עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור. תשווה את בניון לניהאט. ניאהט הוא שחקן שיכול לשחק בקבוצות הגדולות באירופה,
    בניגוד בניון, שהטופ של היכולת שלו משתווה לרמה של אספניול (ואני לא מזלזל באספניול,
    היא פשוט לא קבוצה שבאמת מתחרה על משהו).

2. Bensh Member

תסכים איתי שהיכולות של בניון לא תואמות לרמה של סנטאנדר.
    הוא מתאים לקבוצות כמו טוטנהאם, אספניול, ואפילו בטיס.

3. SUPER-INTER Member

צודק בניון עדיין לא ניהאט אבל יש לו מקום בקבוצה אחרת, חזקה יותר , אפילו מחוץ לספרד
    פשוט ראסינג קבוצה נחותה ואפורה (לא שבניון כזה גדול אגב).

4. Barcik Member

שוב זה. בטיס? במקום אדו או פרננדו? אולי מחליף. ולהשוות את בניון לניהאט? אלוהים ישמור.

5. Bensh Member

איפה השוויתי את בניון לניהאט?!?!?!?!
    אלוהים ישמור, כולה נתתי דוגמא שמזכירה את הסיפור של ניהאט!

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בספרס הוא לא נכנס אפילו לרוטציה. בכלל, הוא לא מתאים לליגה האנגלית.
    בכל אופן, אולי סלטיק או ריינג'רס יכולות להתאים לדביל הזה, אבל בספרד אני לא רואה
    יותר מדי קבוצות שטובות יותר מסנטנדר, והוא מתאים להן (צאו מנקודת הנחה שההכרות שלי
    עם הליגה הספרדית לוקה בחסר, אז אל תכנסו בי).

7. אלי מתחן Member

שערים כמו שבניון נתן במשחקים של הנבחרת, לא הרבה שחקנים מסוגלים גם מול נבחרות חלשות יותר משוויץ, אז אל תזלזל.
    לבניון יש יכולת טכנית מהרמה הגבוהה ביותר, לא נופל מהרבה מאוד שחקנים מהרמות הגבוהות, בסנטאנדר החלשה הוא לא בא לידי ביטוי כמו שהוא יכול, והוא יכול הרבה יותר.

לדעתי הוא מתאים לקבוצות צמרת תחתונה (ויאריאל, אתלטיקו, אספניול) שם הוא יכול להתבטא יותר בגלל שהמשחק שם יותר התקפי.

8. Yeste Member

ממקום -1 עד -13 אין לו מקום בהרכב של שום קבוצה.הוא לא יעבור לקבוצת תחתית אחרת . ( הכוונה חאטפה ,נומנסיה אלבסטה)
    במיורקה ,מאלגה ולבנטה אין לו מקום בהרכב. במיורקה הוא לא ישחק במקום לואיס גרסיה\ארנגו\רומאו,אוקובו ואולי דליבסיץ' (אם יחזור) . במאלגה חואן רודריגז ומיגל אנחל תופסים לו את המקום ,ובלאבנטה,אם סרחיו גרסיה שחקן ספסל אצל שוסאר,אז יהיה קשה לביון להכנס להרכב.
    המסקנה -שאם רסינג תירד(אני מהמר שכן) אז התחזית האופטימית מבחינתו תהיה לעבור לליגה אחרת, כנראה האנגלית,ושם הוא יוכל למצוא לעצמו בכיף מקום בהרכב של קבוצה שמתמודדת על מקומות לאירופה. התחזית הפסימית - שהוא ירד עם ראסינג לסגונדה. בכול מקרה,בליגה השנייה בספרד יש הרבה מאוד שחקנים טובים ממנו. ככה שזו ממש לא בושה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/05
  9. Yeste Member

ה"אס" מפרסם היום שמיגל אנחל,הקשר המעולה של מאלגה(בוגר מחלקת הנוער של בארסה)
    בדרך לבטיס.
    http://www.diariosur.es/pg040901/prensa/fotos/200409/01/040D3UL-DDD-P1_1.Xxx

10. Mokesh Member

מיצ'ל סלגאדו, שנפצע בתחילת המשחק אתמול אחרי שבכלל היה בספק למשחק (קיבל בעיטה לברך הכואבת מנדבד), ייעדר כנראה גם ממשחק הגומלין בטורינו שיתקיים ב6 במרץ, ויפסיד את המשחקים נגד לה קורוניה, בטיס, ולנסיה, חטאפה וכנראה גם ייעדר נגד מלאגה.
    מי שיחליפו אותו יהיו כנראה ראול בראבו (שהיה לו משחק מעולה אתמול) ופאבון.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

http://www.clubatleticodemadrid.com/img_upload/fotos_at_aldia/sosa-aficfto1.Xxx

12. Yeste Member

מתחמם באתלטיקו מדריד.
    סז'אר פרננדו יזרק בסוף השנה. חאבייר אירורטה ,קרלוס בי'נצי(ההוא מבוקה ג'וניורס) וחבייר אגירה ,המאמן המקסיקני של אוססואנה מעומדים כרגע להחליף אותו.
    מעניין אם ההנהלה של הקולוצ'ונרוס באמת ילכו בכול הכוח במטרה להחזיר את הקבוצה שלהם לצמרת הכדורגל העולמי,מה שבטוח-בליגה הספרדית, זה לא יהיה קל.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/05
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שכחת לציין שקראת על זה ב-AS

14. Barcik Member

:aaarofl:

אבל לצורך הפנטזיה - דווקא מעניין. חאבו באתלטיקו נשמע כמו רעיון בכלל לא רע. חבל רק שזה כבר יהיה בלי טורס.

15. קינג לדלי Member

טוטנהאם הקבוצה שלי תחתים כנראה בסוף העונה את סזאר ברוטו שוער חטאפה או משהו כזה. השוער בן ה33 ששיחק גם בסקוטלנד ויגיע כמחליף לרובינסון אמר : "אנגליה זה חלום ! אל תנסו אפילו להשוות את האווירה במשחקים באנגליה לספרד...רק לדמיין אותי מול הקהל האנגלי אני מתרגש " מישהו מכיר את השוער הזה ? דווקא השם שלו מצלצל מוכר...אני מקווה שהוא לא איזה סתם שוער...