עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכם במשפט אחד על מה שחשבתי עליו...

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

Blazer Magazine

3. NewcastleFan Member

יהי זכרו ברוך. נכון הוא לא היה אהוד על הרבה אנשים אבל הוא הכניס המון צבע ואמר את הדברים שיש לו בלב.
    http://www.marca.com/img/varios/fotoprueba.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/5/04
  4. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, חיל ביקש אינספור פעמים מכל קרוביו שביום שהוא ימות הוא ירצה שארונו יתעטף בסמל אתלטיקו מדריד. אכן בקשתו מולאה...
    ולמי שיש הארץ, היום הייתה כתבה גדולה עליו. עצוב לי כל כך.... באמת...

5. John Barnes Member

המשפט "גאונים\אומנים גדולים מוערכים רק לאחר מותם" מוכיח את עצמו.
    פתאום כל העיתונאים מהללים אותו, שכחו שלפני זה רצו לתלות אותו.

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשנת 1969 גג מסעדה בתוך מבנה שבנה חיל קרס ונהרגו 58 איש! חיל נשפט ל- 3 שנים וחויב בפיצויים אבל חברותו הטובה עם הגנרל פראנקו גרמה לכך שפראנקו חנן אותו והוא ישב בכלא שנה וחצי.
    היום ב"ספורט הארץ" היה סיקור על חייו של חיל וזה משם, יש שם עוד כל מיני פרטים.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא מאמין שבהארץ יכתבו משהו טוב על איש ימין מובהק.

8. Max Member

רומא הגיעה להסכם עם ריאל לגבי וולטר סמואל וככל הנראה הבלם הארגנטינאי המצויין יחזק את ההגנה המפורקת של ריאל בשנה הבאה, החוזה אמור להיחתם עד סוף השבוע.
    זה לקוח מסוקראייג' אבל הכתבה שם מופיעה באיטלקית ככה שלא הבנתי ממש מה הולך שם, שמו של מוריינטס נכתב בכתבה וגם שמו של אמרסון, אני מחכה שהם יתרגמו את זה לאנגלית שאני אבין הכל.
    אבל סוף סוף ריאל קונה בלם (זה היה צפוי שיביאו בלם לפני הבחירות שהרי פרז צריך בסיס כלשהו לבחירות והנה הוא מביא אותו).
    לא עוד עונה שלמה בלי לשמור על שער נקי, לא עוד לתלוש שערות כל 5 דקות במשחקים של ריאל בהתקפה של היריב, סוף סוף יהיה לנו קצת שקט בחלק האחורי (כמובן אחרי שיעיפו את קיירוש ויביאו עוד לפחות קשר אחורי אחד ואם יביאו עוד בלם מה טוב).
    לרגע הזה אני כבר חיכיתי מאתמול בצהריים כאשר אמרו שסמואל יחתום כנראה בריאל ביום שני כמעט כל חצי שעה בדקתי באתרים לברר אם הוא חתם וסוף סוף זה הגיע, נראה לי ההחתמה החשובה ביותר של ריאל ב 5 שנים האחרונות.

9. Romario Member

מקס, וולטר סמואל אכן קרוב מאוד לחתימה עם ריאל, אך הוא עוד לא חתם. שום דבר עדין לא סגור.
    עברתי עכשיו על כל עיתוני ספרד הגדולים, ולא ראיתי שם משהו על וולטר סמואל.

10. Max Member

נראה לי כל העיתונים הספרדיים עסוקים יותר מדי בכל הקטע של האולימפיאדה במדריד תהיה או לא תהיה ודי הזניחו את הכדורגל כרגע, והאלמונדו דפורטיבו די שם זין על ריאל ככה ש...

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום אני רואה בעיתונים שפרננדו מוריינטס נחשק על ידי ארסנל שכבר התעניינה במחיר שלו (כנראה סביב ה- 17 מיליון יורו) והוא עצמו אמר שזה כבוד גדול בשבילו. נחכה לראות מה יהיה. אחרי העונה הזו אני לא חושב שזה חכם מצד ריאל.

12. Barcik Member

אהם... זה פרסום של ה"סאן". בקיצור, לא.

ה"אס" מפליץ:
    http://www.as.com/portada/imgs/portadas/galacticos1905.Xxx

13. Romario Member

אין צורך בהתרגשות. ה"אס" תמיד ידוע בהפלצות המטומטמות שלו. זה ברור שלפחות 3 שחקנים אפשר להוריד מהרשימה הזאת, שבטוח לא יגיעו לריאל.

14. Romario Member

כמה חדשות בנוגע לבארסה:

http://www.repubblica.it/images/speciale/calcio/juventus/trezeguet.Xxx

לפי האלמונדו, יובה הציעה לצ'לסי עיסקת חליפין. העיסקה הזאת תיכלול מעבר של טרזגה לצ'לסי, תמורת אדריאן מוטו שיעבור ליובה. טרזגה עצמו חוזר ואומר שהוא רוצה לשחק אך ורק בבארסה, ושיש לו כבר הסכם איתה.

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20040519a/9jbaptista.Xxx

שם חדש שעלה שהצטרף היום לרשימת ההתעניינות של בארסה, הוא שחקן סביליה, חוליו באפטיסטה, שכבש 19 שערים העונה. באפטיסטה אמר היום שהוא היה מאוד רוצה לשחק עם רונאלדיניו ובלטי בבארסה, ומנסה ללחוץ עליה להתחיל במשא ומתן עם סביליה על העברתו.

http://www.soccersaints.com/images/etoo.Xxx

שם נוסף שעולה בימים האחרונים הוא סמואל אטו, החלוץ המצויין של מאיורקה. סוכנו של השחקן אמר שסמואל היה מעדיף את בארסה על פני ריאל, וזאת מכיוון שבארסה קבוצה צעירה יותר עם שאיפות לעתיד. כולם יודעים את הקושי הרב בההעברה הזו. ריאל היא זאת שמחזיקה ב-כ50 אחוז מכרטיסו של השחקן. לא נראה שהם הולכים לוותר עליו כל כך מהר, ועוד במיוחד בשביל בארסה. מה גם שאטו ייחשב כזר.

http://www.gazetaesportiva.net/esporteilustrado/futebol/brasileirao/2003/0907_spfc_x_ponte/fotos/03.Xxx

לואיס פביאנו, החלוץ המצויין של סאו פאולו, גם הוא שם שמדברים עליו די הרבה בזמן האחרון.
    הוא הביע כבר את רצונו לשחק בבארסה לא פעם, ואפילו אמר שזה החלום שלו.
    ההעברה הזו גם היא תהיה מאוד קשה, כי בסאו פאולו לא מתכוונים לוותר עליו. הם הודיעו לבארסה שאם היא רוצה את לואיס פאביאנו, היא צריכה להציע את סעיף השחרור שלו, שעומד על כ-20 מיליון דולר. דבר שבארסה כנראה לא תמהר כל כך לעשות.

עוד שמות שמתגלגלים, אך שווים פחות התייחסות לבינתיים: די ואיו, באלאק, לוקה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/04
  15. John Barnes Member

בקשר לאטו , אין בעיה כי סביולה השיג לפני כמה ימים דרכון איטלקי והוא לא נחשב כזר.