוא נכשל בתור מאמן, בנוסף אתה מוזמן לקרוא את הכתבה בוואלה ספורט על לנדאו כדי להבין במה הוא עוד נכשל. איזי שירצקי לא אידיוט, אם היה לו מאמן טוב הוא יודע להיות לרדת ממנו, אבל הוא ראה את הכישלון של לנדאו וקיבל החלטה נכונה.
אתה מדבר באוויר ואני לא מבין לרגע לאיפה אתה חותר. תצביע על X, Y ותגיד לי בשורה למה גילי לנדאו נכשל. עדיין לא הבנתי את זה ממך.
אתה מחפש לראות תוצאות של 1-0, 2-0 ושאני יגיד לך ?זה הכישלון?, אבל הכישלון של לנדאו הוא בדרך, ואמרתי את זה כבר בעמודים הראשונים של הדיון הזה. הוא לא מאמן מספיק טוב, שירצקי ראה את זה וחתך עניינים. שירצקי ראה איך לנדאו מפרק חברתית וטקטית מכונה שלמה שלנדאו קיבל. איך שחקנים מבקרים אותו בפומבי בלי להתבייש. אני שוב אומר, תקרא את הכתב בוואלה, את הכתבה של תומר לי בספורט5 זה הכל כתוב שם במפורט.
כמה סמלי ששמעון אבו חצירא, זה שהחמיץ ברשלנות נגד באטה ובמשחקי הליגה עד כה, יכבוש צמד מול ליון יום אחרי שלנדאו עוזב.
גילי לנדאו אחראי למצב הנפשי של השחקנים שהוא מאמן וכנראה שהעבודה שלו בחלק הזה השפיעה על אבו חצירא לרעה. אחרי באטה הוא היה בלוף שלא מסוגל לכבוש מול מועדונים גדולים, אז מה? ליון זו קבוצה מהליגה הלאומית?
וביום אחד המצב הנפשי של אבוחצירא השתפר פלאים אם היית עוקב קצת אחרי הקריירה של אבוחצירא הייתה רואה שבכל עונה יש לו תקופת בלוף שהוא מחטיא מול שער ריק אין פה שום קשר למאמן מה שגם שאחד מהגולים היה בפנדל אתה לא אוהב את גילי אתה לא חושב שהוא מאמן טוב סבבה זכותך אבל כמה אפשר?