קיקה, למה? נגמר לאוורליו החוזה, והוא חתם בליברפול בהעברה חופשית. למה ולנסיה לא רצתה לחדש עימו את החוזה? גם אני לא הבנתי. ארנגו: "הרצון שלי הוא להשאר". אתלטי תשאיל את קוסמין קונטרה הרומני לעוד שנתיים נוספות לחטאפה. דניאל, לא נכון בקשר לחואנפראן. סארגוסה מנסה לסגור את העסקה, אבל היא עדיין לא סגורה. כריסטיאן הידאלגו, קשרה הקטלוני בן 23 של בארסה, קרוב לסיכום בדפור. סימאו ממשיך להיות חזק על הכוונת של ולנסיה.
יותר נכון לומר "סימאו ממשיך להיות חזק על הכוונת של ולנסיה, אבל כל עוד הקבוצה לא מכניסה כסף ממכירת שחקנים (הרשימה ארוכה) הכל בגדר דיבורים"
לא, לא. בשורה טובה הייתה אתמול לולנסיה- הנשיא של בנפיקה אמר, שייתן לסימאו לעזוב לולנסיה. אגב, לקראבוני יש הרבה עבודה- למצוא תוך שבועיים קבוצה ל14 שחקנים. הסוכן של איימאר הביע בשם איימאר תלונות לעברם של חואן סולר וכל הצוות המקצועי של ולנסיה, שהחליט לוותר עליו. "המעגל של איימאר בולנסיה נגמר. הוא יילך למועדון, בו הוא יהיה חשוב בפרויקט", אמר סוכנו, כשהכוונה היא כמובן לסארגוסה. בנוסף, גוסטאבו מסקרדי הוא גם סוכנו של אג'אלה, שגם איתו מסתמנות לא מעט בעיות בקשר לחידוש חוזהו. אג'אלה, כידוע, כבר לא ילד, ובולנסיה שוקלת אפשרות לא לתת לו לסיים את הקריירה בקבוצה, כדי לחשוב קצת יותר קדימה לטובתה של הקבוצה. לאג'אלה, אם אני זוכר נכון, יש חוזה רק עד לסיום העונה הבאה, בסיומה הוא יהיה בן 33 (או 34?). "עושה הרושם, שאין הרבה רצון לחדש עם אג'אלה". בולנסיה מאד לא אוהבים את ההתנהלות של מסקרדי, מה שעשוי לסלול גם את דרכו של אג'אלה מחוץ למועדון בצורה לא יפה, אחרי שנים מעולות שהוא נתן לקבוצה. שחקן ארגנטינאי אחר, שגם עתידו לא ברור, הוא חאבייר סאביולה, שמעדיף לקבוע את עתידו אחרי המונדיאל. גם סביליה עדיין בתמונה. דפור סגרה סופית את העברתו של כריסטיאן הידאלגו, חלוצה של בארסה ב'. חאבו אירורטה דיבר היום על תוכניותו בבטיס, וכהרגלו הוא לא ינסה לעשות שינויים מאסיבים בקבוצה- המטרות הם עוד שלושה שחקנים חדשים: קשר דפנסיבי, מגן ימני וקשר שמאלי. אירורטה דיבר על הרצון שלו להתמקד במשחק האגפים, שחשוב מאד בכל קבוצה בגלל הרצון לרווח את המשחק. לכן, חשוב לו מאד שחואקין ישאר. עליו ועל אוליברה הוא אמר: "אני רוצה, שהם יהיו מחויבים, כי מי שלא- במוקדם או במאוחר, לא ייתן את כל מה שיש לו בפנים. אני רוצה לדעת מה הרצונות שלהם (כלומר, אירורטה מתכנן לדבר איתם, ולא להבין מה הרצון שלהם מהתקשורת). אני רוצה לבנות על שניהם, אבל הם צריכים להיות מחויבים באופן מוחלט לקבוצה". חואנמה נותח, וייעדר כ8-10 שבועות. אוסקר דה פאולה עזב את ריאל סוסיאדד, וחתם בקאדיס.
גועל נפש אם זה מה שיהיה, מזכיר לי את מה שעשו לפרננדו היירו לאחר 2002/2003, פשוט העיפו את אחד הסמלים הגדולים שלהם מהמועדון בבושת פנים, חייבים להאריך לאז'אלה את החוזה לפחות בעונה אחת לפני כמה תגובות כתבת שהוא קשר, אז מה הוא בעצם? פליימייקר? (ואלרון הבא?)
טוב אני הולך לעדכן פה כל כמה ימים על מה שקורה בבטיס מי שלו מעניין אותו(רובכם ככולכם) שלא יקרא אני בטוח שיש כאן אנשים(אפילו מעט) שרוצים אינפורמציה. אז המגן האיטלקי קאסטליני שלא ראה מי יודע מה מגרש שבר את ההסכם עם בטיס שהודתה לו על שני שנותיו במועדון ואחלה לא בהצלחה. האצטדיון של בטיס (האצטדיון על שם רויז לופרה) לא יסגר לבסוף.
חואקין שחקן ממש ממש ממש טוב לדעתי יש לו מקום בהרכב נבחרת צרפת חבר שלא ראינו את יכולתו בנבחרת הוא באמת אחלה שחק אם הוא יעבור לאחת הגדולות בארסה ריאל מנצ'סטר או אפילו ארסנל אז בהחלט אז יראו כולם מיהו לא נותנים לו מספיק כבוד בגלל שהוא בקבוצה קטנה כמו בטיס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
בלמה בן ה-33 של ולנסיה, רוברטו אז'אלה , מבוקש ע"י מספר קבוצות באנגליה , לטענת סוכנו "אזא'לה יחכה למועד ההעברות בקיץ 2007 , כך שישוחרר בחינם" חואן רומן ריקלמה, הקשר הארגנטינאי הנהדר של ארגנטינה , מסרב לעזוב את ויאריאל , נוכח הצעות שקיבל ממנצ'סטר יונייטד ואינטר. סראגוסה רכשה את חואנפראן , המגן השמאלי הספרדי ששיחק העונה באייאקס כמושאל ואת סרג'יו בן ה-29 מסלטה ויגו
לדעתי בצדק איימאר לא רוצים אותו בולנסיה. הבן-אדם נתן שנתיים גדולות אבל שלוש חלשות מאוד, אם זה פציעות, אם זה סתם תקופה לא טובה, אין מה לעשות איימאר לא ייחשב כאחד השחקנים הגדולים ששיחקו. את הכישרון היה לו, אבל הוא לא מימש כלום ממנו. לאז'אלה לא צריך לחדש את החוזה, לך תדע אם הוא יהיה אחד מהטובים בעולם גם בעוד שנה. לפי מה שהבנתי יש ירידה ביכולת שהוא מפגין גם ככה. דבר ראשון, זה עוד לא בטוח מה שקורה בולנסיה, אולי כן יאריכו לאז'אלה את החוזה. דבר שני, הבושה בריאל זה לא שהיירו עזב, כי הוא כבר לא היה טוב למרות שהיירו זה היירו, הבעייה הייתה שלא הציעו לו להיכנס לצוות המקצועי, שום משחק ראווה לא היה למענו, לא נתנו לו כבוד של ה"קפטן של הקפנים". ואז'אלה בוולנסיה לא מתקרב למה שהיירו היה בריאל מדריד. מעניין אותי מאוד מה יעשה אירורטה בבטיס. בעונה הבאה אני חושב שהם לא יוכלו להגיע יותר רחוק חוץ מאינטרטוטו, מה גם שחואקין יעזוב. הוא התכוון שבמשחק נגד צרפת הוא לא היה משהו וזה לא מדד ליכולת שלו(הוא לא משתמש בסימני פיסוק והוא התבלבל קצת לכן לא הבנת את המשפט). בקשר לריקלמה: עושה חכם, טוב לו כרגע בספרד, ויאריאל הולכת לדבר בצמרת. הוא היה נכשל באנגליה עם המשחק המהיר.
היית חייב לומר את זה? לא אמרתי שאז'אלה היה טוב יותר מהיירו אבל אם כבר אמרת את מה שאמרת אז תדע לך שאתה טועה, אני לא צריך להזכיר לך מי החזיק את ההגנה שלנו בשנות האליפות (חוץ מאלבלדה ובראחה) ומי זכה בתואר שחקן ההגנה הטוב של אירופה ב-2001 שלא תבין אותי לא נכון, היירו היה טוב יותר מאז'אלה בזמנו במדריד אבל לומר "אז'אלה לא מתקרב למה שהיירו היה בריאל" זאת הגזמה
אתה לא הבנת את מה שאמרתי, תקרא את ההודעה עוד פעם ותבין, אני גם אסביר לך פה: אני לא אמרתי שהיירו בשיאו יותר טוב מאז'אלה, אני חושב שזה נכון אבל אני לא בטוח. אתה לא צריך לספר לי מי זה אז'אלה ומי היה שחקן המפתח שלכם בעונות האליפות, בייחד עם בראחה ואלבדה, מי הבלם השני הכי טוב בספרד אחרי פויול, מי היה ענק באלופות ב2001 ובקיצור מי אחד הבלמים הארגנטינאים הטובים בכל הזמנים, אני יודע טוב מאוד מי זה אז'אלה. מה שאני התכוונתי, שאז'אלה בוולנסיה לא היה מה שהיירו היה בריאל, מבחינת סמל!! היירו שיחק בריאל מדריד כמעט 15 שנה, הבקיע כמעט מאה שערים בקבוצה, יש לו מעל 400 הופעות בריאל אפילו מעל 500. אז'אלה לא סתם שחקן בוולנסיה אבל לא היה לו ולא יהיה לו מעמד כמו של היירו שהיה הקפטן של ריאל גם כמה שנים, והיה אחד השחקנים הספרדים הגדולים ביותר. מה שאני מנסה להגיד, זה שאם ייפרדו מאז'אלה כמו שנפרדו מהיירו, זה עדיין לא יהיה אותו דבר, כי להיירו הגיע יותר. הרבה יותר.