סתם משהו שמעצבן אותי, כל שחקן שקבוצה מעוניינת בו ישר מצהיר שזה החלום שלו לשחק בקבוצה הזו למרות שלפני כן הוא לא אמר כלום, הדוגמה הקלאסית לכך היא רונאלדיניו שטען כל הקיץ שעבר שהוא חולם לשחק במדי השדים האדומים ושאפילו בלילה הוא חלם על זה ובלה בלה בלה ובסוף עבר לבארסה ואמר שהוא תמיד חלם לשחק בברצלונה וכו', ממש מעצבנת אותי הצביעות הזו של השחקנים, למישהו כאן זה גם מפריע או שרק אני מוזר כזה?
שמע, לגבי לואיס פאביאנו ואטו אני באמת לא יודע אם הם באמת מתכוונים לכך, אבל אני בסך הכל העתקתי את מה שכתוב מהעיתונות. אני יודע ששחקנים כמו דייגו, רוביניו ורפאל ואן דר ווארט אמרו שהחלום שלהם לשחק בבארסה, ואני ראיתי אותם אומרים את זה בתוכניות מסויימות בטלוויזיה. להרבה שחקנים צעירים יש את החלום לשחק בבארסה, מכיוון שהם היו בגילאים 10-12 בערך, בארסה הייתה בימי הזוהר שלה, וכנראה הם היו אוהדים שלה.
סבבה, אבל אטו לפני שבוע בערך יצא בהודעה לעיתונות שהוא אוהב את ריאל מדריד ושכל דבר רע שקורה להם כואב לו על כך (ולחגוג עלינו כל שנה בברנבאו לא כואב לך יא מניאק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) ושהוא היה שמח לחזור לריאל ועכשיו פתאום הוא כבר רוצה לשחק בבארסה בלה בלה בלה. וזה בכלל תקף לגבי כל שחקן, למשל עכשיו טוטי אומר שהוא רוצה להישאר ברומא או לעבור למדריד, בסוף הוא יעבור לצ'לסי ויגיד שהוא תמיד חלם להגיע לצ'לסי וכו', זה פשוט מעצבן אותי, אם שחקן רוצה לשחק בקבוצה כלשהי והקבוצה הזו רוצה אותו אז שיעבור לשם, אם לא אז שלא יפתח את הפה לעיתונות, למשל דמיאן דאף אמר שהמעבר לצ'לסי הוא מעבר מאוד קשה בשבילו כי הוא צריך לעזוב את ברמינגהם (משם הוא הגיע, נכון?) ולא אמר שהחלום שלו היה תמיד לשחק בצ'לסי, אני מבין שהשחקנים רוצים שהאוהדים יאהבו אותם אבל אל תעשו את זה בצביעות.
ואלדנו אומר שהם ילמדו את הלקחים מהעונה הזו וינסו לבנות סגל עמוק ומאוזן, סוף סוף תופשים שכל, זה היה ברור שאם פרז רוצה להיבחר שוב הוא צריך לעשות שינוי, עכשיו להביא עוד בלם צעיר וקשר אחורי וזהו, אנחנו מסודרים (ואמרתי עוד בהפסד לאוססונה שאוהדי בארסה יכולים לשמוח בינתיים אבל שנה הבאה עם סגל מאוזן ועם הגנה יהיה הרבה יותר קשה לקחת מריאל נקודות).
פאק...הם כנראה קיבלו עכשיו שכל שם בריאל.... 22 מליון לסמואל זה בהחלט סכום יפה, ואותו וולטר סמואל אמור להיות זה שייצב את ההגנה המחוררת לחלוטין של ריאל מדריד. עכשיו גם נקודת התורפה והחולשה שלהם הפכה פחות משמעותית... מפחיד...
החולשה של ריאל היא לא רק בעמדת הבלם. גם בעמדת הקשר האחורי,בקאהם לא יודע לעשות הגנה ןהשחקן היחיד שיכול לעזור הוא מקללה. משום מה נראה לי שמקללה ילבש לבן בשנה הבאה. אפשר לנסות לגנוב את דאוידס מהקטלונים. לא נראה לי שזה יהיה כול כך קשה. ברצלונה בחובות,אין להם כסף.
אני לא הייתי סומך על זה, דווידס יישאר כנראה בבארסה ואם לא הדרך שלו למילאן סלולה. יכול להיות שאמברוסיני יגיע לריאל, וגם אל תשכחו שעכשיו שסמואל הגיע הלגרה יכול לעבור לשחק כקשר אחורי.
בחובות ועם תקציב של 40 מיליון יורו לרכישות לעונה הזו. מקס, אני לא כל כך בטוח שלמדו שם את הלקח. לפי דעתי, זוהי קודם כל קנייה לתדמית של פרז (שעכשיו יבחר בטוח), שלמעשה אומר "כן, אני יודע שצריך הגנה". אבל, נראה לי שהצוות המקצועי של ריאל שוגה באופן עצום ומאמין שעצם הקנייה של מגן בעל שם תפתור להם את כל הבעיות. היא לא. יש להם עכשיו כלים יותר טובים, אבל אם הם לא ידעו איך לעשות מזה קבוצת כדורגל הם לא יהיו טובים יותר מאשר העונה. האם לדעתכם זוהי הרכישה הגדולה של פרז בקיץ, או שהוא עוד לא סיים? לפי דעתי, הוא יקנה עוד שחקן (התקפה), ויוכיח כנראה שהוא לא למד את הלקח, ושהוא קנה רק סמואל רק בגלל השם שלו.
ואלדנו אמר שזה עוד לא הסוף ושרוצים לבנות בריאל קבוצה עם עומק בספסל שהשחקנים לא יגיעו תשושים לחודשיים האחרונים של העונה והוא גם דיבר על זה שהם רוצים קבוצה מאוזנת ושכנראה יביאו עוד קשר אחורי. אני מקווה שהם אכן יעשו כך ושיביאו גם שחקנים שהם לא כוכבים.
צריך לפטר את ולאדנו,הוא מזיק למועדון. ללא ספק אין לו יכולת להיות הנהל המקצועי של המועדון הגדול בעולם.