גם אני מכיר אותם... המנהל שלהם כותב באקסטרים. גאון כדורגל ספרדי ואחלה בנאדם... ובחזרה לדיון, ויסנטה(זוכרים אותו ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ) צפוי לפתוח בהרכב של ולנסיה במשחק הליגה הקרוב של ולנסיה מול נומנסיה.
לאפורטה החליט שלבארסה יהיה בשנה הבאה ספונסר מרכזי שיופיע על חולצות השחקנים. 2 המובילות בדרך לחתימה על החוזה היוקרתי, הן ממשלת סין עם הכיתוב "בייג'ין 2008" או חברת התועפה הלאומית של קטאר. מדובר על סכום שנע בסביבות 20 מיליון דולר לשנה.
וזאת תהיה הפעם הראשונה שלבארסה יש ספונסר במרכז החולצה. צרכים כלכליים עושים את שלהם... ודבר נוסף- ככל הנראה ויסנטה דל בוסקה ישוב בעונה הבאה לספרד, ויחליף את אירורטה בריאזור.
ההחלטה על ספונסור נפלה מזמן מזמן, ולא כפי שמשתמע בידיעה המטופשת בוואלה ספורט. פשוט חיכו להצעה הגבוהה. תוך מספר שבועות, יהיה הסגם עם מארגני אולימפיאדת בייג'ינג 2008. נקווה לראות את ויסנטה חוגג קצת על נומנסיה החלשה. שחקן ענק.
לא רק בייג'ין 2008, אחרי זה מדובר על פרסום משחקי אסיה 2010. הדיווחים באיטליה- מילאן מציעה על ואן בומל 9 מיליון יורו. רק כדי לראות שאני זוכר נכון, כמה בארסה הציעה עליו? יותר, נכון?
"אופציה לפרסום של משחקי אסיה 2010" רצית להגיד. כלום. הוא מסיים חוזה. וזה הכל בסך הכל הדלפות מכוונות של הסוכן החרוץ שלו, רוב יאנסן, שמתכונן למשא ומתן הסופי על השכר של מרקי. מסורת זה טוב ויפה, אבל כשנכנסים שיקולים קרים והגיוניים, אין לה מקום.