עידן טל- לאן?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏16/1/06.

1. Igi Member

אם טל עובר לבית"ר/הפועל, אני אישית בא למשחק נגדם רק כדי לקלל אותו...

2. EL Capitan Member

את אופציית הפועל אתה לא לוקח בחשבון, אה?

ואגב, עידן טל, למרות כל ההערכה שלי אליו כשחקן, הוא בן אדם שחצן, ככה שלהגיד "לא פלצני כמו ראובן עטר", זאת טעות מרה.

3. burning soil Member

בית"ר מכחישים שהציעו חוזה לטל. טל "מסרב" לחוזה של גאידמק. לא נראה לכם קצת
    תמוה? לאירופה הוא בטח לא ייצא כך שאני מניח שהתחרות מצד הקבוצות בארץ
    פתוחה לגמרי. מכיוון שטל עושה תרגיל לכולם הכל פתוח לגבי עתידו.

4. yarin13 Member

לדעתי טל צריך להשאר בחיפה.... בגלל:
    1. בחיפה הוא יהיה כוכב...
    2. אם יעבור לחו"ל ישחק פה ושם...
    3. בבית"ר יש יותר מדי שחקנים בתפקידו...
    אז בקיצור תשאר במכבי...

5. d3fton3s Member

הצעד הנכון לפי דעתי הוא להשאר בחיפה לפחות לעוד עונה, כי אם הסגל באמת ישאר כמו שהו, חיפה תהיה מגובשת ומוכנה כראוי למוקדמות ליגת האלופות בשנה הבאה ובעלת סיכוי כלשהו לעלות, תלוי כמובן בהגרלה, דבר שיתן לטל את כל החשיפה שירצה ויעלה את ערכו העתידי (כשמדובר על שכר כמובן). כרגע הזיגזג שלו נראה יותר תמוה מההצגות ערב פתיחת העונה, וכאשר היום הוא אומר שהוא רוצה ללכת לקראת שחר כי "הלב שלי ירוק" אני לא קונה את זה.. עם כל הסיפור הזה עידן טל עכשיו יודע שהוא איבד את אהבת הקהל כפי שהיתה עד כה..

בכל מקרה, ישאר, ילך, שיהיה לו לבריאות. סמל הוא לא. בית"רי אתה משווה אותו לראובן עטר? אל תצחיק אותי. תגדיר לא פלצני..

6. צהוב עולה--> מכבי נתניה! Member

אני חושב שהכי כדאי לעידן ללכת לקבוצת אמצע טבלה בליגה הספרדית הראשונה כמו סנטאנדר או משהו בסגנון. מה שכן, הוא ייעשה את הטעות של החיים שלו את יילך לקבוצה בליגה השניה כמו סלמאנקה ויחזור אחרי שנתיים הביתה- זה ידפוק לו את הסיכוי לחזור שוב לאירופה. אם אין הצעות טובות מחו"ל ששיחתום בהפועל ת"א או מכבי חיפה ובשוםן אופן לא בבית"ר.

7. d3fton3s Member

8. שגיא Guest

וטוב שכך. עידן טל סתם לכולם את הזה בהחלטה הסופית שלו לחתום על החוזה ששחר הציע לא וסופסוף נסגרה הסוגיה הזו.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, קצת באיחור אבל חייבים להחזיר את הדיון הזה לעניינים עם החתימה המתקרבת בבולטון.

אני אישית די מופתע שטל הצליח להגיע לקבוצה מכובדת בגיל כזה, מעולם לא ראיתי אצלו שום דבר שיכול באמת להביא אותו לאירופה. האם לדעתכם הקדנציה הזאת תהיה יותר מוצלחת מהנסיון הקודם באנגליה באברטון? או שאחרי בניון את בן חיים, גם ליניב קטן יהיה מקביל בבולטון?

אני משום נוטה לאופציה השנייה..

10. d3fton3s Member

"עידן טל חתם בבולטון"
    הכותרת של העיתון מחר. גם כאן, טוב שזה נסגר, נמאס מהסחבת איתו. שרק הצלחה תהיה לו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. נדב מיכאלי Member

בהצלחה לעידן טל בבולטון,ברור שעל ההתחלה הוא לא ישתלב בהרכב אבל הוא צריך סבלנות.
    ועכשיו חיפה יתחילו לחפש מחליף ברמה של עידן טל.מקווה שלא ימצאו.

12. burning soil Member

טל יוכל להנות מעזיבתו הצפויה של גארי ספיד,זה לא יהיה קל להיכנס לנעליו,וכמובן שאלרדייס
    מגזים במקצת כשהוא משווה את היכולות של טל לאלו של יוסי בניון,אבל הכל אפשרי מכיוון
    שלטל יש נסיון אירופי בנבחרת ובקבוצות השונות שהוא עבר בהן במהלך הקריירה.

13. city Member

גארי ספיד יעזוב? איפה ראית את זה?
    הכל מקרה גם אם ספיד לא יעזוב, הוא יהיה בשנה הבאה בן 35 בערך ואין מצב שהוא יצליח לסחוב עונה שלמה בלי פציעות ומנוחה תכופה. בדיוק בשביל זה בולטון החתימה את עידן טל, שיוכל להיכנס לנעליים הגדולות של ספיד ולתת לו מנוחה.
    לטל יש את כל הנתונים להצליח: ניסיון (שיחק כבר באנגליה), יכולת טכנית (התמודד טוב מאוד בנבחרת מול שחקנים ברמה עולמית) וקבוצה מתאימה (בולטון קבוצה שיודעת איך לגרום לזרים להשתלב, שחקנים מכל הגלובוס הצליחו להשתלב שם: מתוניסיה, יפן, פורטוגל, וגם מישראל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx).

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אענה על השאלה שבכותרת של האשכול.
    פשוט מאוד, להצלחה יפה.
    אני זוכר שכאשר יוסי בניון ואפילו אייל ברקוביץ' עברו לליגה האנגלית, על שניהם אמרו שהם חלשים מדי כדי להתמודד עם הכדורגל האנגלי וששמה אין להם סיכוי לעשות חצי מהדברים שבארץ הלכו להם בקלות. אבל אותם אנשים שאמרו את זה לאחר מכן סתמו יפה את הפיות שלהם ומחאו כפיים מתי שהיה צריך. מה שיוסי בניון ואייל ברקוביץ' עשו בארץ, אותו דבר הם הצליחו לעשות שם.
    לדעתי זה בדיוק מה שצפוי לקרות עם עידן טל, בהתחלה אולי יהיה לו קשה, אבל אחרי זה הוא יהיה טוב, כי הוא איש שיודע מה זה כדורגל.
    אני מאחל לו בהצלחה, ככל שיהיו לנו יותר נציגים בליגות בכירות, מה טוב ומבורך.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/06
  15. אלי מתחן Member

האמת בנבחרת הוא היה יחסית בינוני, הוא לא הצליח להתמודד ברוב המקרים עם האגרסיביות של היריבות במרכז המגרש.