אג'אלה הוא הבלם, שאני הכי אוהב ומעריך, מאלה שראיתי עד כה בחיים שלי. ולעניין שלו, הסחסוך עם הסוכן שלו ושל איימאר סלל את דרכו החוצה מהמועדון. ולנסיה חיכתה וחיכתה, והיא עשוייה לשלם על כך ביוקר- גם ליברפול ומנצ'סטר יונייטד נכנסות למירוץ אחר סימאו. פאביו אוורליו נפרד, ויחתום רשמית בליברפול ל4 עונות. הסיבה: "אני רוצה לצמוח כשחקן מבחינה מקצועית, כדי שאוכל לשחק בנבחרת ברזיל". ולנסיה רוצה את פרנקו סמיולי, קשרה של קייבו, בו גם אינטר מעוניינת. הסוכן של מיגל אישר את ההתעניינות של בארסה בשחקן, למרות שולנסיה לא רוצה למכור את המגן הימני הפורטוגלי, שהגיע לקבוצה רק בקיץ שעבר בתמורה ל8 מליון יורו. לפי הפירסומים, גם מילאן מגששת בעניין של מיגל. מקסי רודריגז, שהיה מעורב בקטטה בסיום המשחק בין ארגנטינה לגרמניה, עלול להיות מורחק ע"י פיפ"א למס' משחקים. אספניול סיכמה עם ולאסקו לעונה הבאה. דפור, מאיורקה ובטיס רוצות את פרדסון. זה רשמי: פרננדו וגה הוא שחקנה החדש של בטיס. גם אוסקר לופז, מי שהיה מושאל לבטיס העונה מבארסה והפך לשחקן חופשי, חתם בבטיס ל4 העונות הבאות. בטיס ודפור נלחמות על אנטוניו בראגן, אנדלוסי צעיר המשחק בליברפול. לפי הפירסומים, בראגן קיבל את ההצעה הטובה ביותר מבטיס, אבל הוא מתלבט בגלל רצונו לשחק תחת חואקין קפארוס. דויד פרייטו, מגנה של סביליה, יושאל בעונה הבאה לקאדיז, שהודיעה- ג'ונאתן ססמה בלתי ניתן להעברה, ולכן לא ישחק באספניול, המתעניינת בשירותיו. קפארוס, בהצגתו הרשמית של כריסטיאן הידאלגו: "עדיין חסרים עוד 4 או 5 שחקנים". דייגו ריבאס, למרות שקיבל הצעה משופרת מחטאפה להאריך את חוזהו, הבהיר שרצונו הוא לשחק בריאל סוסיאדד. חואנדה החליט ללכת על דויד סאוזו, החלוץ של קגליארי. במקרה והעסקה לא תצא לפועל, סביליה תחזור לאופצית השפנפן הקטן. עוד מסביליה, רשמית: דודה חתם בקבוצה ל4 העונות הקרובות. סיסקו נדאל, הכשרון הצעיר של ויאריאל, יושאל בעונה הבאה להרקולס מהסגנודה.
אתה לא הבנת את מה שאמרתי, תקרא את ההודעה עוד פעם ותבין, אני גם אסביר לך פה: אני לא אמרתי שהיירו בשיאו יותר טוב מאז'אלה, אני חושב שזה נכון אבל אני לא בטוח. אתה לא צריך לספר לי מי זה אז'אלה ומי היה שחקן המפתח שלכם בעונות האליפות, בייחד עם בראחה ואלבדה, מי הבלם השני הכי טוב בספרד אחרי פויול, מי היה ענק באלופות ב2001 ובקיצור מי אחד הבלמים הארגנטינאים הטובים בכל הזמנים, אני יודע טוב מאוד מי זה אז'אלה. מה שאני התכוונתי, שאז'אלה בוולנסיה לא היה מה שהיירו היה בריאל, מבחינת סמל!! היירו שיחק בריאל מדריד כמעט 15 שנה, הבקיע כמעט מאה שערים בקבוצה, יש לו מעל 400 הופעות בריאל אפילו מעל 500. אז'אלה לא סתם שחקן בוולנסיה אבל לא היה לו ולא יהיה לו מעמד כמו של היירו שהיה הקפטן של ריאל גם כמה שנים, והיה אחד השחקנים הספרדים הגדולים ביותר. מה שאני מנסה להגיד, זה שאם ייפרדו מאז'אלה כמו שנפרדו מהיירו, זה עדיין לא יהיה אותו דבר, כי להיירו הגיע יותר. הרבה יותר. [/quote] עכשיו הבנתי למה התכוונת כשאמרת ש"אז'אלה בוולנסיה לא מתקרב למה שהיירו היה בריאל מדריד" טעות שלי, קורה
ראוליטו תפסיק לזבל תמוח, היירו היה שחקן נשמה, אבל הוא היה בלם טוב ולא יותר, גמלוני ביותר. אז'אלה כבר 5 שנים נמצא בטופ של הבלמים, וגם בגיל 33 הוא אחד הגלמים הטובים בעולם ולדעת רבים גם הטוב בעולם.
ראוליטו מזבל במוח? אתה היחיד כאן שמזבל... היירו היה אחד מהבלמים הטובים בעולם. מה לעשות שהנהלת ריאל מדריד דאז לא ידעה איך להתנהג אליו והעיפה אותו קיבינימט. עם כל הכבוד (ואין), אז'אלה לא מתקרב, ולא ייתקרב למה שהיירו היה פעם.
היירו היה שחקן גדול בגלל שהיה הסמל של ריאל מדריד, הוא לא היה כזה בלם גדול. הוא היה איטי להחריד, אז'אלה בשיאו בלם הרבה יותר טוב מהיירו.
העולה החדשה לליגה הבכירה, טרגונס(משהו באזור אל תהיו קטנוניים), מעוניינת ומתחילה לדחוף חזק לכיוון קשרה של כרונינגן, מארק יאן פלדארוס.
אתה סותר את עצמך איכשהו , כי אם הוא לא היה כזה בלם גדול אז למה הוא היה הסמל של ריאל ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
כי הוא היה שחקן נשמה, מה לא מובן? אחד שמקריב את עצמו ויעשה הכל למען הקבוצה וגם כי הוא שיחק בקבוצה מ-1989, 14 שנים
מה??? יש נאסטיק, שהשם המלא שלה הוא חימנאסטיק. אני חושב, שהתכוונת אליה, כי שתי העולות האחרות הם לבאנטה ורקרה. קסקרו, קשרה של ראסינג בעונה החולפת, חתם בחטאפה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx באמת שזה לא תחום הידע שלי קים... אבל אם קלייברט צודק, אז כן, כנראה מדובר עליה..
כן, התכוונתי לשם הראשון רק, ובגלל שבגרמניה הלכו בטח לפי השם האחרון, הנחתי שהכוונה היא אליה. לופז קארו, למרות הכחשות שמתכוון לעזוב את ראסינג בגלל עיכוב עם הרכש, חתם בלבאנטה, והתיר את חוזהו הטרי, שהיה לו בראסינג. ליברפול מכינה הצעה חדשה על חואקין: אחרי שלא יכלה לגייס את סכום הכסף הגבוה יחסית, שבטיס דורשת על חואקין (סכום שעלה ל28 מליון יורו), ליברפול, בעקבות העניין של בטיס בבראגן, מוכנה לתת לבטיס את יז'י דודק, זנדן ששיחק בעבר בבארסה ואת בראגן הצעיר, בנוסף ל16 מליון יורו. הצעה מאד מעניינת, שכן דודק יכול לפתור לבטיס גם את הבעיה בעמדת השוער. גם ריאל בתמונה, וכמובן שחואקין יעדיף אותה, אבל צפו להתפתחויות. אתלטי הציעה 2.5 מליון יורו על דלפורט. עתידו של פטרוב לא ברור. סאביולה בדרך לארסנל. למרות שפאנא מוכנה לשלם לו יותר, השפנפן מעדיף את ארסנל מהסיבות הברורות. מסתמן: דפור הולכת חזק על אוואט. קראבוני הבטיח למצוא קבוצה לשלושת האיטלקים בתוך שבוע. הנושא לא עוזב את ולנסיה, שכן הוא מעכב את הכנותיה לעונה הבאה. להזכירכם, מלבד מוריינטס, אין עוד שום רכש לעונה הבאה. אספניול מעוניינת בחוליו ארכה. חואן ולאסקו יצא מהתמונה, וכבר מועלים אופציות חדשות לעמדת המגן הימני. עריכה: ויאריאל- הקטור פונט חתם באוסאסונה. פונט עצמו אישר את הידיעה. בנוסף, ויאריאל תשאיל עוד שחקן לרקרה, אחרי שהשאילה אליה כבר את ססר ארזו. הבא בתור הוא קסורלה המוכשר, שישחק ברקרה כמושאל בעונה הקרובה. דל נידו, בהצגת דודה, אמר בקשר לדניאל אלבס: "המגעים נסגרו בשבוע שעבר". דל נידו לא מוכן להוריד את דרישותיו, אבל ליברפול עדיין לא מוותרת. נשיאה של מאיורקה, ויסנטה גרנדה, הכחיש סיכום בין מאיורקה בנוגע לאיבאגסה, ואמר שגם לא היה שום מו"מ ומגעים לגביו. לכן, עושה רושם שהוא ישאר באתלטי, למרות שעתידו בקבוצה לא ברור, והוא עשוי לחמם הרבה מאד את הספסל בעונה הקרובה. הפערים בין זפאטר לסארגוסה עומדים על 200 אלף דולר, פער שלא יהיה קל לסגור.
בארסה מענונית מאוד במיגל המגן הימני של ולנסיה הלואי שיגיע מגן מצוין שיפתור תבעיות של בארסה בהגנה וגם יהיה בלם מחליף. מישהו יודע מה קורה עם מוטה נשאר לא נשאר?