עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. אבוקסיס Member

עם כבר מדברים על ולנסיה, אז ולנסיה הציגה היום רישמית את האיצטדיון החדש שיתחיל להבנות משנה הבאה, ויושלם ב2009, ה'ארנה' שיחליף את המסטאייה שיעבור ללבאנטה השכנה, יכיל 75:000 אלף מקומות, ויהיה אחד המודרנים באירופה.

http://img240.imageshack.us/img240/646/060616estadio018rr.Xxx

http://img238.imageshack.us/img238/7601/060616estadio088nx.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/06
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים.
    בתמונה השנייה הוא מזכיר במעט את האיצטדיון של באיירן .

אבל איזה יופי של איצטדיון זה נראה

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הולנד!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

4. EL Capitan Member

קיקה פירסם את רשימת השחקנים, שיטלו חלק במחנה האימונים של הקבוצה לקראת העונה הקרבת ובאה. שלושת האיטלקים- די ואיו, קוראדי ופיורה- חוסה אנריקה, רופטה וקלייברט לא נכללים ברשימה הזאת.

מריו רגיירו, שחקן שלא ידוע בכלל, אם הוא נמצא בתכניות של קיקה לעונה הבאה, קיבל את האזרחות הכפולה, מה שמשפר את סיכויו להשאר בולנסיה, או מה שיקל על מעברו לקבוצה אחרת בפרימרה.

לקי, שהיה מושאל מלאציו בעונה החולפת, ימשיך לשחק בסלטה גם בעונה הבאה, אחרי שהקבוצה רכשה אותו באופן סופי.

5. EL Capitan Member

6. Yeste Member

איכסאסונה בהחלט מתחזקת. טוב, נו, אני מאמין שנסתדר גם עם שלוש נציגות בCL.

7. EL Capitan Member

בטיס הציעה את דני לחרז. ראסינג החתימה את לואיס פרננדז, מגנה השמאלי של בטיס, שמסיים תקופה לא קצרה במועדון האנדלוסי.

דייגו ריבאס חתם בריאל סוסיאדד, לאחר שזאת סוף סוף שילמה לחטאפה את סעיף השיחרור הזעום שלו, שעמד על 3 מליון יורו בלבד.

אספניול ובארסה הגיעה להחלטה בנוגע לסופר קופה הספרדי: שתי משחקים ב17 וה20 באוגוסט.

החונטה של אתלטיק בילבאו תודיע הערב על פיטורים של חאבייר קלמנטה! למה? קלמנטה העביר ביקורת על ההנהלה, שנתנה לו שחקנים שהוא לא ביקש (חאבי מרטינס, לדוגמא). בחונטה כועסים מאד על דבריו של המאמן הותיק, ויודיעו הערב על פיטוריו.

סביליה לא תעשה כלום כדי למנוע את מעברו של סאביולה לארסנל, אלא תמשיך לחפש אחר חלוץ אחר.

בסארגוסה רוצים לסגור סוף סוף את עסקת איימאר בשבוע הבא.

8. Yeste Member

דייגו ריבס הוא אחד השחקנים הכי אנדרייטד בליגה הספרדית. מדובר בקשר אחורי מעולה(בוגר מחלקת הנוער של אתלטי, אגב), אחד הטובים בליגה הספרדית, שלדעתי אחראי ראשי לעובדה שחאטפה הפכה בשנתיים האחרונות לקבוצת מרכז טבלה לגיטימית. העזיבה שלו ושל ריקי, שכבר חתם די מזמן בדפור', תפגע בקבוצה הזאת באופן משמעותי.

הASS מפרסמים היום שאתלטיקו מדריד רוצה את סימאו סברוסה של בנפיקה. קשה לי להבין מדוע אתלטיקו מחפשים קשר ימני כשיש להם כבר את מקסי רודריגז, גלטי וורלה, בעוד שבקישור יש כרגע רק את גבי, לוקסן וקושטיניה ?

לא ברור. כנראה שזו עוד אחת מההמצאות המפגרות של האס.

אגב, אם סארגוסה אכן תרכוש את איימר, ובדרך תצליח גם להשאיר את זאפטר, תהיה להם קבוצה סופר-חזקה בעונה הבאה. אני מאמין שהחלק החלש שלהם בשנים האחרונות - ההגנה כמובן - תשתפר פלאים בזכות רכישתו של סרחיו, הבלם הנהדר של סלטה ויגו, ועוד איזה בלם שאולי יגיע. בכלל, העובדה שטולדו ואבלרו האפסים נזרקו מהקבוצה מסמנת שחשובים שם בהנהלה בצורה נכונה. וכאשר יש לך בקדר שחקנים כמו ד'אלסנדרו, זאפטר, דייגו מיליטו, אברטון, סרחיו גרסיה, אוסקר ואולי גם איימר, אז בהחלט אפשר לבנות קבוצה גדולה. אוסקר ובמיוחד סרחיו גרסיה אמנם שחקנים מאוד מאוד מוכשרים, אבל שניהם עדיין נמצאים בגדר סימני שאלה. לגבי כול השאר שציינתי, מדובר בשחקנים מהרמה הגבוהה ביותר.

9. קלייברט Member

שמועות על הצטרפותו של אולף מלברג, קפטן נבחרת שבדיה, לעולה החדשה, לבאנטה.

לינק ראשון

לינק שני

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה הם צרכים אותו והוא אותם ?!
    יש לסרגוסה כבר שחקן בתפקיד הזה (ד'אלסנדרו..) ואיימר מה יש לו לחפש שם אחרי שכבר החתימו שחקן בעמדה שלו מה גם שזו נפילמה ללכת לסרגוסה מווולנסיה ועוד אחרי שהוא היה שחקן מוביל..
    אני לא מבין למה אתלטי לא מביאה אותו הרי מה בדיוק מה שחסר להם,קשר התקפי שישלים את הרכש הנהדר שעשו שם.

11. Waters Member

זה רק אני או שריאל מורסיה מתכננת לבנות אצטדיון שייקרא בשם הנבזי משהו - לה קונדומינה??

אני יודע שזה לא ממש קשור... זה פשוט תפס את עייני

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב בעיה עם הסופר-קופה הספרדי .

אחרי שאספניול ובארסה סוף סוף הגיעו לסיכום על התאריך (17 באוגוסט הראשון והגומלין שלושה ימים לאחר מכן) ,הגיע הודעה מפיפ"א לקבוצות שנקבע ב16 לאוגוסט משחקי ידידות ברחבי העולם.
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_166213_CAS.Xxx
    ספרד (צ'אבי , אינייסטה ופויול) מול איסלנד (גודיונסן)
    הולנד (ואן בומל ,ג'יו ) מול אירלנד
    נורבגיה מול ברזיל (רונאלדיניו)
    צרפת (אולי ג'ולי) מול בוסניה

לפי מה שנודע גם מקסיקו(מארקז) ,פורטוגל(דקו) ,קמרון(אטו) וארגנטינה (מסי , אולי סאביולה אם ישאר) מחפשות יריבות למשחקי הידידות האלה.

"שבארסה תבוא לשחק עם הנוער שלה, אנחנו לא מזיזים את התאריך שוב" טוענים באספניול שיפעילו עכשיו לחץ על ההתאחדות הספרדית לאפשר את התאריך הקיים.

13. Yeste Member

כמה חדשות :

חוסה אנריקה, מגנה השמאלי הצעיר של ולנסיה ונבחרת ספרד הצעירה, ששיחק בעונה החולפת בסלטה ויגו, חתם לשש השנים הבאות בויאריאל. לפי הדיווחים, סורין בדרך החוצה מהקבוצה. אנריקה מצטרף לרובן גרסיה 'קאני' (סארגוסה), ניהאט קבצ'י (סוסיאדד) ופירס (ארסנל) שכבר חתמו בקבוצה. כעת ויאריאל מחפשת בשוק הדרום אמריקאני בלם. בן היתר עלה באוויר שמו של ליסאנו, הבלם הברזילאי הצעיר והמבטיח של פלמיירס הברזילאית.

מוריינטס הוצג בולנסיה :
    http://www.marca.com/futbol/altasbajas06/fotos/morientes070706.Xxx

מסתמן שהחלוץ הרוסי הצעיר והמוכשר של זניט, קרזקוב, לא יגיע לסביליה. נשיאה של הקבוצה הרוסית דורש עבורו 10 מיליון אירו, אך דל נידו לא מוכן לשלם את הסכום הנ"ל. מנגד, סביליה מגששת אצל דויד סואזו, החלוץ ההנדורי הצעיר של קליירי האיטלקית, שכבש בעונה שעברה מעל 20 שערים בליגה האיטלקית. סואזו מחוזר ע"י עוד כמה קבוצות ספרדיות, ונראה שבעונה הבאה הוא ישחק בלה ליגה.
    סביליה השאילה את החלוץ אנטונייטו למורסיה.

http://www.marca.com/futbol/altasbajas06/fotos/colsa070706.Xxx
    קולסה הוצג בראסינג סאנטנדר ואמר במסיבת העיתונאים שוויתר על הצעות טובות יותר בשביל לשחק בקבוצת נעוריו.

חברו לשבר של קולסה באתלטי, חורחה לראנה, חתם בקבוצה שאליה הושאל בעונה האחרונה מאתלטיקו מדריד - סלטה ויגו.

חאטפה החתימה את אלבין, קשר בן 20 שמשחק בנבחרת אורגוואי הצעירה.
    נשיאה של דפור', לנדוריו, טוען שהקבוצה סיכמה עם קשרה הימני של ולנסיה (הושאל העונה לקאדיס), אסטוינוף. ויקטור בדרך לאנגליה, בולטון ווסט האם מתעניינות.

וויגן אתלטיק מנסה לגנוב לאספניול את דני לנזדט, הקשר של אלקאמר ונבחרת הולנד. עפ"י סוכנו והתקשורת בספרד והולנד, לנדזט חתם בשבוע שעבר על הסכם עם אספניול, אולם מנהלת הליגה ההולנדית לא אישרה את ההעברה מסיבות שונות, וכעת וויגן אתלטיק האנגלית הציעה לשחקן משכורת גבוהה יותר מזו שאספניול הציעה לו בכדי שייבחר בה.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בגלל זה אני אוהב אותו. שחקן נשמה. בהצלחה לרסינג בעונה הבאה!

15. Yeste Member

קולסה אגב הוצג ביחד עם לואיס פרננדס, המגן הוותיק של בטיס שמיעט לשחק העונה :

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/colsa_luisfernandez070706_ES.Xxx

אני מאמין שהם ייתחזקו ככול שהקיץ יתקדם, ובסך הכל יש להם בסיס שחקנים לא רע בכלל יחסית לקבוצת תחתית מובהקת.

הקישור של ראסינג נראה די איכותי עם ויטולו (שחקן הנבחרת הצעירה לשעבר), קולסה, פליפה מלו, דמאיה ואוסקר סראנו. ויטולו ומלו - שניהם שחקנים צעירים יחסית ששיחקו עד לא מזמן בנבחרות הצעירות בארצם. אוסקר סראנו, קולסה ודמאיה הם שחקני ליגה לגיטימיים.
    בהגנה שלהם אני מוצא שני בלמים צעירים לא רעים בכלל - אזיקל גריי, שחקן הנבחרת הצעירה של ארגנטינה, וסמואל, בלם ספרדי צעיר שפתח את העונה האחרונה מצויין אבל נפצע בתחילת העונה (במשחק מול אתלטיקו נדמה לי) ולא שיחק יותר. גם ד"ר אלפארו נראה לי נשאר שם. בנוסף, יש בראסינג גם כמה שחקני נוער טובים, כשהבולט ביניהם הוא כרסטיין פורטייה, משחק בנבחרת עד גיל -19 אני חושב ונחשב בדר"כ לשחקן מפתח שם (באליפות בלוקסמבורג הוא לא שיחק כי היה פצוע) וכמובן ג'ונטאן ולה שכבר שלוש שנים מחכים לפריצה שלו. את השם של פורטייה כדאי לשנן, הבנתי שהוא כישרון גדול.

הבעיה שלהם, לפחות כרגע, היא בהתקפה - אין להם חלוצים לאחר שאנטונייטו עזב.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/06