עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Quique_Flores Member

לא יפה...

אם פאבליטו יעבור אליכם, אני אאחל לו המון בהצלחה ושיבשל כמה שיותר

2. city Member

אני לא נוהג להגיב פה בפורום הספרדי כמעט (וחבל שכך), אבל לדעתי ולנסיה עשתה רכש מצוין הקיץ. דל הורנו הוא מחליף ראוי לפאביו אורליו ומוריינטס, שאיכזב בליברפול, יכול לשחזר את יכולתו הטובה משנים קודמות. אני רק מקווה שהוא לא יעלם כמו קלייברט.

3. Waters Member

קלייברט נעלם עוד שהיה בניוקאסל.

4. city Member

קלייברט נעלם בניוקאסל בדיוק כמו שמוריינטס נעלם בליברפול, השאלה היא למה ולנסיה ממשיכה ללכת על שחקנים כאלה.

5. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

קלייברט התחיל את ההיעלמות שלו כבר בעונה האחרונה שלו בבארסה, המשיך אותה בניוקאסל, והעונה גם בולנסיה. ומאז עדיין מחפשים את הילד שכבש את שער הניצחון של אייאקס על מילאן בגמר האלופות ב-95'.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

דואגים לאיכות הסביבה וממחזרים.

7. Barcik Member

תוקן.

8. Yeste Member

חחחח

קלייברט בהחלט בלוף גדול. אין ספק שהוא (היה) שחקן מוכשר מאוד, אבל האופי הבעייתי שלו מנע ממנו לדעתי להגיע רחוק יותר. בסך-הכל מדובר בשחקן שמעדיף יותר לבלות במסיבות MTV מאשר להתעסק בכדורגל, ולא בכדי הקריירה שלו נראית היום כפי שהיא נראית. הגיל שהוא נמצא בו בשלוש השנים האלה שבהן הוא נעלם מהמפה הוא הגיל שבו שחקני כדורגל אמורים להגיע לשיאם. קלייברט העדיף לבזבז את זה על מסיבות ולכן הוא גם בילה את רוב העונה הנוכחית במשחקים עם הקבוצה של ולנסיה ב'.

9. אזורי אלופה Member

קלייברט לא שיחק פעם אחד במדי ולנסיה ב', הוא רוב העונה היה פצוע.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחחח אהבתי...
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Yeste Member

אזורי אל תהיה קטנוני. בסה"כ התכוונתי לכך שגם כשהוא היה כשיר הוא מיעט לשחק.

12. EL Capitan Member

סורי על חוסר העידכון שלי כבר במשך שבוע כאן. אני מקווה לפתוח ממש בקרוב דיון חדש של העברות, ובהודעה הראשית אתם כבר תדעו על כל מה שהיה בכל קבוצות הפרימרה.

למי שלא יודע, קלייברט מסוחסך עם קיקה בשל בעיות משמעת, וקראבוני מחפש לו קבוצה לעונה הבאה.

בינתים, ויאריאל תשחק היום את משחקה הראשון הרשמי בעונה הקרובה במסגרת האינטרטוטו. ויאריאל בשנים האחרונות ניצחה כמה פעמים את האינטרטוטו, על מנת שתוכל לשחק בגביע אופ"א, וזאת המטרה שלה גם העונה. זה יהיה משחק הבכורה הרשמי של שלושת הכוכבים ניהאט, קאני ופירס, שהגיעו לקבוצה הקיץ. חוסה אנריקה, שהגיע לקבוצה מהיריבה העירונית, לא יערוך את הבכורה שלו בויאריאל בגלל פציעה קטנה. גם ארואברנה, הקפיטן השני של הקבוצה, פצוע, ולכן אלקנטארה, מגן שמאלי צעיר מהקנטרה של הקבוצה, יפתח בהרכב. סנה, ריקלמה, גיז'ה פרנקו וסורין, שנטלו חלק במונדיאל בגרמניה, ינוחו. המשחק ייערך במדריגל, ויהווה פתיחת עונה רשמית לקהל הבייתי. היריב היא מאריבור הסלובנית.

ה11 המשוערים: ברבוסה (הגיע הזמן, פלגריני); חאבי ונטה, גונזאלו (החלים לגמרי מהפציעה), קיקה אלוורז (הקבוצה עדיין מחפשת בלם אחר במקום הקפיטן), אלקנטארה; טאקינארדי, חוסיקו (שבינתים נשאר בקבוצה למרות הכל), קאני, פירס; ניהאט ופורלאן.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/06
  13. Quique_Flores Member

קים, יכול להיות שראית משהו בעתונים הספרדים לגבי עזיבה אפשרית של אז'אלה עוד הקיץ? (שמעתי שרוצים למכור אותו ובגלל זה הם רוצים למכור אותו הקיץ, בסוף העונה הבאה מעבר שלו ייעשה בחינם וכמו שהספקתי להכיר את ההנהלה הקמצנית שלנו הם רוצים לעשות כסף מכל מה שזז)

14. Rudess Member

אני מסתכל עכשיו באינטרנט ורואה שויאריאל עושה בקושי 1:1 בבית באינטרטוטו מול מאריבור הסלובנית?! העונה של הצוללת הצהובה מתחילה כל כך מוקדם השנה?

15. XabiAlonso Member

ויאריאל הפסידה 2-1 למאריבור הסלובנית (ועוד בבית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ) ויאריאל גם סיימה את המשחק עם 10 שחקנים..